Проблем с Двузоновия Климатроник на БМВ Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- BMW E36_vr
- Потребител
-
Проблем с Двузоновия Климатроник на БМВ Е36
Здравейте въпроса ми е къде се намира това което определя степените .Работи само на 4-та степен един приятел ми каза че е изгоряло някакво Термо съпротивление
сега съм свалил жабката,цд въздуховоди вс и немога да го намеря това доколкото намерих в интернет то представлява ето така

- BMW E36_vr
- Потребител
-
- pandira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 09*01*1997
- D_I_V_A_K_A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го полека..
и аз сам така! на мен ми казаха че филтара на климатроника не е чистен и за това е станало това само на 4 да духа.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
нема как от филтъра да духа само на 4
мисля че имаше някакъв таралеж за тея степени ама не сам много в час .. нека некоя умна глава да го каже

мисля че имаше някакъв таралеж за тея степени ама не сам много в час .. нека некоя умна глава да го каже

- kyna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i E36 M43 '95
- Мечтае да кара: Ново ...
- BMW E36_vr
- Потребител
-
Този проблем се получава като не си смениш филтъра на климатроника.... почва да не дава нужният въздух за охлаждане и тн. тия термо съпротивления си заминават и почва да бачка само на 4та степен филтъра вече го изхвърлих сега ще купувам друг.... обаче немога да намеря къде се намира тая кутииката със съпротивленията един приятел ги чатка и ми каза само да го намера това и да му го занеса ИЗВОД:СМЕНЯВАЙТЕ СИ ФИЛТРИТЕ НА КЛИМАТРОНИЦИТЕ НАВРЕМЕ
а и междодругото климатроника ми не е дигиталния и за линка се изисква регистрация за да се види снимката 

- KickingKing
- ентусиаст
-
Над краката на шофера се намира това. Пробвай да го изчистиш първо. При мене беше така изчистих го със спрей и сега работи перфектно. Ако не стане с чистене тряя смяна

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- kyna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i E36 M43 '95
- Мечтае да кара: Ново ...
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
Хмммм според мен,понеже съм си свалял филтъра и добре съм разгледал какво има там, и на моята кола въпросния таралеж стои преди филтъра т.е. директно се обдухва от вентилатора(предполагам немеца е помислил 4е филтъра се задръства и охлаждането му 6те намалее).За да стигне6 до него не се маха жабката,а само сваля6 кората под волана и като погледне6 6те я види6 буксата на таралежа,няма как да обрка6
- BMW E36_vr
- Потребител
-
KickingKing написа:Над краката на шофера се намира това. Пробвай да го изчистиш първо. При мене беше така изчистих го със спрей и сега работи перфектно. Ако не стане с чистене тряя смяна
Със какъв спрей си го чистил ?

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3