Не Караите близо до камиони сега!!!
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Не Караите близо до камиони сега!!!
Колеги избягвайте да карате платно за каквито и да било камиони дори иградско днес видях как от бензиностанцията трагва един Даф и отгоре на брезента му се е сабрало бая вода която в този студ е едно голямо парче лед в момента който трагна една кола му се лепна отзад и тои като подаде повечко газ и огромното парче полетя точно отпред на кола беше дебело поне 10 см за това пазетеси красивите коли

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
това си е нещо като неписано правило ако питате мене
винаги зад товарни автомибили дистанцията трява да е по-голяма

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
VesoPesaW123 написа:това си е нещо като неписано правило ако питате мене![]()
да бе зад камиони е опасно много прави сте. Аз преди 2 години такъв екшън изживях, отдягване на летящи парчета шперплат. 3 на брой бяха, а аз си карах на 2-3 метра зад камиона и ахаа да го изпреваря и като взеха да хвърчат тия материали, настана анархия в колоната зад камиона като аз я оглавявах Ххааха
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Ама не забравяйте да звъннете после на КАТ отдел Пътна полиция и да съобщите за такива превозвачи с необезопасен товар. По този начин ще предпазите останалите 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Gemar написа:Ама не забравяйте да звъннете после на КАТ отдел Пътна полиция и да съобщите за такива превозвачи с необезопасен товар. По този начин ще предпазите останалите
Ами трябваше да, ама необезопасения товар вече го нямаше

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
Онзи ден по магистрала Хемус в най-лявата лента си карах и изпреварвам един камион с прицеп, в ляво от мен точно до мантинелата имаше разчистен сняг от снегорините. Тъкмо стигнах средата на камиона и изрода реши да си направи майтап и ме избута в снега!!!
Карах със 140-150, лявата страна на колата като мина по снега все едно че по планински камъни минаваше а не по сняг! Задържах скороста и го изпреварих през снега, как се задържах на пътя още не мога да повярвам... И баща ми и чичо ми са стари тираджии и от малък съм пътувал с тях къде ли не и съм виждал как често използват преимуществото си че са с голям камион, НО САМО КОГАТО НЯКОЙ ГИ ЗАСЕЧЕ!!! Аз си карах в лявата лента, а изродът просто искаше да си направи майтап!!!!

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Aiw написа:Онзи ден по магистрала Хемус в най-лявата лента си карах и изпреварвам един камион с прицеп, в ляво от мен точно до мантинелата имаше разчистен сняг от снегорините. Тъкмо стигнах средата на камиона и изрода реши да си направи майтап и ме избута в снега!!!![]()
![]()
Карах със 140-150, лявата страна на колата като мина по снега все едно че по планински камъни минаваше а не по сняг! Задържах скороста и го изпреварих през снега, как се задържах на пътя още не мога да повярвам... И баща ми и чичо ми са стари тираджии и от малък съм пътувал с тях къде ли не и съм виждал как често използват преимуществото си че са с голям камион, НО САМО КОГАТО НЯКОЙ ГИ ЗАСЕЧЕ!!! Аз си карах в лявата лента, а изродът просто искаше да си направи майтап!!!!
![]()
![]()
Питай Гемар да ти разкаже за една негова такава случка, веднага въртиш на куките и гледяй сейр. Така един го остайхме ве дно районно, че се прави на мъж ред неква дропла та вади газови пищови
- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
sonny написа:Питай Гемар да ти разкаже за една негова такава случка, веднага въртиш на куките и гледяй сейр. Така един го остайхме ве дно районно, че се прави на мъж ред неква дропла та вади газови пищови
След като ми се случи единственото, за което мислих е как съм останал цял... Не обърнах внимание дори на цвета на камиона, само гледах как да избягам по-далече от него. Чудя си се и аз на ъкъла, ама ...

абе прост народ колко щеш
Спрял съм на сфетофар зад един камион и при тръгване тоя изтърси една бая голяма буца кал и съответно спрях да я преместя-и ония ми ти дебили отзад като почнаха да ми свиркат се едно съм спрял да си пия кафето,щех да метна буцата по някой от тях ма нейсе-почнаха се некви засичния изпреварвания за да хванат зеленото,и като минаха покрай мен им гледах гузните извинителни физиономии 

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Аха гадно е аз лятото така извадих касмет с едни картофи кат се разпиляха по патя отвори се задната врата на тира и се исипаха сичките.Завартяхме се 3 4 коли но хубавото че пътя беше равен нямаше канафка отстрани.После ни компенсираха с по 2 чувала картофи 

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2