колеги даите малко инфо за пружини
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
колеги даите малко инфо за пружини
некви спортни за е 34 ката 4е иде време да я сваляме на земята кои какво впе4атление има колко сваля и наи важното цената и кои с каква твурдост са за да не режа моита има ли модел които мога да ползвам с нормалните амортесиори

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Вземай само хубави пружини не се излагай с някви ментаци, че ше пада преправяне... Примерно от мойте съм супер доволен...То няма такива пружини просто... Eibach Federn ... Има ги в NFS-то
... Водят се профешънъл серия... Черни и твърдостта се измерва в точки не в цвят... Колата със 150 в завой и омаслен преден амортесьор не мърда от пътя... Би трябвало да ги има в България някъде...Ше се пробвам да ти ги намеря...

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Без да сменяш амортисьорите може да я свалиш максимум с 40мм.Според мен идеалното е 30мм отпред 20мм отзад.Моята е свалена 40/20 и не опира по спящите полицаи.
Моите пружини са KW но и другите марки не са за изхвърлляне.
Най-евтините засега са тия на DTS 40/30 -260лв
Моите пружини са KW но и другите марки не са за изхвърлляне.
Най-евтините засега са тия на DTS 40/30 -260лв
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
По-стегнато е да.В завойте е много по-стабилна и се накланя много по-малко.При рязко потегляне кляка по-малко.Единствения минус е че като влезеш в някоя голяма дупка имаш чуството че ще се разпадне колата.Другия минус е че зимата засяда по-лесно в дълбокия сняг.
Въпреки това дори за момент не съм съжалявал че съм сменил пружините удоволствието при каране по завои е невероятно.
Въпреки това дори за момент не съм съжалявал че съм сменил пружините удоволствието при каране по завои е невероятно.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Трябва да се сравнят 2та вида окачване... Мойта е М-окачване с спортни пружини и е страшно стегната... Незнам как е с тия пружини...Той дизелчето като иска веднага мога му дам да я покара да види ...
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: колеги даите малко инфо за пружини
Аз ти споменах за моите онзи ден по скайпа и ти съвсем се запалиdizelboy написа:некви спортни за е 34 ката 4е иде време да я сваляме на земята кои какво впе4атление има колко сваля и наи важното цената и кои с каква твурдост са за да не режа моита има ли модел които мога да ползвам с нормалните амортесиори

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
dizelboy,
Аз я карах моята със спортно окачване - пружини вайтек - зелени и амортисьори - Боге - червени. Свалят с 20мм отзад и колата ми изглеждаше страхотно - много добре свалена с 15 гуми. Виж снимките в Галерията ми. Сега съм с обикновени и спортните даже ги продавам, ама тука не е мястото. Ако те интересува, дай на ЛС.
Аз я карах моята със спортно окачване - пружини вайтек - зелени и амортисьори - Боге - червени. Свалят с 20мм отзад и колата ми изглеждаше страхотно - много добре свалена с 15 гуми. Виж снимките в Галерията ми. Сега съм с обикновени и спортните даже ги продавам, ама тука не е мястото. Ако те интересува, дай на ЛС.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Svetlio.Angelov написа:dizelboy,
бате кажи 4есно 4е си си направил пикап от е 34 ти направо ме запали 4есно евала мене ме кефи

пусни на лс една ориентирова4на цена

- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Dizelboy,
Не съм си правил колата на пикап. Просто го видях този екземпляр на Метро-2 срещу Божурище и го снимах.... Докато го снимах само си повтарях - "... абе, това верно ли е бе...."
Моята е бялата гълъбица
А относно спортното - имаш ЛС
Не съм си правил колата на пикап. Просто го видях този екземпляр на Метро-2 срещу Божурище и го снимах.... Докато го снимах само си повтарях - "... абе, това верно ли е бе...."
Моята е бялата гълъбица

А относно спортното - имаш ЛС
12 мнения
• Страница 1 от 1