миризма на изгорели газове
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- hackon
- Потребител
-
- Кара: e90 330d вече не кара що я гепиха
- Мечтае да кара: е21
И при мен мирише на газове но когато попадна на лоша навта! Не знам какво слагат в нея но ужасно мирише.
Човек се учи докато е жив...????
16V написа:колеги незнам как може да направят кола 2000г да вкарва изгорелите газове в купето,та дори и 2-печки да има камо ли BMW!!!!
незнам но това с печката и газовете ми се струва много невероятно може и да съм в глешка!
проверете си тръбите от долу хора!

Чета и не вярвам на ушите си !?!
Толкова ли неможе да се светнете , че след като карате нафтови коли е нормално да мирише на изгоряла нафта .
Нормално е след като запалиш колата и си отврил вратите в кпето да мидише на газове. Ако си направил вентилацията да духа отвън навътре разбира са че ще вкарва същите тия газове в купето. Та вие тръгнахте и тръбите да търсите отдолу дали са наред !?!
Толкова ли неможе да се светнете , че след като карате нафтови коли е нормално да мирише на изгоряла нафта .
Нормално е след като запалиш колата и си отврил вратите в кпето да мидише на газове. Ако си направил вентилацията да духа отвън навътре разбира са че ще вкарва същите тия газове в купето. Та вие тръгнахте и тръбите да търсите отдолу дали са наред !?!
хех , айде без да го отстраните за 60 лв. Като си запалиш колата и застанеш отпред - нима не ви замирасва в някой момент на изгорели газове?? Дори леко като подухне? Според мен няма нищо странно такъв въздух да се засмучи от вън и да си е от ауспуха или печката... Затова и като се движи колата не мириши. Защото газовете няма как да дойдат напред тогава. Освен това не знам, на коя кола не е така - като не броим тези с автоматичното затваряне на клапите да въртят вътре в купето когато има миризми. 

- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
Ходих в Дару, качиха колата на стенд, установи се че вкарва мирис, заради меката връзка на колекторите. Казаха че само тя няма как да се смени, а трябва да се сменя в комплект с катализатора, но аз отказах и ми обясниха, че около гара Искър имало сервиз, където извършвали такива ремонти.
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2