Един абсурд наречен...България
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Един абсурд наречен...България
Нека всеки си изрази мнението за нещата, които се случват в държавата ни.
Аз ще си кажа моята позиция. Всеки ден, когато пусна новините се отчайвам все повече и повече. Слушам как никой не бил виновен затова, че на доста места в страната нямало ток. Е, как така никой не е виновен ми кажете? За всяко случващо се нещо някой носи вина. Без значение дали то е добро или не. Сутринта не мога да отида на работа, защото някой е пропуснал да изчисти снега по главните булеварди в квартала ми. И затова ли никой не е виновен? И сега цифрата, която ще отдели община София за снегопочистване ще нарастне. Е извинявайте ама това е пълна глупост.
Аз ще си кажа моята позиция. Всеки ден, когато пусна новините се отчайвам все повече и повече. Слушам как никой не бил виновен затова, че на доста места в страната нямало ток. Е, как така никой не е виновен ми кажете? За всяко случващо се нещо някой носи вина. Без значение дали то е добро или не. Сутринта не мога да отида на работа, защото някой е пропуснал да изчисти снега по главните булеварди в квартала ми. И затова ли никой не е виновен? И сега цифрата, която ще отдели община София за снегопочистване ще нарастне. Е извинявайте ама това е пълна глупост.
Ще се оправим бе ама точно никога
че това е не от вчера или днес тва е през последните 17 години ли колко станах от зората на демокрацията
всеки си трие рацете с другия и казва че той не е виновен а другия казва че е другия и така
важното е да сте пичове и да не ви пука
аз февруари заминавам за чужденеция

че това е не от вчера или днес тва е през последните 17 години ли колко станах от зората на демокрацията
всеки си трие рацете с другия и казва че той не е виновен а другия казва че е другия и така
важното е да сте пичове и да не ви пука
аз февруари заминавам за чужденеция
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
denko написа:аз февруари заминавам за чужденеция
Точно до този въпрос исках да се стигне...
Струва ли си да емигрираш точно в този момент...

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
То ако всички напуснат България какво ще остане.Аз силно се надявам някои ден милата ни родина да се оправи. 

Точно това ни куца-липсата на отговорност и слабия контрол.
Не може всеки да си прави нещата както му е изгодно на него
Пример:пътят между Симеоново и Драгалевци-всички канавки са засипани от новопостроените кооперации и реката тече по пътя и се образуват кратери(да не говориме,че водата се събира отгоре на моста
)
Слаб контрол.
Пример:Околовръстен път-София.Чисто ново платно пускат и всички шахти са по-ниско-се едно има дупки.КОГА ЩЕ СЕ НАУЧАТ ТИЯ ФИРМИ ДА СЛАГАТ ШАХТИ,БЕ!
Не може всеки да си прави нещата както му е изгодно на него
Пример:пътят между Симеоново и Драгалевци-всички канавки са засипани от новопостроените кооперации и реката тече по пътя и се образуват кратери(да не говориме,че водата се събира отгоре на моста

Слаб контрол.
Пример:Околовръстен път-София.Чисто ново платно пускат и всички шахти са по-ниско-се едно има дупки.КОГА ЩЕ СЕ НАУЧАТ ТИЯ ФИРМИ ДА СЛАГАТ ШАХТИ,БЕ!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
ама аз незнам защо още се говори за демокация и за преход като нито едно правитлство не е минало без комунисти а със тях едва ли ще направим преход. А за чистенето на снега на мойто село и без това не работят през зимата, събират се 4-5 трактора и изчистат цялото село а то си е голямо колкото 1 квартал и повече, а тея пичове немогат да се спрявят смех.
BMDrago на околовръстното да бяха сложили шахтите посредата а не отстрани и през 20 м да подскачаш и то на нов път.
BMDrago на околовръстното да бяха сложили шахтите посредата а не отстрани и през 20 м да подскачаш и то на нов път.
Отново чешалка за пръсти!!!!
Има един лаф: "Кучето си лае, кервана си върви"
Аз така се бях нервирал преди няколко месеца, и си излях мъката тук във форума. Всички бяха (90 %) на моето мнение и реших да направя стикери за моя сметка с името"Писна ни!"
И какво сега имам към 200 стикера е така си седят в ластика и събират прах!
Престанете да се жалвате, като не ви харесва марш от БГ, аз лично смятам да го направя, нищо че съм с две малки деца, нищо че си обичам родината, смятам да си бия камшика!
И докато родителите ми са живи ще се връщам, но след това не искам и да я познавам тази страна, само ще си спомням с умиление за живота ми тук! Все пак ще оставя толкова много приятели и спомени!

Има един лаф: "Кучето си лае, кервана си върви"
Аз така се бях нервирал преди няколко месеца, и си излях мъката тук във форума. Всички бяха (90 %) на моето мнение и реших да направя стикери за моя сметка с името"Писна ни!"
И какво сега имам към 200 стикера е така си седят в ластика и събират прах!
Престанете да се жалвате, като не ви харесва марш от БГ, аз лично смятам да го направя, нищо че съм с две малки деца, нищо че си обичам родината, смятам да си бия камшика!
И докато родителите ми са живи ще се връщам, но след това не искам и да я познавам тази страна, само ще си спомням с умиление за живота ми тук! Все пак ще оставя толкова много приятели и спомени!

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Решението е просто.
Събираме така една по - голяма групичка, да кажем около половин милион човека.
Спираме да плащаме данъци и да гласуваме. А да видим. И го обявяваме публично.
Нито могат да ни арестуват, нито могат да тръгнат да ни изземват.
Не ни трябват стикери, нито транспаранти. Ще бъде ужасно ефективно, само е няма кой да го направи.
А е повече от правилно. След като държавата умишлено, целенасочено и последователно при всякакви правителства, кметове и т.н. НЕ СИ ИЗПЪЛНЯВА задълженията, за които ние робски плащаме ежедневно от джоба си,
не виждам ЗАЩО НИЕ ТРЯБВА да изпълняваме задълженията си към държавата.
Като си купя от магазина развален хляб отивам, хвърлям го на магазинерката и си искам парите.
В т.нар. държава хвърлям с пъти повече пари от в магазина. И досега съм купил само обещания.
В учебниците пише, че дядовците ни по турско са правели възстания за десятъка. Данък в размер 1/10 от добива.
Правихме една сметка. Оказва се, че над 70% от реалния ми доход отива за данъци... ДДС, ДОД, данък печалба, данък сгради, данък смет, данък за колата, пътен данък...
ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ ПО ТУРСКО!
Не ни трябват стикери, нито транспаранти. Ще бъде ужасно ефективно, само е няма кой да го направи.
А е повече от правилно. След като държавата умишлено, целенасочено и последователно при всякакви правителства, кметове и т.н. НЕ СИ ИЗПЪЛНЯВА задълженията, за които ние робски плащаме ежедневно от джоба си,
Като си купя от магазина развален хляб отивам, хвърлям го на магазинерката и си искам парите.
В т.нар. държава хвърлям с пъти повече пари от в магазина. И досега съм купил само обещания.
В учебниците пише, че дядовците ни по турско са правели възстания за десятъка. Данък в размер 1/10 от добива.
Правихме една сметка. Оказва се, че над 70% от реалния ми доход отива за данъци... ДДС, ДОД, данък печалба, данък сгради, данък смет, данък за колата, пътен данък...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ако нямам живи роднини тук не бих живял и минута, но немога да ги оставя. Не мисля че има държава, по скоро сме нещо като племе, защото племенният съюз е недостижим за моментното ни развитие.

- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
Dimo написа:Ако нямам живи роднини тук не бих живял и минута, но немога да ги оставя. Не мисля че има държава, по скоро сме нещо като племе, защото племенният съюз е недостижим за моментното ни развитие.
силно подкрепям и съм на същото мнение
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
ползвай челния цигански опит - отдавна го правят и ни завземат вечеD3BEP написа:Решението е просто.

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4