Кори на вратите идеи?!?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Кори на вратите идеи?!?
Здравейте колеги... колата е компакт... и корите постоянно излизат от горната страна ( от към прозореца ) купих щипки насложих навсякъде но някои щипки са се счупили заедно със стойките си и на тези места е невъзможно да се сложи щипка... дайте идея какво да направя за да спрът да излизат корите
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
.....
Ако са ти здрави гнездата за щипките и си си ги събирал виж от каде точно са се отлепили. То си личи каде са били залепени. И аз го имах тоя проблем. Купих някъкво моментно лепило залепих стойките на местата им изчаках ги 1 час да престоят за всеки случай и закачих кората. И сега си е доста стегната кората и нямам грижи.
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
стан написа:poxipol
И Аз съм за само че после не ми се иска да съм на твое място като тръгнеш някои ден да ги сваляш.

- Ogi
-
Плевен тийм
-
Re: .....
shengi написа:Ако са ти здрави гнездата за щипките и си си ги събирал виж от каде точно са се отлепили. То си личи каде са били залепени. И аз го имах тоя проблем. Купих някъкво моментно лепило залепих стойките на местата им изчаках ги 1 час да престоят за всеки случай и закачих кората. И сега си е доста стегната кората и нямам грижи.
да но гнездата ги няма... явно предишния собственик ги е счупил и ги е изхвърлил

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
аз на моите сложих няколко капки черен силикон тук там стегнах с тиксо докато изсъхне /поне 3 часа/и стана перфектно , после като искам да свалям само леко дърпам и силикона се къса
BMW 318is
- LacitEgarot
- Потребител
-
Дали имаш предвид, че излизат от щипките до стъклото,в смисъл, че когато погледнеш отвън виждаш ръба на кората повдигнат?При мен причината е от повреден ръб на кората.
Реших проблема като залепих на кората (на местата които влизат в щипките) ленти от тънка пластмаса.По този начин се хващат по здраво и за известно време си стоят на местата.А би могъл да си купиш няколко допълнителни щипки и да ги поставиш м/у другите.
щипка №51418190421 с цена 0,96лв. в ЕЛИТ КАР
Това е, ако съм разбрал добре проблема.
Реших проблема като залепих на кората (на местата които влизат в щипките) ленти от тънка пластмаса.По този начин се хващат по здраво и за известно време си стоят на местата.А би могъл да си купиш няколко допълнителни щипки и да ги поставиш м/у другите.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
LacitEgarot написа:Дали имаш предвид, че излизат от щипките до стъклото,в смисъл, че когато погледнеш отвън виждаш ръба на кората повдигнат?При мен причината е от повреден ръб на кората.
определено това е проблема... но аз си мисля че излизат защото горните гнезда ги няма и не държат здраво прибрана горната част на кората...
- LacitEgarot
- Потребител
-
На моята всички щракалатори(пластмасовите) са си на мястото, обаче си изскачат корите.Те и самите кори са деформирани.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
LacitEgarot написа:На моята всички щракалатори(пластмасовите) са си на мястото, обаче си изскачат корите.Те и самите кори са деформирани.
сигурно ще пробвам номера с пластмасата... благодаря ти за идеята все пак
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2