Трябва ми свестен сервиз за...
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Трябва ми свестен сервиз за...
Остана ми един проблем по колата който в 2-та сервиза в които ходих неможаха да оправят
към 4-5 хиляди оборота, изведнъж губи мощност, и двигателя почва да работи неравномерно, и се чува някакво странно притупване, което след 1-2-3 секунди се оправя
това става на 1-ва, 2-ра, и 3-та скорост, за 4-та не съм сигурен, но на 5-та си стига 5.500 оборота и си ги държи
Интересува ме къде в София, могат да го оправят съвестно и да не ме удерат.
Тук четох че голяма част от вас ходят при "Киро bawareca" ?
към 4-5 хиляди оборота, изведнъж губи мощност, и двигателя почва да работи неравномерно, и се чува някакво странно притупване, което след 1-2-3 секунди се оправя
това става на 1-ва, 2-ра, и 3-та скорост, за 4-та не съм сигурен, но на 5-та си стига 5.500 оборота и си ги държи
Интересува ме къде в София, могат да го оправят съвестно и да не ме удерат.
Тук четох че голяма част от вас ходят при "Киро bawareca" ?
допускам че не е механичен проблем (поправи ме ако не е така). погледни си кабелите да не прескача искра. също си виж бензиновия филтър. виж си да не са ти слаби тоците, алтернатор, акумулатор това онова...
също може да е сензора на разпределитения/те валове или коляновия вал. и последно ако можеш да вземеш назаем един дебитомер да пробваш..
също може да е сензора на разпределитения/те валове или коляновия вал. и последно ако можеш да вземеш назаем един дебитомер да пробваш..
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Когато моята ми правеше подобни номера не ми помогна никаква диагностика, поради простата причина (незнам защо
) че в диагностиката не влиза проверяване на бубините...та на мен ми беше заминапа бубината на 1-ви цилиндър, където е и датчика които съответно замерваше неработещ цилиндър, интересното е че след 3к оборота вървеше нормално. Както и да е, замери си бубините ако не си го направил, мисля че ти е там проблема.

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Нека някой да ти даде адреса на Али от Надежда!
Чувал съм много добри неща за него!
Занимава се само с БМВта!
Мисла че ЛудияГСМ може да ти даде адреса!
Чувал съм много добри неща за него!
Занимава се само с БМВта!
Мисла че ЛудияГСМ може да ти даде адреса!

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
9 мнения
• Страница 1 от 1