Питане за телефон в колата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- morskivalk
- Потребител
-
- Кара: G30 530E 2020
Питане за телефон в колата
Пичове,имам Е46 с мултиволан на който има функция за телефон,също и на оригиналното СД когато запаля колата ми изписва "phone",но незнам как да го използвам.Ако някой знае и може да помогне,нека заповяда на ЛС.Благодаря.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
ами колата е имала телефон по принцип стои под подлакатника има и копче като го натиснеш и телефона се подава леко нагоре
виж дали имаш такова нещо и ,ако го има явно някои преди тебе ти е задигнал слушалката
моита има и всеки път като дадеш на контакт иска пин кода да вкарваш ...

- morskivalk
- Потребител
-
- Кара: G30 530E 2020
питане за телефон в колата
spower написа:ами колата е имала телефон по принцип стои под подлакатника има и копче като го натиснеш и телефона се подава леко нагоревиж дали имаш такова нещо и ,ако го има явно някои преди тебе ти е задигнал слушалката
моита има и всеки път като дадеш на контакт иска пин кода да вкарваш ...
Здрасти,нямам го това устройство за слагане на телефон,но явно функцията я има,а блутут май също няма.Може би в БМВ по VIN номер могат да разберат,а?поздрави
- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 520d
- Мечтае да кара: 535xd
Колега, работата е там, че мулти-воланът и телефонът са отделни екстри. Всеки мулти-волан има управление на телефона. Естествено, то работи, само когато имаш екстрата телефон в колата. Не се заблуждавай, че изобщо можеш да използваш функциите от волана, ако нямаш телефон в предната конзола.
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
абсолютно правилно! аз я имам цялата инсталация и си работи безотказно-когато звъни или набираш автоматично "затваря" музиката и обратно! говориш си със свободни ръце и си е супер! гадното е найстина че всеки път когато дадеш контакт трябва да набираш ПИН! 

- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 520d
- Мечтае да кара: 535xd
zlati79 написа:...гадното е найстина че всеки път когато дадеш контакт трябва да набираш ПИН!
А не можеш ли просто да деактивираш искането на ПИН код на СИМ картата? По-малко сигурно е наистина, но поне няма да те пита всеки път...
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
- SPARC0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 335D
- Мечтае да кара: всеки ден различна кола от гаража
- Детайли за колата: 360 к.с.
Съгласен съм с вас изцяло.И мен много ме дразни ПИН кода,който съм махнал веднага щом активирах картата.Обаче повече ме е яд,че съм с касетофон.Сега съм сложил 1 МП3 ама не мога да си ползвам функциите на волана и телефона 

Expect The Unexpected & Everything Is Possible
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ingenious написа:zlati79 написа:...гадното е найстина че всеки път когато дадеш контакт трябва да набираш ПИН!
А не можеш ли просто да деактивираш искането на ПИН код на СИМ картата? По-малко сигурно е наистина, но поне няма да те пита всеки път...
аз на моя го бях махнал ... то ако някой ти стигне до телефона, че да го ползва тва да нали ще ти е най-големия проблем
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
9 мнения
• Страница 1 от 1