Smoked Hella за Е34
Модератор: Технически модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- KONN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 730d
Аз на дългите им намерих цаката но на късите незнам още как да ги сваля.Това за ладата не го знаех ама и аз не бих си сложил такива.

- KONN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 730d
Ето с тези клещи резачки http://www.distribution.euromarket-group.com/files/Kle6ti/06.jpg е много удобно да се угъне ламарината която е около фара след като е изправена вече падат много лесно.А за късите някой беше писал че ги потапя да седят в корселин май
за една нощ и стъклата падали.
Давайте идей че колата скоро излиза от бояджията и трябва да и сложа фаровете.

Давайте идей че колата скоро излиза от бояджията и трябва да и сложа фаровете.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
А други бяха писали за късите, че като извадят лупата,надяват ръкавици за бачкане и в отвора на късите вкарват сушуарите на жените си
След 5 мин силикона става на дъвка,обаче стъклото пари - режиш силикона със стоманена тел или струна от китара и си готов.
Ама аз си мисля че ако сушуара е на любовницата ще стане
по-лесно

След 5 мин силикона става на дъвка,обаче стъклото пари - режиш силикона със стоманена тел или струна от китара и си готов.
по-лесно

- (OO==[][]==OO)
- кандидат ентусиаст
-
Други пък слагали фаровете заедно с бурканите със зимнина да ги варят
...и като ги извадят ... то само падало стъклото
Между другото с гореща вода може и да стане

...и като ги извадят ... то само падало стъклото

Между другото с гореща вода може и да стане

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: ре
Поне са немски(OO==[][]==OO) написа:slavianko написа:Стъклата стават от лада 1600(OO==[][]==OO) написа:ммм да интересни са![]()
Но все пак аз твърдо съм решен да си ги правя сам моите, а и подобре да си спестя 300 лева за някоя друга гъзарийка като ксенон например - него няма да мога да си го направя![]()
а стъкла търсих миналата седмица, но не намерих...иначе и аз може да си ги сменя късите![]()
Даже имам 4 такива ама как да ги сложа ладови стъкла на БМВ
![]()
Как ли не се мъчих и не мога да си ги сваля тез стъкла без да ги счупя и това е. Вече трети фар дава фира
![]()
пробвай с Трабантови и те ставали

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Баце то толкова е малко мястото че косъм не мога да пъхна там а камоли жица. Как ли не пробвах и се не става. Три счупени фара имам и за четвърти вече нямам куражWenzy написа:А други бяха писали за късите, че като извадят лупата,надяват ръкавици за бачкане и в отвора на късите вкарват сушуарите на жените си![]()
по-лесно![]()
![]()

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Ми така разправят аз лично не съм пробвал.
Веднъж щях да свалям фаровете да си слагам ангелски очи, обаче ..... шубето било голям с(т)рах
Веднъж щях да свалям фаровете да си слагам ангелски очи, обаче ..... шубето било голям с(т)рах

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
хора какво става някой направил ли ги е тук чета оба4е се чудя ако ги слова във вряла вода дали няма да падне лъскавото на фара на дългите
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Маиката му е сушоар за топъл въздух, и яко греене, а резултатат е в галерията ми, моите стакла бързо ги разлепих, ама има некой баткооо направо ми вадят нервите, не е трудно ама иска много пипкане и нерви, та казваите да помагам ако трябва
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
това го разбрах обаче още нещо ме гризе като направя шаблончетата това черно не пречи ли на светлината
или не го бърка нищо

Dirty Hands are a Sign of Clean Money
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5