Кое е по-добре...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- D_I_V_A_K_A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го полека..
Кое е по-добре...
Според вас който карате бензинови машинки пригодени да върят и на газ-през зимата на какво е по-добре да се кара Бензин или Газ 

Ако ти се дават към 1600 лв. за газов инжекцион, няма да имаш проблеми през зимата (незнам при -20 градуса как е). Ако смяташ да слагаш газова за 300 лв. с кихалки и пърдялки... по добре се приготви на всяко гърмене да сменяш по нещо, я тръбичка, я дебитомер/масметър пък и колектори ако са пластмасови.
В крайна сметка остави си колата да гори това за което е измислена. Ако пък не ти харесва разхода... може би БМВ не е колата за теб.
Но все пак сам си преценяш.
Поздрави.
В крайна сметка остави си колата да гори това за което е измислена. Ако пък не ти харесва разхода... може би БМВ не е колата за теб.
Поздрави.
- RAZVRATNIKA
- кандидат ентусиаст
-
Ако ще слагаш газ по-добре газов инжекцион на твоето можеш да сложиш и газ защото не е с пластмасови колектори но около 20 коня ако не и пове4е заспиват!
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
ozy написа:Ако ти се дават към 1600 лв. за газов инжекцион, няма да имаш проблеми през зимата (незнам при -20 градуса как е). Ако смяташ да слагаш газова за 300 лв. с кихалки и пърдялки... по добре се приготви на всяко гърмене да сменяш по нещо, я тръбичка, я дебитомер/масметър пък и колектори ако са пластмасови.
Поздрави.
Бате моита е на бензин и газ имам кихалки на всеки цилиндър и въпреки това ми гърми до сега сигуно ми е гърмяла около 15 пъти пък не съм видял да са ми отишли тръбички или дебитомера или колектори а моите са пласт масови. Та нали за това имаш кихалки!
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
до колкото знам преди да се изгаси се сменя от газ на бензин и примерно на сутринта се пали и кара на бензин докато загрее и после се превклучва иначе се преебава неква мембрана,абе общо взето на бенз ще ти е по евтино 

- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Само на бензин.Ако имаш разходки извън гръда карай на газ, все пак тя ще си загрее и нямаш грижи но в този малкия град каде караш толкова, че да загрее
затова само на бенз че да нянаш грижи след това 

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
А пък на извънградско гори към 7-8 максимум така че НЯМА СМИСЪЛ от тия глупости
Бензина за каране, нафтата за топлене и газта за готвене 

- agent smit
- младши ентусиаст
-
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
RAZVRATNIKA написа:Ако ще слагаш газ по-добре газов инжекцион на твоето можеш да сложиш и газ защото не е с пластмасови колектори но около 20 коня ако не и пове4е заспиват!
ее бате тоя от кои филм е плс драсни ми един ЛС със заглавието

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Това Газ какво беше 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- RAZVRATNIKA
- кандидат ентусиаст
-
BMWm5 написа:RAZVRATNIKA написа:Ако ще слагаш газ по-добре газов инжекцион на твоето можеш да сложиш и газ защото не е с пластмасови колектори но около 20 коня ако не и пове4е заспиват!
ее бате тоя от кои филм е плс драсни ми един ЛС със заглавието

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2