Спешно помощ за операция на катастрофирал колега !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

а

Мнение от klintan66 » 05 Яну 2008, 1:52

момчето което описа случката мисля че оплеска нещата- 120 в мъгла -- все едно му лепна етикет - виновен -- и ефекта е -- тих протест -- мое мнение. а също съм убеден че ако колегите можеха да пратят със смс или от пс -то 10 лв - до сега сумата да е събрана.....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 05 Яну 2008, 3:05

Дайте да видиме общо колко пари се събраха и колко не достигат за да се мобилизираме и да ги събереме.

Другото за което се сетих е дали не може да се вземат номера, на които да събираме пари с SMS-и. До колкото знам има фирми,
които дават номерата срещу процент от цената на SMS-a.
Така много хора, които за 2-3 лева не се разкарват до банката ще ги пуснат с SMS.

Става дума не само за този случай ами и за в бъдеще ако се наложи.

Ако не вие нямате възможност аз мога да проуча въпроса и да пиша.

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 05 Яну 2008, 3:07

Събрните пари в момента са не повече от 1000-1500 лв. Не съм сигурен дали са толкова, но май са някъде там. :confused: :(
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 05 Яну 2008, 6:15

Spit-Fire написа:Събрните пари в момента са не повече от 1000-1500 лв. Не съм сигурен дали са толкова, но май са някъде там. :confused: :(

въпроса не е каква е сумата :!:

не е важното кой колко дава :!: по важното е да ги дадеш от сърце и да знаеш че ако утре на тебе евентуално ти се случи ще имаш някой зад гърба си и той няма да пита ти кой си и от къде си :!:

и по логиката на някой хора утре на пътя пред мене ако стане нещо /независимо от марката на колата и тем подобни/ трябва да ги подмина така ли :?:

има една дума и тя се казва се казва ЧОВЕЩИНА :!:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 05 Яну 2008, 10:08

ка3ака написа:искам да предложа нещо
възможно ли е да се направи нещо като подфорум които е интернационален и в които да се пише на англииски ?
в клуба които членувам (cfbmw.org)има доста хора които биха помогнали сащо и искат да знаят повече неща за БМВ извън САЩ
аз съм сигурен че доста хора от други държави биха се регистрирали в форума само заради този подфорум.
аз лично ще постна линка в cfbmw.org и други бмв форуми тук.
сигурен съм че доста от вас разбират англииски

п.с ако сметнете че този пост е безмислен изтриите мнението

Идеята е добра. Напиши една тема и пиши моя PAYPAL .... така най-лесно и бързо се превеждат пари. Радо ще ги получи после парите от мен.
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Re: а

Мнение от POL_Starshi » 05 Яну 2008, 10:36

klintan66 написа:момчето което описа случката мисля че оплеска нещата- 120 в мъгла -- все едно му лепна етикет - виновен -- и ефекта е -- тих протест -- мое мнение. а също съм убеден че ако колегите можеха да пратят със смс или от пс -то 10 лв - до сега сумата да е събрана.....

Алибиту не е оплескал нищо като е описал събитията как стоят в действителност! :nono: Трябва ли да се скрива истината или да се лъжем за да сме солидарни :!: :?: Ние не сме политици,а ентусиасти и не трябва да лъжем за да им повярват хората :!: :!: :!: Именно в такива моменти когато се знае цялата истина се разбира кой какъв е и каква е неговата гледна точка и се вижда кой е мъжкар и има дупце да помогне,независимо дали осъжда или не постъпката!!! :idea: :idea: :idea:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 05 Яну 2008, 11:23

Aleks написа:
Spit-Fire написа:...

....

Това мнение защо е насочено към мен не разбирам ?
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Re: а

Мнение от bozukov_g » 05 Яну 2008, 11:31

A_DUNCHEV написа:
klintan66 написа:момчето което описа случката мисля че оплеска нещата- 120 в мъгла -- все едно му лепна етикет - виновен -- и ефекта е -- тих протест -- мое мнение. а също съм убеден че ако колегите можеха да пратят със смс или от пс -то 10 лв - до сега сумата да е събрана.....

Алибиту не е оплескал нищо като е описал събитията как стоят в действителност! :nono: Трябва ли да се скрива истината или да се лъжем за да сме солидарни :!: :?: Ние не сме политици,а ентусиасти и не трябва да лъжем за да им повярват хората :!: :!: :!: Именно в такива моменти когато се знае цялата истина се разбира кой какъв е и каква е неговата гледна точка и се вижда кой е мъжкар и има дупце да помогне,независимо дали осъжда или не постъпката!!! :idea: :idea: :idea:
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 05 Яну 2008, 12:21

ja написа:Така много хора, които за 2-3 лева не се разкарват до банката ще ги пуснат с SMS.

който има желание ще намери и начин...а в банката ми отне 5 мин..а превода на парите не е златен 1.10 вземат за услугата едно нищо
пак повтарям че който има желание ще намери и начин

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 05 Яну 2008, 13:04

the_gate написа:
ja написа:Така много хора, които за 2-3 лева не се разкарват до банката ще ги пуснат с SMS.

който има желание ще намери и начин...а в банката ми отне 5 мин..а превода на парите не е златен 1.10 вземат за услугата едно нищо
абсолютно си прав
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 05 Яну 2008, 13:13

bozukov_g написа:
the_gate написа:

абсолютно си прав

Принципно е така, но 2,3 или 5 SMS-а се навъртат, много по лесно от колкото да ходиш 2-3 пъти до банката. Пък и винаги може да пуснеш нов SMS ако не достигат парите, както е в случая.

Както и да е просто предложих.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5

Мнение от k4.BX-Ghost » 05 Яну 2008, 13:21

И с този смс 50% отиват в оператора

Кажете как е колегата ...
какви цифри се събраха и какво остана да събира
кви пари е операцията

Бях написъл по горе работя в банка мога да съдействам и без това всеки ден съм там
==============================
Сделано в СССР

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 05 Яну 2008, 13:27

Колегата е добре, възстановява се бавно, но славно :D Операцията беше 5000лв, имаме събрани не повече от 1300-1400лв ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от hooligans » 05 Яну 2008, 14:06

с кой някъде около шипченски проход мога да се видя за да дам малко пари за момчето

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 05 Яну 2008, 14:44

Дайте малко по-сериозно бе хора, излагаме се...
За каране всеки скача с двете ръце, нищо не е за всеки от нас да се лиши от едно кафе, нека на събора колегата да може да пързаля с нас по пистата :idea:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата