Изпатка ми нивомата.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Изпатка ми нивомата.
Колеги баща ми сутринта запали колата и от едната страна скочила изведнъж ..после нещо изпукало и ся колата и от двете страни отзад е виснала ...дали мога да я карам така някой има ли идея ? в смисал колкото да я закарам утре до сервиза.
Мерси предварително.

Мерси предварително.

като я отключа и се наведа чувам как свисти нещо което ме навежда на мисълта че компресора се опитва да надува обаче явно тва което се опитва да надуе е спукано
възможно ли е ако едната е спукана да не може да надуе и другата в смисъл да не може да направи налягане защото от едната страна излиза въздуха...знам ли 

първо нивомата е на въздух имаш лява и дясна възглавница компресор и останалото е електроника така че няма нищо общо с хидравликата и с маслото
аз като спуках възглавница колата увисна само от страната на възглавницата но леко издишаше аок се спука повече незнам но може и от двете страни да спадне
закарах си я на ход до камор и за два часа я смениха
350 лв възглавница и 38 лв труд
това беше преди година и половина
друса като каруца със спукана възглавница караи я бавно
и драсни колко струва сега защото съм сигурен че е възглавница
аз като спуках възглавница колата увисна само от страната на възглавницата но леко издишаше аок се спука повече незнам но може и от двете страни да спадне
закарах си я на ход до камор и за два часа я смениха
350 лв възглавница и 38 лв труд
това беше преди година и половина
друса като каруца със спукана възглавница караи я бавно
и драсни колко струва сега защото съм сигурен че е възглавница
12 мнения
• Страница 1 от 1