Изгубен преден номер, а сега?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- troy^stallion
- Потребител
-
Изгубен преден номер, а сега?
Здравейте, колеги, значи преди няколко седмици купих нова кола, като ми беше нотариално прехвърлена т.е. подлежи на пререгистрация в КАТ. Обаче какво ми се случи при лек удар на предната броня се оказа че съм изгубил предния номер, без дори да съм разбрал, после го търсих, но безуспешно. Какво трябва да направя сега, как да отида до КАТ, какво да кажа и дали ще ми направят сериозен проблем?
Re: Изгубен преден номер, а сега?
troy^stallion написа:Здравейте, колеги, значи преди няколко седмици купих нова кола, като ми беше нотариално прехвърлена т.е. подлежи на пререгистрация в КАТ. Обаче какво ми се случи при лек удар на предната броня се оказа че съм изгубил предния номер, без дори да съм разбрал, после го търсих, но безуспешно. Какво трябва да направя сега, как да отида до КАТ, какво да кажа и дали ще ми направят сериозен проблем?
Глоба и пререгистрация на колата.

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
ЕДИН ОБРАЗ СИ ГИ РИСУВАШЕ НА ЛИСТ
И ГО ЛАМИНИРАШЕ ПОСЛЕ
и като го спре катажия казва че го е пуснал в кат за нов... 

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
казваш гепили са ти номера и отиваш за нови
70 за обикновен (1931) 100 за (4422) и 120 камани за (3111)

70 за обикновен (1931) 100 за (4422) и 120 камани за (3111)
Отиваш в Районното и подаваш жалба за откраднат номер. Издават ти бележка оттам, имаш право да караш един месец така, през това време отиваш и пускаш Молба в Кат, за издаване на дупликат или ще те накарт да ги смениш, само така ще избегнеш съдебно произвоство и глоба. Ако пишеш, че си го изгубил, ще се създаде съдебно производство срещу теб. Но при всички случай, летиш в Районното, първо там 

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
караш, ама рискуваш 50-200лв и 1-6 месеца аут... документи не издават, колата се кара в кат за нови номера, обаче не на самоход, щот важи горното
... и няма значение преден или заден номер си загубил... аз лежах именно по тази причина един месец 

Владо написа:караш, ама рискуваш 50-200лв и 1-6 месеца аут... документи не издават, колата се кара в кат за нови номера, обаче не на самоход, щот важи горното... и няма значение преден или заден номер си загубил... аз лежах именно по тази причина един месец
След жалбата в Районното му издават служебна бележка и няма проблем да си закара колата на ход. а инак и аз съм го ял дървото един месец книжката ми бе на трупчета заради номер
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
на мене ми беше повече на трупчета,заради номер 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- saphir
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36/ 318iS '94
от КАТ ми казаха че има вариант да ми напечатат нов същия, но трябва да отида на място с акт-а. Но ще отида да проверя утре и ще ви кажа.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2