Съветче ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Съветче ...

Мнение от BMW lover » 07 Яну 2008, 20:52

Утре сутрин ще пътувам до Словения , та ако може да ме информирате относно пътя , такси , магистрали, възлови кръстовища и много важното Ограничения на скороста, къде и колко :help:

Ще пътувам с 'много лек автомобил' :mhihi:

Много ви благодаря :winky:

п.с. и понеже на отиване съм с една кака (тоест съм все едно сам) , по границите има ли вероятност от проблеми . Ще минавам през Сърбия :help:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Съветче ...

Мнение от bobchosi » 07 Яну 2008, 21:03

BMW lover написа:Утре сутрин ще пътувам до Словения , та ако може да ме информирате относно пътя , такси , магистрали, възлови кръстовища и много важното Ограничения на скороста, къде и колко :help:

Ще пътувам с 'много лек автомобил' :mhihi:

Много ви благодаря :winky:

п.с. и понеже на отиване съм с една кака (тоест съм все едно сам) , по границите има ли вероятност от проблеми . Ще минавам през Сърбия :help:

Колега по границите надали ще имаш проблеми. Аз като пътувах лятото сърбите се държаха много добре по границите до колкото хърватите се държаха мноо зле (сокчета цигарки пачрички и знаеш натам.) ако сичко ти е изрядно като документи казваш че нямаш и не им даваш нищо. Карай задължително в хърватска на фарове щото мене ме глобиха с 10 евро. развали ли да имаш по 1 2 5 10 евро за такси. Не съм сигурен но около 30 40 евро са таксите може и повече ако са ги дигнали. ти ако можеш си земи едно 60 евро за такси пък като ти останат ше пиеш една бира. Ограничението в сърбия е 130 в хърватска 120 ама то има знаци така че нямаш проблем.пътя е един една 600 километрова магистрала през сърбия и хърватска. земи една карта и виж няма как да се объркаш. Дано съм ти помогнал. Ако има нещо пиши у темата.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 07 Яну 2008, 22:17

Аз сега да си питам,хем има отворена тема,как е положението в района на стара загора,нова загора,хасково и свиленград,че заминавам командировка натам утре? :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Назад към Извън Темата