Как да откажа цигарите?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Magi написа:Брат ми пробва с табекс и го отказа (табекса де).
Аз като ги отказвах спрях цигарите и кафето. Просто казваш от днес няма да пуша и не пушиш, иначе не става. Пробвала съм и да ги намаля докато ги спра, но не става. Ако трябва спри всичко от което ти се припушва (дори ходенето на кафе). Две седмици максимум и си готов.
Това е моята рецепта
Да де ама на мене и след секс ми се пуши.............кво правиме? Него няма да го спра

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
е за кво ви е да ги отказвате ?
аз си пиша 1 кутия за 3-4 дена(боро силвър или кент бял), до толкова съм ги намалил. замествам ги с дъвки когато реша че не трябва да пуша.
по-добре да умра от цигари, от колкото да умра здрав...
аз си пиша 1 кутия за 3-4 дена(боро силвър или кент бял), до толкова съм ги намалил. замествам ги с дъвки когато реша че не трябва да пуша.
по-добре да умра от цигари, от колкото да умра здрав...
4 8 15 16 23 42
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
err0r написа:chocho-rz написа:... Ако искаш пробвай вариянта с омазването стига да можеш се владееш и да помниш кви си ги вършили има ефект вече почти година не пуша а и не ми се пуши гадни са ми вече
Има нещо вярно, на нова година препих зверски, само за вечерта бях оправил 1 кутия, на сутринта видях, че и наргилето съм палил. Помня, че ми беше много зле. Докато продължи отпуската (до 7-ми) и не ходих на работа, бях запалил по-малко от 5 цигари, просто ми се повдигаше като запаля. Но от началото на тая седмица пак се изтървах.
Точно така колега и след това гадене си казах няма да ги пуша и толкова.И така и стана.Аз обичам като кажа нещо да го изпълнявам

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Magi написа:Добре спри и секса тогава! Или продължавай да пушиш

Браво бе,Маги...много добри идеи даваш на хората...да не вадя компромати от карандила...

- Illusion
- Бургаското явление
-
Много инат и нищо друго
Аз не пуша и нямам и намерение да почвам, но, ако питаш мен, няма нещо като никотинова зависимост и т.н. - всичко е навик
А, ако толкова не можеш да ги спреш, има един безотказем метод... Но е хубаво да намериш и още някой (колкото повече - толкова по-добре). Та идеята е да се съберете няколко човека и сядате на кафе. Палите по цигара и после слагате талоните на колите на масата като давате дума, че който пропуши си дава колата на другия (другите).
То, може и да не стане, но, ако си държите на думата

Аз не пуша и нямам и намерение да почвам, но, ако питаш мен, няма нещо като никотинова зависимост и т.н. - всичко е навик

А, ако толкова не можеш да ги спреш, има един безотказем метод... Но е хубаво да намериш и още някой (колкото повече - толкова по-добре). Та идеята е да се съберете няколко човека и сядате на кафе. Палите по цигара и после слагате талоните на колите на масата като давате дума, че който пропуши си дава колата на другия (другите).

То, може и да не стане, но, ако си държите на думата

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
я ги бях спрял за 5 месеца ма не стана фатката.
табекс помага явно само на някои хора,зависи от организма на мен не успя да ми помогне.
ама се сещам като не пуших през 5то месеца как разказвах наляво и надясно колко добре се чувствам,па кво стана.мазохизъм
знаем че ни убива ама ....
нищо ше умрем млади и пожълтели
табекс помага явно само на някои хора,зависи от организма на мен не успя да ми помогне.
ама се сещам като не пуших през 5то месеца как разказвах наляво и надясно колко добре се чувствам,па кво стана.мазохизъм
знаем че ни убива ама ....
нищо ше умрем млади и пожълтели

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
M-TEAM написа:Парите дето ги давате за цигари ги давайте на мене за бензин и аз ша ва светна как са отказват
умен

93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- Evangeline
- кандидат ентусиаст
-
Когато искаме нещо много много много, ние не питаме как. Просто го правим. Всичко идва от командния център. Главата.
Може да си помогнеш, като например на първо време не ходиш на места, където се пуши, ако се чувстваш нервен дръж химикалка и така или просто дишай дълбоко все едно вдишваш дим.
Аз лично ги отказах с велосипед, след цял ден въртете на педали не ми се дори мислеше за цигара. А после да не пушиш се превръща в най естестветното нещо.
Успех
Може да си помогнеш, като например на първо време не ходиш на места, където се пуши, ако се чувстваш нервен дръж химикалка и така или просто дишай дълбоко все едно вдишваш дим.
Аз лично ги отказах с велосипед, след цял ден въртете на педали не ми се дори мислеше за цигара. А после да не пушиш се превръща в най естестветното нещо.
Успех

Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Пробай с много инат и упоритост - като ти се пуши много отвори една бира. Само не знам как ще се справиш с 30 бири на ден 

BMW only!
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3