телефон с две сим карти
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
телефон с две сим карти
Колеги какво мислете, дали това нещо е по - добър вариант от джоб пълен с телефони?
http://2sim.org/
Re: телефон с две сим карти
Колега не е лош но не си струва. Още не са навлезнали като нещо масово и не ти гарантират много качество. Аз работя в сферата на телекомуникациите и съм горе долу наясно с GSMите. Може би след 1 или 2 години ще излязат качествени модели. А и цените са височки.AntropoS написа:Колеги какво мислете, дали това нещо е по - добър вариант от джоб пълен с телефони?
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
Няма лошо, но си вземи на отвърдена марка, не някоя измислена, че баща ми така се прецака. После няма части и т.н.
големите марки нямат такива телефони..онея са некви китаиски боклуци и неможеш да ползваш блутуут хендсфри и аз до скоро бях в тая сфера и редовно хора идваха да питата как да борават с тея джаджи...не си заслужава докато Нокиа или Сони ериксон не искара модел не бих си купил 

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- DiDi
- ентусиаст
-
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- DiDi
- ентусиаст
-
Всичко започна от батерията. Няма такива батерии никъде по магазините. След това нещо и зарядното се беше развалило и при него не могат да се намерят други.
По-добре, ако ще си взимаш дай повече пари за позната марка от колкото за китайски боклук.

Тва китайските телефони с 2 сим карти са много умряла работа... баща ми си доакра такъв... МНОГО Е ЗЛЕ... няма нищо, слаб е като телефон, няма никви интересни екстри, и отгоре на всичко се развали от най слабото изпускане... просто НЕ на китайските телефони... има 2 телефона - Нокиа и Сони - Ериксон
другите на сапун 

Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Hashishev написа: има 2 телефона - Нокиа и Сони - Ериксон
и самсунг

иначе и аз казвам НЕ на китайските телефони
п.с. някой сони ериксон много бързо се трошат
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Китайските са супер боклуците 

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
uuuu написа:Hashishev написа: има 2 телефона - Нокиа и Сони - Ериксон
и самсунг![]()
иначе и аз казвам НЕ на китайските телефони
п.с. някой сони ериксон много бързо се трошат
Всеки телефон се чупи, зависи от употребата... Аз лично цял живот съм бил с нокия и 2 самсунга... от Нокиа съм бил много доволен и не мислех, че ще и изевере до изминалото лято, когато исках нов модел на НОкиа и не си харесах никой и преминах на СониЕриксон к810и . телефончето си е перфектно с перфектна камера. Сега съм с к850и и отново никакви оплаквания, честно казано съм по доволен от НОкиата, защото НОкиата редовно се бъгваше, малки дребни бъгове с които се свиква, но ги има, докао при СЕ ги няма (засега)

Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46
При мен цялата работа, че не ми се носят два телефона. Въпреки това стига до извода , че това за момента е най - доброто решние. Принципно идеята за 2 сим карти в един телефон е доста добра, но определено трябва да се изчака известно време да се доусъвършенства тази технология от доказалите се на пазара марки GSM апарати.
П.С. Май, ще е класиката http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=172
П.С. Май, ще е класиката http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=172
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Абе аз си перим с две Нокии-една хубава и една от простите и съм доволен.Едно приятелче има такъв тел и не бих си сменил простата нокиа за него 

ТДС - Турбо Див Селянин
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3