Малко помощ за един газов
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Малко помощ за един газов
Колеги,имам един въпрос който ме тормози цял ден и вече не ме свърта на едно място.
Понеже на нова година ми се разду един патрон в цевта на газовия Идеал Хром 2004
и днес най накрая го извадих реших да зема да го почистя пистолета и да го смажа.
Така със разглобяването супер обаче докато свалях едната дръжка една прожинка изхвръкна,след като я закачих без да искам и се га няма слагането
т.е. не мога да я сложа правилно
снимка има в галерията на която се вижда пружинката и къде трябва да стой
който знае как трябва да е нека помогне че ме хващат нервите и накрая и тоя ще свърши като предния с 20кг-я чук
а не искам щото тоя си го обичам
разчитам на вас
Понеже на нова година ми се разду един патрон в цевта на газовия Идеал Хром 2004

Така със разглобяването супер обаче докато свалях едната дръжка една прожинка изхвръкна,след като я закачих без да искам и се га няма слагането

снимка има в галерията на която се вижда пружинката и къде трябва да стой

който знае как трябва да е нека помогне че ме хващат нервите и накрая и тоя ще свърши като предния с 20кг-я чук

разчитам на вас

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
защо разглабяш спусковия механизам никва работа немаш там то там се трупа наи малко нагар аз немога да ти помогна ама мъ4исе са глупаво решение успех все пак

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
dizelboy написа:защо разглабяш спусковия механизам никва работа немаш там то там се трупа наи малко нагар аз немога да ти помогна ама мъ4исе са глупаво решение успех все пак
е а да ме пита човек де

едит:исках да го смажа малко

Боди,аве изтинско оръжие имам

А иначе и тоя за малко да стане истинско оръжие ама се оказа че бормашината са и поникали крачка и извадих гилзата с отверка

И един съвет не ползвайте турски патрони

- MeTo_BMWto
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30-ките на безин
- Мечтае да кара: e24
...
весо ти ако си оставил пистолета в корсата нормално са да неможеш да сложиш прожинката щото най вероятно е изгнила

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
VesoPesaW123 написа:dizelboy написа:защо разглабяш спусковия механизам никва работа немаш там то там се трупа наи малко нагар аз немога да ти помогна ама мъ4исе са глупаво решение успех все пак
е а да ме пита човек де![]()
едит:исках да го смажа малко![]()
Боди,аве изтинско оръжие имамсамо БМВ-то остана
![]()
А иначе и тоя за малко да стане истинско оръжие ама се оказа че бормашината са и поникали крачка и извадих гилзата с отверка![]()
аз моия го смазах капнах му кап4ици малло радвижихго насякаде капнах хубаво и са си е ок и то имено щото сам патил с тия пружинки 4истих един барабанлия като излете неква пружинка колкото карфица кавамти рагоними се фамилията докато я намеря и наместя и затва и не го пипам
да турските са кофти щото заси4ат ама са само 25 стинки са си купих немски си пукам

VesoPesaW123 написа:.......dizelboy написа:защо разглабяш спусковия механизам никва работа немаш там то там се трупа наи малко нагар аз немога да ти помогна ама мъ4исе са глупаво решение успех все пак
Не използвайте газови пистолети -най МАЛКОТО,което ще ви донесат е главоболия
Колега на коя фирма-производител ти е оръжието
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
това дето седи отгоре едно като телче ли не знаеш каде да го закрепиш? Ако отговора ти е да то е леко под наклон и би трябвало да влезне в някакви дупки абе най-добре на живо тря се видим и ще се пробвам да ти го зглобя!
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
това дето седи отгоре едно като телче ли не знаеш каде да го закрепиш? Ако отговора ти е да то е леко под наклон и би трябвало да влезне в някакви дупки абе най-добре на живо тря се видим и ще се пробвам да ти го зглобя!
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
BMDrago написа:VesoPesaW123 написа:.......dizelboy написа:защо разглабяш спусковия механизам никва работа немаш там то там се трупа наи малко нагар аз немога да ти помогна ама мъ4исе са глупаво решение успех все пак
Не използвайте газови пистолети -най МАЛКОТО,което ще ви донесат е главоболия
дано само това

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Re: ...
MeTo_BMWto написа:весо ти ако си оставил пистолета в корсата нормално са да неможеш да сложиш прожинката щото най вероятно е изгнила![]()
каква корса ве момче?

Иначе мерси много на всички.

Колегите от Оръжие форума ми помогнаха и се оправих

Само ми стана чудно как не се сетих че може да седи по тоя начин,а пробвах по 20000 различни

Както и да е темата е за лок вече.
П.С.: Турските патроби са страшни боклуци.
Уж тоя дето се заглави в цевта беше от хубавите турски,верно един не засече от 50,а е кво стана

13 мнения
• Страница 1 от 1