Антивирусна програма-проблем!???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Антивирусна програма-проблем!???

Мнение от Mpower84 » 08 Яну 2008, 10:46

Абе с НОД 32 съм и от 01.01.2008 не се ъпдейтва.Казва ми, че е Up to date!Даже днеска и Windows-a ми каза, че трбва да си ъпдейтна антивирусната.От доста време съм с тая програма и не съм имал проблеми.Обръщам се специално към потребителите на НОД 32-ваща ъпдейтвала ли се е от началото на годината и кога за последно?/?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 08 Яну 2008, 11:00

Version of virus signature database 2768 (20080106)
По всичко изглежда, че се ъпдейтва.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 08 Яну 2008, 11:01

Доста народ изпищя след Нова Година за НОДа, явно са фикснали експлойта, който позволяваше ъпдейт форевър.

Аз също съм с НОД32, и си ми се ъпдейтва на всеки 6 часа. Но пък моя си е платен, купил съм си го.

Реално за равностойността на две кила нафта на месец не си струва хабенето на нерви. Цялата работа излезе има-няма 70 кинта, вярно че ги дадох накуп, но така пък забравих за антивирус чак до другата Коледа.

Според мен си струва. За следващата година подновяването на абонамента ще ми струва половината от тази сума, вместо наново цялата.

Сега си погледнах мейлите, пратени от тях. Излиза ми 67 лева всичко.

67 лева делено на 12 месеца прави по 5.60 лева на МЕСЕЦ.

Кажете ми сега, 5 лева на месец толкова огромна сума ли е? Що да не си го купя тогава? Тва са три бири за месец. Чудо големо.

А следващата година абонамента ми към тях ще е една бира на месец...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 08 Яну 2008, 11:16

Фил написа:Доста народ изпищя след Нова Година за НОДа, явно са фикснали експлойта, който позволяваше ъпдейт форевър.

Аз също съм с НОД32, и си ми се ъпдейтва на всеки 6 часа. Но пък моя си е платен, купил съм си го.

Реално за равностойността на две кила нафта на месец не си струва хабенето на нерви. Цялата работа излезе има-няма 70 кинта, вярно че ги дадох накуп, но така пък забравих за антивирус чак до другата Коледа.

Според мен си струва. За следващата година подновяването на абонамента ще ми струва половината от тази сума, вместо наново цялата.

Сега си погледнах мейлите, пратени от тях. Излиза ми 67 лева всичко.

67 лева делено на 12 месеца прави по 5.60 лева на МЕСЕЦ.

Кажете ми сега, 5 лева на месец толкова огромна сума ли е? Що да не си го купя тогава? Тва са три бири за месец. Чудо големо.

А следващата година абонамента ми към тях ще е една бира на месец...

Евала колега, точно така трябва да мислиме всички.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 08 Яну 2008, 12:37

Не знам за другите хора, на мен почти всичко ми е оригинално.

В смисъл Уиндоуса ми е истински, платен, антивируса, всички неща, които ползвам са си оригиналдъ платени. А което има безплатен аналог, си ползвам него. Примерно архиватор си ползвам IZarc, безплатен, български. Записване на дискове - CDBurnerXP Pro, безплатен, върши си ми работа.

На компа вкъщи кракнато ми е единствено Neverwinter Nights, и то си го играя локално.

Guild Wars си ми е платен. Бе всичко.

Не мога да очаквам разработчиците на добър професионален софтуер да си късат нервите и живота за красивите ми очи. Трябва да плащаш, за да ползваш. Това е.

Съвсем отделен е въпроса тези, които правят кракнатите файлове какво още вкарват вътре в тях. Имал съм няколко случая на свалена игра или програма с включено кракнато .ехе вътре и в ехе-то - троянче.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 08 Яну 2008, 12:39

Махай Нод-а и сложи Аваст и няма да имаш проблеми ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 08 Яну 2008, 12:47

Линукса също е оригинален. Безплатен www.ubuntu.com. Без вируси. Много добър интерфейс. Нон стоп актуализации. Ако си любознателен и не се отказваш бързо, ще можеш да си инсталираш и разни програмки...
Селото се оказа точно във града

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 08 Яну 2008, 13:43

сега забелязвам, че и моя не се е упдейтнал от 01, ма кво толкова :mhihi:
Изображение
Изображение

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 08 Яну 2008, 14:02

avast си има перфектна безплатна версия :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Mpower84 » 09 Яну 2008, 2:16

Абе според Virus Buletin веднага след НОД 32 се нарежда Касперски.Демек ако не с наи-добрата ще съм със следващата залагам на Кашмерски! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW M? :)

Мнение от 320i_coupe » 09 Яну 2008, 6:29

AVAST е номер 1 при безплатните антивирусни софтуери (поне за мене) - инсталираш, пускаш да сканира и ти открива всякакви червеи троянци и други вредители!!!И да си намалите колонките, че при намиране вие на уби глиган и ви се появява знак за радиация.Единственото което трябва да направите е да затворите вируса в клетка.След което си продължава сканирането.
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Mpower84 » 11 Яну 2008, 1:17

Нещо не ми е ясно обаче.Още не съм сменил НОД32 с Касперски и днеска ме изби на лудост и почнах да си цъкам на бутона за ъпдейт.То си ми казва, че е Ъп ту дейт аз си му давам ОК и пак и пак и пак...докато в един момент упоритостта ми се възнагради!Сега версията ми 2781 с дата 11.01.2008.Просто отведнъж стана :shock: Не знам каква е причината и дали ще се повтори.Ако утре се ъпдейтне сам ще пиша.

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 11 Яну 2008, 15:36

Mpower84 написа:Нещо не ми е ясно обаче.Още не съм сменил НОД32 с Касперски и днеска ме изби на лудост и почнах да си цъкам на бутона за ъпдейт.То си ми казва, че е Ъп ту дейт аз си му давам ОК и пак и пак и пак...докато в един момент упоритостта ми се възнагради!Сега версията ми 2781 с дата 11.01.2008.Просто отведнъж стана :shock: Не знам каква е причината и дали ще се повтори.Ако утре се ъпдейтне сам ще пиша.

доста хора така си го ъпдейтват вече, включително и аз :mhihi:
така че радвай се засега и продължавай да помпаш на ъпдейта
и бай дъ вей вече има 2782
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Zapa » 11 Яну 2008, 15:37

Mpower84 написа:Нещо не ми е ясно обаче.Още не съм сменил НОД32 с Касперски и днеска ме изби на лудост и почнах да си цъкам на бутона за ъпдейт.То си ми казва, че е Ъп ту дейт аз си му давам ОК и пак и пак и пак...докато в един момент упоритостта ми се възнагради!Сега версията ми 2781 с дата 11.01.2008.Просто отведнъж стана :shock: Не знам каква е причината и дали ще се повтори.Ако утре се ъпдейтне сам ще пиша.

доста хора така си го ъпдейтват вече, включително и аз :mhihi:
така че радвай се засега и продължавай да помпаш на ъпдейта
и бай дъ вей вече има 2782
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Zapa » 11 Яну 2008, 16:11

бързо разцъкайте този сървър докато все още баца, и обновете до 2783

http://ultima.tsure.ru/nod_upd/
Изображение

Следваща