телефон с две сим карти
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Аз лично ползвам Мтел и Глобул.От глобулския си говоря безплатно с глобул,а не М-телския ме търсат и така.Доволен съм аз,доволни са и другите 

ТДС - Турбо Див Селянин
AntropoS написа:При мен цялата работа, че не ми се носят два телефона. Въпреки това стига до извода , че това за момента е най - доброто решние. Принципно идеята за 2 сим карти в един телефон е доста добра, но определено трябва да се изчака известно време да се доусъвършенства тази технология от доказалите се на пазара марки GSM апарати.
П.С. Май, ще е класиката http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=172
Абе незнам дали някой ще налива пари да доусъвършенства. Все пак навсякъде по света хората си имат по една карта...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
AntropoS написа:add1cted написа:Кой ще ми обясни идеята зад това да се ходи с два телефона?
Щом някой е преценил, че от икономическа гледана точка му е по изгодно да позлва услугите на два мобилни оператора, не разбирам какво лошо има в това да го прави. Няма смисал от спамове.
Относо кое е гъзарско и кое не --- мисля че отдавна мина времето на парадаринето с мобилен телефон. Ако някой може да си позволи "телефон който струва колкото кола" естествено се предполага че не му е проблем и не се замисля колко и говори колки кинти оставя на касата.
П.С. Не е гъзария ако имаш два телефона, секи по 200лв.
пич това време никога няма да мине .. "гъзари-комплексари" винаги ще има .. и аз казах подобно нещо явно не четеш до края

това е като да караш на бенз и да си сложиш на газ .. иди обясни на малоумниците че е безмислено да даваш 2+ а скоро и 3+ лв за литър като може и с левче да минаваш ... ама нали БМВ не било за газ много слаб му бил мотора и се трошил ... ама айде тфа е друга тема за спор
а плитка ти пак ли тичаш като пале след майка .. аз имам 3 по 300 даже ся ко ще ми завиждаш ли

п.п. и в крайна сметка Адиктет е учуден на хората с по няколко тела на него му обяснявайте кое е гъзарско

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3