Хубави бушони
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Хубави бушони
Колеги от къде може да се купят хубави бушони понеже по бензиностанции и тн се наводни с тези от левче
Дето са пълни боклуци като ги сравня с оригиналните ,а от тях има бушони на по 10-15 години ......

Дето са пълни боклуци като ги сравня с оригиналните ,а от тях има бушони на по 10-15 години ......
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колега срещат се на места и хубави бушони,но в магазини за авточасти не по бензиностанциите.
Един съвет никога не слагай от тези на снимката.
На мен ми се запали колата от менте бушон и после една седмица теглих нова инсталация.
Един съвет никога не слагай от тези на снимката.
На мен ми се запали колата от менте бушон и после една седмица теглих нова инсталация.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
аз си взех от Киров (уж оригинални) след като прочетох кво става от тия менетата. преди все такива слагах, отде да знам, че и бушони правели менте 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Да бе те не са толко скъпи въпроса е че ментетата ни заляха ....
Ще търся и аз че вече събрах 2-3 ментаци и ми се иска да ги сменя ... А къде има такова Ауто + в София и ако знаете още от къде ще съм благодарен.

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
добре де как може един бушон да е менте, просто тънка жичка която гори вместо инсталациите. не могат да уцелят дебелината и харчат материал да ги правят дебели и да не горят ли?!?!? по-реално ми се струва да са некачествени и да горят за щяло и нещяло, но щом казвате...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
bum_bum написа:ми май се стапят без да изгори жичката, аз поне съм виждал зверски разтопен бушон, а си работи

мани мани че и аз сменях някакви трябва да видя кви съм сложил.. откъде да знам че дори на неща по 40 стинки им правят МЕНТЕ хахахахахахаа ебати държавата
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ми те така ,като вместо да пропуска 10 ампера той пропуска 50
А 50 ампера са много и жиците почват да се топят.
На фаровете беше такъв на комбито и си еба капаците
А цялото късо съединение беше предизвикано от заден десен стоп на който вместо гайка за затягане беше навита пеперудка,която явно се е разхлабила от вибрациите и вследствие на което прави късо със платката на която се редят крушките.
Не си правете експерименти щото с кабеляците после е филм докато се прокарат на ново.
Добре че не съм чак толкова скаран с жиците,че като видях колко труд хвърлих направо 500лв не ми мърдаха дори при най ефтиния жичкаджия

А 50 ампера са много и жиците почват да се топят.
На фаровете беше такъв на комбито и си еба капаците

А цялото късо съединение беше предизвикано от заден десен стоп на който вместо гайка за затягане беше навита пеперудка,която явно се е разхлабила от вибрациите и вследствие на което прави късо със платката на която се редят крушките.
Не си правете експерименти щото с кабеляците после е филм докато се прокарат на ново.
Добре че не съм чак толкова скаран с жиците,че като видях колко труд хвърлих направо 500лв не ми мърдаха дори при най ефтиния жичкаджия

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колеги не слагаите от тези прозра4ните -големи боклуци са.
постоянно горят и се стопяват.неси струва риска сус тези боклуци 

- Bullet_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA E39 M-pack
- Мечтае да кара: E30 S50 на широко
Аз имах ескорт и всичките му бяха такива (прозрачни) и се топяха яко особено на климатика и фаровете и всички тея ядове бяха докато един светъл ден не отидох в киров бош тежко въоражен с 5 лева и пробемите ми свършиха 1 бушонче 20-25 стинки ехеееее кефче

- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
ок
bum_bum написа:ми май се стапят без да изгори жичката, аз поне съм виждал зверски разтопен бушон, а си работи
И аз имам един такъв в момента

- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
DirtySouth написа:Да бе те не са толко скъпи въпроса е че ментетата ни заляха ....Ще търся и аз че вече събрах 2-3 ментаци и ми се иска да ги сменя ... А къде има такова Ауто + в София и ако знаете още от къде ще съм благодарен.
Ауто + има на Черни връх, и на още няколко места в СФ..потърси им сайта, там има адресите...
А един хубав бушон винаги се познава още като го погледнеш как е изработен...
На ментаците им се разтопява пластмасата и кабелите по инсталацията, а жичката вътре остава здрава...после няма сваляне ако е разтопен изцяло..
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2