До Италия за кола

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 07 Яну 2008, 22:56

БОРКО-ЧИПА написа:
Nasti написа:Сигурно не си ходил повече от мен, пък аз не смея да кажа, че съм ходил достатъчно за да твърдя че ги познавам... но всеки си има свои представи...

брат остави ги разбирачите те знаят по добре от нас,кво знаем ние :mhihi:
ех не ти е лесно и на тебе :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ

Мнение от БОРКО-ЧИПА » 07 Яну 2008, 22:59

VesoPesaW123 написа:
БОРКО-ЧИПА написа:
Nasti написа:Сигурно не си ходил повече от мен, пък аз не смея да кажа, че съм ходил достатъчно за да твърдя че ги познавам... но всеки си има свои представи...

брат незнам на мен дали ми е лесно но определено на теб ти е много трудно ;)
и по добре пийни едно и се гипсирай за да спреш да пишеш глупости :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 07 Яну 2008, 23:09

VesoPesaW123 написа:
БОРКО-ЧИПА написа:

Весо, не се познаваме кой знае колко добре, ама послушай съвета, недей спори, 99% съм сигурен, че не си прав. ;)

Иначе по темата. Аз си купих Италианка, за месец и половина минах 3000 километра, което за мен си е много и съм повече от доволен. Супер пазена кола, може пък да съм имал късмет, знам ли? Друг е въпроса, че като първоначална цена ми отрязаха главата за нея, ма нали знаеш как е? (към автора) 8)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 07 Яну 2008, 23:25

Напротив, важно е точно колко си ходил и колко си общувал, щото в района, в който ходя познавам типове хора от - до, а да говориш за 58 000 000 души толкова обобщително е:
1. Смешно
2. Несериозно
3. Признак за ниска култура!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 07 Яну 2008, 23:30

Nasti написа:Напротив, важно е точно колко си ходил и колко си общувал, щото в района, в който ходя познавам типове хора от - до, а да говориш за 58 000 000 души толкова обобщително е:
1. Смешно
2. Несериозно
3. Признак за ниска култура!

добре добре не ми се спори за глупости,мисля че много добре ме разбра какво имах в предвид ;)

Вичо а на тебе ти пожелавам найстина да ти е перла колата и да нямаш ядове с нея ;) Пък за тва дали съм прав или не съм може да си поговориме утре на ОМВ ;)

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 07 Яну 2008, 23:52

Аз като се замисля последните ми 7 коли са Италианки.Най последната в Швейцарка и не е по добра от тях,колкото и дамата която ми я продаде дами твърдеше че била от Швейцария и тя си я била купила оттам з анея си с голямо желание

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Evangeline » 08 Яну 2008, 2:27

Едно мое аверче, което внася коли като го питам защо внася само от Германия ми казва "Трябва ва си пазя авторитета, кола която не е карана в Германия и в автоморгата на части не искам да я продавам" Може и да има право
Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 08 Яну 2008, 9:35

И какво излиза сега, че няма смисъл да се ходи до Италия за кола.
Добре бре колеги, ами тези стотици хиляди употребявани автомобили които заливат бъларския пазар, те откъде идват? На загуба ли са хората, които ги продават?
Съмнявам се, още повече че повечето такива коли се продават от хора с по 2-3, максимум 4 барачки и едва ли става дума за купуване наедро. Те такива купувачи станаха толкова много, че вече едва ли останаха единични за да ги водим надребно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 08 Яну 2008, 14:33

насти е много прав че не бива да се съди общо за толкова народ , важно е също това 4е като се вземат пакетни коли цената е друга , но масово явление е сериозните откази идват от италянски коли , не ми се изброява но имам поне 10 конкретни примера за перфектно изглеждащи коли с много сеиозни и скупи откази по мотора , всичките италянски , с безупречна външност , не казвам че немците не са мондари , обаче тях ги задължават да минават прегледи на 2 год , и при най-малка неизправност колата се спира от движение ,може би това допринася за читавостта на немските коли ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 08 Яну 2008, 15:52

От четирите БМВ-та които съм имал,3 бяха от Италия и едно от Германия,2 от италянките бяха зле,едната беше перфектна и немкинята си е перфектна засега.Според мен си зависи от конкретната кола,но и в двете държави хубавите коли са скъпи.За последната дадох доста пари,и случих на кола(да чукна на дърво),но в телефонен разговор с Nasti,като му обясних каква кола търся,човека ми обади подобна цена,което означава,че дали е в Италия или Германия хубавото си е скъпо.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 08 Яну 2008, 17:54

Хората не са прости ,ако ще и в най-затворената и набожна държава в света - Бутан да живеят :!: Което струва скъпо си струва парите в общия случай ,то се знае.Вярно е ,че трябва да се гледа колата преди покупка ,но когато човек е зад граница това е почти невъзможно ,по начина по който може да го направи тук ...

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 09 Яну 2008, 10:14

JANI - revisione правят и италианците на 2 години, което не е по-малко сериозно от Тюв, а мотора е сърце пич, те хората ходят по улицата падат и умират от инфаркт, кво остава за един двигател!
Слушал съм милион истории за хора, които ходят да купят кола от Германия заради легендите за италианските коли, после на връщане ги прибират с платформи от тук там, защото са били до някъде и колата там е казал не искам повече.
Ето аз продавам коли, има хора доволни и недоволни. Проблема е че аз не знам с тази кола какво ще се случи след 3-4 месеца или година, ти също не знаеш с това което внасяш от Германия какво ще стане.
Примерно човек от форума кара си колата 2-3 години поддържа я, после я продава на някой от някъде... онзи е доволен че си е купил гледана кола, каква е гаранцията, че след времето Х няма да му изгори моторен компютър или няма двигателя да почне да му харчи масло или да хвърли скорости или нещо такова - гаранция няма никаква, това е техника - чупи се - нормално!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Потребител
Аватар

Мнение от member313 » 09 Яну 2008, 12:27

Колите в автокъщите в Германия също в 90% от случаите не са стока. Кола от Германия е най добре да се купи от собственик директно.

Общо взето колите в мюнхенските автокъщи на вид изглеждат по-зле от тия в Дупница - имам предвид и интериора, за двигател и окачване никой не знае (а и всяка втора кола, която се предлага от арабите там е от първи собственик и с тюф сертификат) :mhihi:
"Простотията е по-страшна от войната!" Конфуций

Потребител
Аватар
Кара: BMW 320D

Мнение от zoralo » 17 Яну 2008, 19:27

Колеги прочетох мненията на много разбирачи но никои не дава точни отговори .В Италия или Германия нямя значение добрите коли са много скъпи разбираите го буквално за България идват коли по които има нешто да се прави.По отношение Италия цените са ефтини когато купуваш много коли но куп а на ход докарването е наистина доста трудно за да земеш кола на ход първо трябва да имаш регистрация че живееш там някаде второ трябва да си направиш ноториалния акт на колата на твое име за което искат регистрация че живееш в италия трето застраховка която никак не е ефтина четварто за да регистрираш колата тука трябва да върнеш докоментите и номерата там да ти я отпишат . Така че и да имаш желание на ход да докараш нешто излиза ти доста скъпичко .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 325 ТД

Мнение от matros » 17 Яну 2008, 23:17

Има една страна с най-читавите коли и тя е ШВЕЙЦАРИЯ ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата