Посещение на детски дом в с. Гуцал!!!
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Eva* написа:Те това е сериозен план за работа!
Нали не си останала с впечатление че съм несериеозен

В тази връзка виж това http://peugeot.index.bg/forum/viewtopic.php?t=864
Поздрави !
May the BMW force be with you!
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
След добре или зле проведения събор време е да помислим за малчуганите от село Гуцал!
Обявявам началото на кампанията за набиране на средства, дрехи и играчки за тези деца!
Дата остава 23.05.2004 срещата е в 10.00 мястото ще се уточни дъплнително и ще информирам всички(вероятно ще е пак някъде по Цариградско шосе)!
Обявявам началото на кампанията за набиране на средства, дрехи и играчки за тези деца!
Дата остава 23.05.2004 срещата е в 10.00 мястото ще се уточни дъплнително и ще информирам всички(вероятно ще е пак някъде по Цариградско шосе)!
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
И аз съм за но този път ще оцъствам,заминавам за Варна и маи до 23 няма да се върна,ами се искаше да бъда там.....но съм сигурен че ще ги зарадвате много
Опитаи смъртта но не умираи
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
аз като 4овек взел темата наи присарце се постарах да се здобиа с дрещки за де4ицата и всеки момент триабва да ги зема 4е ми бесе ме4та осте от малък да помогна незнам зашто можеви заштото сам много самотен в детствотоси лисен от доста неста и мие супер жал и много драго ако мога да зарадвам малко децата с каквото мога изкам сусто да попитам пари4ки несто сте сабираме ли да купим несто лакомства штото разбрах какво са направили миналата година и идеиата е добра 4акам дениа с нетурпение

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
просто нямам думи.....аре да сьберем малко пара ве....щот около прослувутия сьбор...нещо с даренията-се порьзпьрдя работата....НЕКА БЬДЕМ ХОРАdizelboy написа:аз като 4овек взел темата наи присарце се постарах да се здобиа с дрещки за де4ицата и всеки момент триабва да ги зема 4е ми бесе ме4та осте от малък да помогна незнам зашто можеви заштото сам много самотен в детствотоси лисен от доста неста и мие супер жал и много драго ако мога да зарадвам малко децата с каквото мога изкам сусто да попитам пари4ки несто сте сабираме ли да купим несто лакомства штото разбрах какво са направили миналата година и идеиата е добра 4акам дениа с нетурпение

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
Явор написа:просто нямам думи.....аре да сьберем малко пара ве....щот около прослувутия сьбор...нещо с даренията-се порьзпьрдя работата....НЕКА БЬДЕМ ХОРАdizelboy написа:аз като 4овек взел темата наи присарце се постарах да се здобиа с дрещки за де4ицата и всеки момент триабва да ги зема 4е ми бесе ме4та осте от малък да помогна незнам зашто можеви заштото сам много самотен в детствотоси лисен от доста неста и мие супер жал и много драго ако мога да зарадвам малко децата с каквото мога изкам сусто да попитам пари4ки несто сте сабираме ли да купим несто лакомства штото разбрах какво са направили миналата година и идеиата е добра 4акам дениа с нетурпение![]()
![]()
Ето това са Хората с главно Х нека всички обединим усилия!
Аре довечера на Еко!!!
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
колкото кажете, толкова пари сте дам и колкото пове4е хорасме толкова ,пове4е средства сте саберем апак ве4е стесе саберем да обсудим какво е наи добре да закупим с пари4ките и на какво наи много сте се зарадват и може пак да ги заведем да хапнат несто както сте направили миналата година аз сам плътно с вас

42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3