Интернет
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
При проблеме с Хоумлан, може се обръщате към rosen.kolarov
Колега,Хоумлан беше собственост до миналата година на нашия многоуважаван съфорумец Росен Коларов (rosen.kolarov). По едно време продаде Хоумлана на Спектър Нет и сега Росен се подвизава като някакъв шеф там. Така че ако имаш проблеми с Хоумлан, точният човек е Росен Коларов. Човека е супер точен, ще дойде да ти върже лично нета ако трябва, ти само му вервай.
На мен ми беше убещал работа в Спектър. Напуснах си предишната работа, 4 месеца стоях без работа, накрая Росен каза, че няма да станат нещата. Да е жив и здрав, много е точен, много го уважавам.
Та, каквито шефовете, така фирмата такъм и нета.
На мен ми беше убещал работа в Спектър. Напуснах си предишната работа, 4 месеца стоях без работа, накрая Росен каза, че няма да станат нещата. Да е жив и здрав, много е точен, много го уважавам.
Та, каквито шефовете, така фирмата такъм и нета.
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
blqsu4ko написа:мегалан рулз а и във "ди си" има сичкои се тегли с добра скорост
![]()
![]()
бтв мегалан не предлагат ли само в дружба студентски и дианабад
И Младост !

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
D3BEP написа:Nucl3arDru1D написа:то затова повтаряш
Tой не повтаря. Просто с БТК всичко е два пъти по - бързо и за времето, за което се публикува един пост БТК му пускат два!
Нали имаше и една реклама с двама Любовци!
Да те питам ти бил ли с lan някога или винаги абонат на БТК?
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Eliana
-
Nucl3arDru1D написа:май не го разбра
Не го разбрах да

За тези, които твърдят, че БТК е номер уно означава, че или винаги са били абонати на БТК или са били с лан обаче доставчикът им бил кръгла 0!
Поради ред причини се наложи и аз да стана абонат на БТК (за огромно съжаление!!!!!)
Сега плащам 40 лева с 845764398756 пъти по- бавен интернет, а да не говориме, че известно време имах проблеми с отварянето на страници с .com и когато се обадих на подръжката първо чаках около 40 минути под звуците на някаква музичка и един глас който непрекъснато повтаряше " Всички оператори са заети в момента" накрая ми вдигна някаква какичка, обясних и проблема, тя м караше да си рестартирам модема около 3 пъти и като и казах, че няма промяна, тя ми отговори да си рестартирам компютъра и ми затвори

В заключение мога да кажа само "Супер Любооооооооооооо нищо не става от тебе!"
Любчо е пичага, той не е виновен. Познаваме се от много време с него. Просто му плащат за рекламата и това е. А БТК e възможно най-бавния нет, който съм ползвал някога. Последния път даже си спомних за онези незабравими времена с модема и как чаках с нетърпение последните 30 минути докато ми се изтегли mp3-ката
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Мегалан Рулзззз... Мноооо хора явно сме на тях.. Между другото ги знам от как бяха малък клуб в студ град. Знам и как изграждаха мрежата... Доставях им FTP по едно време ( марката DRAKA сигурно говори доста за запознатите ).... Отделно с това имат и оптична мрежа... Така че услугите им са много добри...Имат вече в доста квартали - Студ Град, Дървеница,Мусагеница, Изгрев, Изток, Балкан, Гео Милев, Слатина, Младост, Дружба, Люлин, Модерно предградие и май доста други.. Нямам отношение за БТК ама съм предубеден към тях и не бих им ползвал услугите....
Така че Мегалан е номер 1.....
Така че Мегалан е номер 1.....
- Eliana
-
bmwmania написа:Любчо е пичага, той не е виновен. Познаваме се от много време с него. Просто му плащат за рекламата и това е.
След като се познавате, като го видиш му кажи от мое име, че е ДЕБЕЕЕЛ

bmwmania написа:А БТК e възможно най-бавния нет, който съм ползвал някога. Последния път даже си спомних за онези незабравими времена с модема и как чаках с нетърпение последните 30 минути докато ми се изтегли mp3-ката
Това, че чакам понякога и аз по 30 минути за една мп3-ка хайде ще го преглътна, но като тръгна да я тегля, страниците ми се отварят за около 3-4 минути.
Толкова да е бъгав интернета, че ако ми трябва да тегля нещо, го оставам за през ноща

- Eliana
-
bmwmania написа:Представям си ако тръгнеш да теглиш филм........за какъв "филм" става въпрос ..........?![]()
Филм става с жанр нещо между драма ( с зареждането на страниците) и фантастика (ако се свали за по малко от 2 часа при усилено присъствие на сийдъри)
bmwmania написа: Е що си на БТК, няма други доставчици ли около тебе или?
Наследихго от предишните собственици на апартамента, а и имам наложено вето за пробиване на дупки и плъзнати кабели по земята. Има и още пречки, но е сложно за обяснение. Да не правиме излишен оффтопик

58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4