За какви пари може да се намери читаво Е36?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
аз пък мисля че изкуствено надувате цените...
една обикновенна е36-ца с клима и година след 95-та върви м/у 4500 и 6000 лв ... в германия са м/у 2200 и 2500 евро... от къде ги извадихте тия 10 000 - 20 000 лв
малко прекалихте според мен
и на мен ми се иска Е36-ците да вървят по 50 000 лв но истината е друга
и вие едва ли не искарвате че от 1000 Е36-ци на пазара едва 2 са читави... ми помислете малко.... всеки си пази колата.. всеки обича да си я глези и да и слага хубаво масло... като се счупи я кара на сервиз и т.н.
една обикновенна е36-ца с клима и година след 95-та върви м/у 4500 и 6000 лв ... в германия са м/у 2200 и 2500 евро... от къде ги извадихте тия 10 000 - 20 000 лв
малко прекалихте според мен

и на мен ми се иска Е36-ците да вървят по 50 000 лв но истината е друга
и вие едва ли не искарвате че от 1000 Е36-ци на пазара едва 2 са читави... ми помислете малко.... всеки си пази колата.. всеки обича да си я глези и да и слага хубаво масло... като се счупи я кара на сервиз и т.н.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Ogi написа:всеки си пази колата.. всеки обича да си я глези и да и слага хубаво масло... като се счупи я кара на сервиз и т.н.
С тънката разлика,че тия които са на пазара са ничии...демек докарани за продажба,купени за максимално малка сума,с една козметика да изглеждат прилични и с изкуствени цени от рода на 5-6 хил...това,че има клима и ел.стъкла не я прави порядъчна кола...масово българина гледа евтиното и е на тезата "карана в бг,не е пазена" затова купува нов внос

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
не сте прави според мен...
аз мога да ви кажа че мойта съм я взел на наистина много много ниска цена.. вярно продавача беше на зор.. беше ми и познат.. но изобщо не съжелявам че съм си взел сигурно най евтиното бмв на пазара... и за 6 месеца съм сменил 2 шарнира един термостат и ми остава да смена 2 тампона на макферсоните...
но така или иначе вече ми стъпи на към 9 със добавените от мен козметики... СД-та каси усилватели М-кови брони фарове джанти че май са и повече от 9
и за това според мен всичко е на късмет...
може да си вземеш бима за 1О и след 2 дена да и блокираш двигатела... може да си вземеш бима за 3 и да си я караш 2 години без да пипаш нищо по нея
аз мога да ви кажа че мойта съм я взел на наистина много много ниска цена.. вярно продавача беше на зор.. беше ми и познат.. но изобщо не съжелявам че съм си взел сигурно най евтиното бмв на пазара... и за 6 месеца съм сменил 2 шарнира един термостат и ми остава да смена 2 тампона на макферсоните...
но така или иначе вече ми стъпи на към 9 със добавените от мен козметики... СД-та каси усилватели М-кови брони фарове джанти че май са и повече от 9

и за това според мен всичко е на късмет...
може да си вземеш бима за 1О и след 2 дена да и блокираш двигатела... може да си вземеш бима за 3 и да си я караш 2 години без да пипаш нищо по нея
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
mariovj написа:Navi_Bmw написа:Eдно наистина читаво поне 10 000!
![]()

напълно обслужено(всичко платено + ново каско, всички масла(диф, скорости, двигател), филтри, амортисьори, накрайници, биалетки, лагер главина, всякакви видове тампони, накладки+дискове и т.н.) - качваш се и караш 1 година - само масло и бензин!

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ogi написа:в германия са м/у 2200 и 2500 евро... .
А забелязвал ли си в какво състояние са? Кво като имат клима и ел. стъкла? Че то и Е36 91г. може да ги има.... и кво от това?? Като ровиш в mobile.de погледни и Е36-ците за по 4-5к евро... щото има и такива... и покрай наточените има и съвсем нормално изглеждащи, набор 96 (накрая), 97 и дори 98, които на пръв поглед не предлагат нищо "крещящо", но всъщност са много запазени автомобили... ти пък ги изкара немците глупаци.... да си продават читавите коли за без пари... б@си кви са тъпи....

P.S. Ето ти 2-3 примера:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1 (тая е малко по-наточена от горната)
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
Сложи им 800-1000лв докарване (освен ако не отидеш сам да си я купиш, ма няма да го направиш или поне не и 99% от хората), и кво стана - поне 9к....!!! Ако ти я продава някой, той ше си е сложил все пак и няква печалба отгоре.....Я глей ти.... ма как се случи така, ква е тая висока цена! Тук все пак говорим за читави екземпляри, а не за нещо, което (уж) на външен вид става...
Примерно на Stanchev колата изглежда много яко... и понеже тука има яко "разбирачи", според които външният вид е по-важен - ми сложете й оптичен тунинг за още 1000лв и ше имате егати колата... ма не.... "разбирачите" искат хем да им е евтино, хем да е готино, хем да са на голем'та далавера.... и кат си купят няква "нов внос" за 6к лева с "яките екстри" и после тука броят на новите теми от нови потребители расте главоломно....

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Да си търсиш БМВ в България е меко казано кошмарно защото това ,което се предлага по автокъщите е в повечето случай ..без думи.И то говоря за коли , които са толкова трагични откъм салон и външен вид ,че даже и не проявавяш интерес да продължиш с огледа. Аз 6 месеца изкарах в търсене и обикаляне докато намеря своята.Ако пък трябва да се вместиш в определена сума или критерий(цвят,модел и др.) става направо весело
.

Последна промяна CONAN на 05 Яну 2008, 15:51, променена общо 1 път
- Mollov
- Мародератор
-
Много от търсещите Е36-ци не се сещат да гледат офертите във форума... тук има достатъчно фенове, които си поддържат колите и са в много по-добро състояние от над 90% от "новият внос"
Да не говорим, че и цената е по-добра...

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Абе квото мине през бг си е боклук,нахаках си го парвия пат с един боклук от враца вартях се 6 месеца да тарся друга за тия 6 месеца видях само един добар екземпляр при Явор и накрая си зех моята от Германия!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Mollov
- Мародератор
-
Тва, че ти не можеш да си намериш читава не значи, че всичките са боклуци... доста наивно се изказваш.... 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ми може наивно да се изказвам ама ксенона,джантите и музиката ми тиях мога да ти дам за 5 бона
))),секи се простира според джоба брат,а е всеизвесно качеството на балгарина да тварди че негооти видиш ли е наи хубаво и сички останали са се набутали!Но не ми се води тоя спор от лятото се местя в секцията за Х5!!!! 

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- nsbob
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i
На мен моята кола ми я вкара на брат ми приятел, без една стоттинка, платих си само автовоза. Значи след 6 месеца мога да кажа има два вариянта за придобиване на E36 94-96г. Взимаш си за 4-5000 от бг и си приготвяш още поне 2000 да си я стегнеш или вадиш 6000- 7000 и взимаш ако си с луд късмет или знаеш какво правиш(найстина поддържана кола), но е много вероятно, тази
поддържана кола да ти струва още поне 2000 както и по евтиният вариянт.
Така че универсален отговор няма, поне не и за мен. Единственото което трябва да знаеш като си взимаш колата е че за консумативи(масло, накладки, ремъци, филтри, и тн.) и детските болести(термостат, тампони и тн.)
на е36 ще ти трябват едно 500- 1000 лв
Успех от мен

Така че универсален отговор няма, поне не и за мен. Единственото което трябва да знаеш като си взимаш колата е че за консумативи(масло, накладки, ремъци, филтри, и тн.) и детските болести(термостат, тампони и тн.)

Успех от мен
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
май се въртиш около 8-9 с всичките му последствия след покупката 

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Ogi написа:и за 6 месеца съм сменил 2 шарнира един термостат и ми остава да смена 2 тампона на макферсоните...
И кво викаш...евтино ти стъпала на 9К със една М предна броня,едни фарове сонар,цд с каса и джанти...тфа всичкото да струва максимум 3К лв...в най-лошия случай...демек си взел колата за 6К...за 6 месеца си сменил само 2 шарнира и термостат,предстой ти смяна на макферсонните тампони...е,аз съм сменил само един съединител за почти 10 месеца,а не е като да не съм си карал колата...можеш да се обърнеш към Никола Дановски(sachs),който ми поддържа колата да го питаш в какво здраве е...после сам си прави математиката кой е по-напред с мат'ряла

момчета с риск да засегна някой ама ми се струва че само си чешете езиците тука...нали ви е ясно,че никой няма да набие пара да стегне перфектно кола,за да я продаде след това? всичко дето е стигнало до обява"Продава се" е напудрено за да фаща окото,а кусурите са поприкрити
и у Германско в автокъщите не пасат трева-като излезе по-лъскава колица и се лепва веднага и по-лъскава цена.което не е критерий за перфектно техническо състояние...
все пак караме 10-15 год. коли и ако си мислите че може да се намери кола на 100 000 км. -забравете
моя съвет към колегата пуснал темата е: ходи да гледаш коли с някой,който е в час с модела и знае какво да гледа. за да не ти е много изваждането след това/а изваждане ше има
бъди сигурен/
айде успех в търсенето

все пак караме 10-15 год. коли и ако си мислите че може да се намери кола на 100 000 км. -забравете

моя съвет към колегата пуснал темата е: ходи да гледаш коли с някой,който е в час с модела и знае какво да гледа. за да не ти е много изваждането след това/а изваждане ше има

айде успех в търсенето

42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3