Как да откажа цигарите?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Как да откажа цигарите?
До преди 1 седмица пуших 2.5 кутии, стана ми много лошо и сега ги намалих на 8-11 цигари на ден, а как да ги спрем?Електронна цигара има ли ефект?
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- Eddiy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M3
- Мечтае да кара: E36 m3 turbo :)
5 години пушех като имаше периоди в който съм пушил по 3 кутий на ден
и преди няколко месеца си казах няма да пуша и така и стана
трудна беше 1-вата седмица понеже ме дразнеше как хората пушат след това просто забравяш и ти е чуждо
но всичко е строгоиндивидуално и при всеки е различно определено проблема е в главата
а не в никотина и там другите глупости
и преди няколко месеца си казах няма да пуша и така и стана
трудна беше 1-вата седмица понеже ме дразнеше как хората пушат след това просто забравяш и ти е чуждо
но всичко е строгоиндивидуално и при всеки е различно определено проблема е в главата
а не в никотина и там другите глупости
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
гадна работа са цигарите, майка ми неможа да ги откаже мъчи се 2 седмици и вика просто сънувам, че пуша.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
много ги мразя всеки път докато трнирах (водна топка) тренйора до басейна с цигарата и на нас тогава ни е отворен най-много белия дроб и ставаше мазало, а не че повечето от нас не пушеха
BMWMHartge купувай шоколад на децата вместо цигари.

BMWMHartge купувай шоколад на децата вместо цигари.
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
Пробвай с ТАБЕКС някъде около 10лв е. Вътре има упътване и програма как се пие. Табекса подтиска желанието за цигара, макар че се иска много ВОЛЯ и ТЪРПЕНИЕ......
УСПЕХ....
УСПЕХ....
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
думата е "инат", аз си пробвам ината всяка година и спирам за по месец, но не ми се отказват цигарите тотално. смятам, че ако ги задържиш на това ниво, на което си сега - ОК
фен съм на никотина, смятам че е полезен и когато приемаш от останалите вече вредни нещица малко - няма грижи.

фен съм на никотина, смятам че е полезен и когато приемаш от останалите вече вредни нещица малко - няма грижи.

- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Голяма воля трябва да имаш.Аз примерно от устата ми не падаше цигарата ама един петък така се омазах че 2 дена не съм можел да мръдна от леглото
и като станах реших да запаля и така ми се догади че от тогава ги забравих
Ако искаш пробвай вариянта с омазването стига да можеш се владееш и да помниш кви си ги вършил
и има ефект вече почти година не пуша а и не ми се пуши гадни са ми вече 

ми само от раз според мен, и спри кафето. абе тряа нещо по-силно от тях, примерно с моята приятелка сме говорили доста по въпроса и понеже аз много я обичам и тя е по-важна за мен от например цигарите (мое ми се смеете) ма реших и ги спрях от веднъж за около месец, после пак съм палил 1,2, но вече мога да кажа че става така
AcoTo®
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Както е казал Марк Твен: "Да откажеш пушенето е най-лесно - аз съм ги отказвал поне сто пъти".
Ако ще ги спираш направи го от раз.Заедно с кафето.Спри да си купуваш цигари, като те черпават отказвай и не си искай.Спазвай тези условия и си отказал цигарите
Аз от вчера не пуша, но до кога 
Ако ще ги спираш направи го от раз.Заедно с кафето.Спри да си купуваш цигари, като те черпават отказвай и не си искай.Спазвай тези условия и си отказал цигарите

Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Re: Как да откажа цигарите?
BMWMHartge написа:До преди 1 седмица пуших 2.5 кутии, стана ми много лошо и сега ги намалих на 8-11 цигари на ден, а как да ги спрем?Електронна цигара има ли ефект?
Значи трябва да ги откажеш без въпроси по форума, с твое решение и воля. Отведнъж.
След като вече ти е прилошавало и още не си се взел в ръце да ги спреш, няма да ти е лесно.
Малк опо малко работата просто не става.
Има някои малки тайни, които са проработвали при мои опити да спра цигарите на други хора. Но ефектът е намаляване, а не спиране на цигарите.
Избираш близък член от семейството или човек, с който си най - често.
Даваш му цигарите. Той не може да ти отказва цигара, но всеки път, когато ти се пуши, трябва да си поискаш цигара от него.
Води до драстично намаляване на цигарите. За съжаление е много лесно да си вземеш кутията обратно или просто да не дадеш следващата кутия на когото трябва, правейки целият опит безсмислен. Все едно да се откажеш.
Табекс... Много ефективен никотинов заместител.
За съжаление моят опит с пушачите около мен сочи, че зависимостта на пушача към никотина е налице, но май е повече налице зависимост към вредния навик. Към някакво измислено, фалшиво приятно усещане за цигарата. Именно заради това много спиращи пушачи, даже неволно, почват да се тъпчат със солети, чипсове, кафета...
Моят съвет.
Спри цигарите. Веднъж завинаги. От днес.
И си вземи малко табекс, да намалиш абстиненцията на първите дни.
Всичко останало е палиативно лечение.
И започни някакъв спорт, след като вече усещаш негативния ефект върху здравето си!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
chocho-rz написа:... Ако искаш пробвай вариянта с омазването стига да можеш се владееш и да помниш кви си ги вършили има ефект вече почти година не пуша а и не ми се пуши гадни са ми вече
Има нещо вярно, на нова година препих зверски, само за вечерта бях оправил 1 кутия, на сутринта видях, че и наргилето съм палил. Помня, че ми беше много зле. Докато продължи отпуската (до 7-ми) и не ходих на работа, бях запалил по-малко от 5 цигари, просто ми се повдигаше като запаля. Но от началото на тая седмица пак се изтървах.

Брат ми пробва с табекс и го отказа (табекса де).
Аз като ги отказвах спрях цигарите и кафето. Просто казваш от днес няма да пуша и не пушиш, иначе не става. Пробвала съм и да ги намаля докато ги спра, но не става. Ако трябва спри всичко от което ти се припушва (дори ходенето на кафе). Две седмици максимум и си готов.
Това е моята рецепта
Аз като ги отказвах спрях цигарите и кафето. Просто казваш от днес няма да пуша и не пушиш, иначе не става. Пробвала съм и да ги намаля докато ги спра, но не става. Ако трябва спри всичко от което ти се припушва (дори ходенето на кафе). Две седмици максимум и си готов.
Това е моята рецепта

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
От раз!С много инат и воля!И кажи на колкото се може повече народ, че ги спираш!Аз държа на думата си и разтръбих на всички, че не пуша.Сега само като си помисля за цигара и се сещам ако запаля как ще ме изкривят от базици (допълнителен стимул е!)...не пуша от 3 седмици - вече не се сещам за цигара с кафето...обаче след секс как ми се пуши...и след преяждане...
... и като седна да пия
...обаче съм си казал - край! С цигарите бях то дук!

39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3