телефон с две сим карти
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
AntropoS написа:При мен цялата работа, че не ми се носят два телефона. Въпреки това стига до извода , че това за момента е най - доброто решние. Принципно идеята за 2 сим карти в един телефон е доста добра, но определено трябва да се изчака известно време да се доусъвършенства тази технология от доказалите се на пазара марки GSM апарати.
П.С. Май, ще е класиката http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=172
Имах и го продадох, а сега колко искам пак такъв!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
cable написа:AntropoS написа:При мен цялата работа, че не ми се носят два телефона. Въпреки това стига до извода , че това за момента е най - доброто решние. Принципно идеята за 2 сим карти в един телефон е доста добра, но определено трябва да се изчака известно време да се доусъвършенства тази технология от доказалите се на пазара марки GSM апарати.
П.С. Май, ще е класиката http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=172
Имах и го продадох, а сега колко искам пак такъв!
И аз имах и го продадох, щото ми писна, ама са ако си намера такъв читав и запазен веднага го зимам. Железен е
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Bavarishe написа:Абе аз си перим с две Нокии-една хубава и една от простите и съм доволен.Едно приятелче има такъв тел и не бих си сменил простата нокиа за него

- ///MapTo
-
-
add1cted написа:Кой ще ми обясни идеята зад това да се ходи с два телефона?
Понякога се налага и необходимост,не гъзария

Еми ако съм на път преди това ще знам и ще си зареда телефона като хората така че да не ми падне. Да, може би някой от вас ползват два по нужда... но това да си "гъзар" с два е смешно. Ако си "гъзар" ще можеш да си плащаш сметката, която въртиш, а не да носиш една на Глобул и една на М-тел и като звъниш на М-тел да звъниш от М-телския и на Глобул от глобулския.. ама всеки си знае де 

- ///MapTo
-
-
add1cted написа:...
Далеч съм от тази мисъл...в интерес на истината даже не поглеждам какъв номер избирам,че да вадя съответния телефон...а относно батериите - имам си зарядно за кола с преходен накрайник за старите и новите нокии

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
add1cted написа:bmwmania написа:Еми аз ползвам 2 щото единя е служебен.
Да, в този случай те разбирам, но аз говора за хората дето ходят с два лични
гъзария е не да имаш 2 или 5 а да имаш 1 на цената на 1 кола ... сичко друго е от безпаричие

1 на вива 1 на мтел 1 на гбул ... секи избира с кои да говори и как по тънко да мине щот нямат пари хората

то и да караш на бенз по скоро вече стана гъзария ама ще видим до кога .. можеби до 3-4 лв на литъра и после и гъзарите ще свият уши
тая дума гъзар май в БГ е по скоро комплексар

add1cted написа:Кой ще ми обясни идеята зад това да се ходи с два телефона?
Щом някой е преценил, че от икономическа гледана точка му е по изгодно да позлва услугите на два мобилни оператора, не разбирам какво лошо има в това да го прави. Няма смисал от спамове.
Относо кое е гъзарско и кое не --- мисля че отдавна мина времето на парадаринето с мобилен телефон. Ако някой може да си позволи "телефон който струва колкото кола" естествено се предполага че не му е проблем и не се замисля колко и говори колки кинти оставя на касата.
П.С. Не е гъзария ако имаш два телефона, секи по 200лв.
- ///MapTo
-
-
AntropoS написа:...
Мани го тоя с нафтовата печка над теб..той така си говори и живее в някакъв маке свят с други представи за живота

Щом си преценил,че ти е по-добре така ползвай 2 телефона,на този етап читави апарати 2в1 не са излезнали на пазара

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3