Преглед на колата... ( помощ )
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Преглед на колата... ( помощ )
Има ли някой който може да ми каже къде да мина преглед без да ми гледат колата ... Или да е негов познат нещо... Че много много не искам... Не за нещо друго ами колата не съм я регистрирал в никое данъчно и съответно не съм плащал данъци... А и има и газова уредба която е със зареждане от бутилката и тя неможе да мине преглед... Та такъв ми е въпроса... Много благодаря предварително на колегите
А и по възможност днес да мине че ми се иска да я карам спокойно...

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Navi_Bmw написа:Как караш с тая кола бе !?![]()
Че колата си е супер...Къв е проблема да не искам си дупча колата отвън...
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
За технически преглед става въпрос нали? Мога да питам един познат, при който минах преди година с една бръкма без да карам колата!
- SaSo
- старши ентусиаст
-
indianeca написа:За технически преглед става въпрос нали? Мога да питам един познат, при който минах преди година с една бръкма без да карам колата!
Oki

Иначе колата ми не е изобщо бръкма са някой да не вземе такива работи да си мисли...Просто тия работи които изброих не са по нашия тъп ЗДП...То кво ли му е нормалното ...
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Ами аз минах преглед в СБА на Симеоновско шосе, това е на излизане от горубляне, минавате ОМВ-то и карате още 500м после в дясно и то и табела си има даже. Та прегледа го минах без никой нищо да погледне, само спирачките ми пробваха, предни, задни и ръчна, пита ме пича колко са цилиндрите и си минах! Тва е
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- indianeca
- младши ентусиаст
-
Сега звъннах на моя познат, няма проблеми да се мине! Може и днес както и утре! Пункта се намира в Люлин-8
И аз имах нещо в предвид, но колегата ме е изпреварил
Успех!

Успех!
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- indianeca
- младши ентусиаст
-
Важното е да си свършат работа момчетата, нека всеки сподели местнце за което се сеща пък всеки да си преценява! 

- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
За преглед бележка за платен данък НЕ Е НЕОБХОДИМА.Консултация направих с хора занимаващи се с прегледи може би вече повече от 15 години .Но иначе невиждам какъв ти е проблема да си въведеш колата в ред за преглед.В краина сметка една изправна кола не защитава само твоя живот.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Dozo написа:За преглед бележка за платен данък НЕ Е НЕОБХОДИМА.Консултация направих с хора занимаващи се с прегледи може би вече повече от 15 години .Но иначе невиждам какъв ти е проблема да си въведеш колата в ред за преглед.В краина сметка една изправна кола не защитава само твоя живот.
Как да не е необходима бе пич, ти колко пъти си минавал преглед и не са ти я искали, ако са ти роднини може, ако си обикновен човек който никой не познава нали ще ти искат
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3