малко в австрия ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 07 Яну 2008, 22:59

забрави наи важното - жените :mhihi: :?:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 07 Яну 2008, 23:56

И аз да се похваля-в петък и аз съм у Австрия,Виена :mhihi:
Само дето ще се возя на градски транспорт,a от доста време не съм ползвал такива екстри :mhihi:

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 08 Яну 2008, 0:09

Автора е силно впечатлен явно.Сега очаквам да каже как е видял централата на "ОМВ" :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 08 Яну 2008, 0:23

той автора до вчера съжаляваше,че има само 2лв в джоба....,а сега се развява из австрийско и ръси впечатления!
ако ние бяхме стока,те от нас щяха да внасят коли....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 08 Яну 2008, 0:26

За Австрия нямам наблюдение,но по новините казаха че Германия е единствената държава без ограничение на скороста по магистралите :shock: :shock: :shock: Там наистина хората карат по магистралите бързо но с 1 на ум.Катаджии може да се каже че няма,има камери който ти пращат честитка в пощенската кутия :mhihi: :lol: Иначе за мен Германия е най най от всичките с недостатък че не са с нашия нрав :confused:
Изображение

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 08 Яну 2008, 0:37

quickshare написа:За Австрия нямам наблюдение,но по новините казаха че Германия е единствената държава без ограничение на скороста по магистралите :shock: :shock: :shock: Там наистина хората карат по магистралите бързо но с 1 на ум.Катаджии може да се каже че няма,има камери който ти пращат честитка в пощенската кутия :mhihi: :lol: Иначе за мен Германия е най най от всичките с недостатък че не са с нашия нрав :confused:
Само по магистралите,но където има врзъзки с второстепенни пътища има ограничения,има и камери.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 08 Яну 2008, 15:45

Бай Ганьо патува из Европа :mhihi: :mhihi: :mhihi:
_!_

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 09 Яну 2008, 0:44

ААААА :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз пък като съм пътувал с колата по тези части на Европа просто ауспуха ми е бил винаги черен ,защото и в Германия по А8 и на Италиянската северна магистрала винаги карам на абсолютната заварка ...
Разликата е само,че средния разход е значително под този в такъв режим в БГ и колата поддържа максимална скорост с повече лекота.

Колегата му е харесала Австрия :D

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Re: малко в австрия ...

Мнение от sonny » 09 Яну 2008, 0:48

_65536_kb_sec_ написа:.....

Я се прибирай по-бърже, че ептен ше урецилиш и без това рехавата ни репутациика :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 09 Яну 2008, 2:53

е как няма да мухареса там е по-красиво от германие особено през лятото онея поля онея планини , уникално имене за сефте ми беше много приятно виена е уникат онея тунели с винтилаторите с по 5 ленти в една посока , уникално

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 09 Яну 2008, 12:06

БЕ КАТО ИЗЛЕЗЕ ТРАКТОРА ОТ ПОЛЕТО С КАЛНИТЕ гуми по магистралата ще видят те с колко ще карат (случи ми се лани на път за варна след търново )а у германско с разминах с тикет за 30 ера щото карах с 16км/х над ограничението и ме снимаха ма си викам нека то с софииски номера и бързо ме стигнаха и на полицеиската кола се появи bitte folgen я се сетих за какво иде реч :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 09 Яну 2008, 12:13

Аааа Ми6о, тва не ти е като с белите астри с големите спойлери по тавана нали :mhihi: Тия некой път и те изска4ат с М5 или не6то от сорта :mhihi: А ако не спре6 ве4е верно става мазало...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 09 Яну 2008, 12:20

ми беше вектра 1.9 дизел и човека без да ми се кара и задава въпроси на прост англииски ми обясни... бях с 307 дизел и разпитва ме разни глупусти а аз питах колко коня е вектрата ,каза 260коня но те случаино минаали била кола за града не за магистралите и им казали много се извинявам за оффа :uups:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 13 Яну 2008, 2:44

вече почти седмица съм тука
много зле. Снощи бях на дискотека и мисля че тия хора не знаят как да се забавляват а как не могат да пият просто няма да коментирам
интересно ми беше че след 6-тата чаша всички бяха много загрижени за се състоянието ми, та демонстрирах че мога и в права линия да ходя след което се продължи :bchug: :bchug: :bchug:
иначе жените са зле повечето, просто готините са единици
останалите са невероятни караконджули.
иначе поне охраната и музиката бяха прилични
за сега не съм намерил още ресторанта на лепа брена да го посетя и него :mhihi: :mhihi: (тва с поздрави за пенчев)
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата