Ремонт на брони
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Nickson
- Потребител
-
- Кара: E 34
Ремонт на брони
Здравейте колеги и Честита Новата 2008 година!
За мен тя не започна по най-добрия начин, ама...
Освен че се разболях от този гаден грип точно на новата година, ами на 2 януари като се опитвах да стигна на работа - Киноцентъра, Бояна, колата ми остана и без най-долния нож на предната броня (мисля че се казва престилка, ама не съм много сигурен). Та карам си нагоре по бул. Пушкин и пред мен снегорините и решавам да го изпреваря, но се отказах поради това че идваха насрещни коли. За мой антикъсмет снегорина прехвърли 2-3 парчета лед в тяхното платно и джипа, който слизаше от Бояна отхвърли едната буца обратно и право в бронята ми. За да не предизвикам ПТП в това зимно време не завих, а оставих колата да мине през буцата. Нищо не усетих.
Чак като стигнах в Киноцентъра един колега ме пита какво е станало с бронята ми понеже знае как се грижа за колата си.
Три години я карам по софийските пътища и нямаше никакви проблеми, единствено я бях закачил в един корен, когато бях на вилата на Чигов чарк. В протокола от застрахователите ми е отбелязана "пукнатина в предната броня" и си мисля, че няма да ми платят нищо и не смятам да се занимава.
Та въпроса ми - кажете място в София където могат да ми оправят бронята - изливане на липсващото парче и боядисване в цвета на колата. Бронята ми е "Zender" но не съм сигурен дали е оригинална или е реплика.
За мен тя не започна по най-добрия начин, ама...
Освен че се разболях от този гаден грип точно на новата година, ами на 2 януари като се опитвах да стигна на работа - Киноцентъра, Бояна, колата ми остана и без най-долния нож на предната броня (мисля че се казва престилка, ама не съм много сигурен). Та карам си нагоре по бул. Пушкин и пред мен снегорините и решавам да го изпреваря, но се отказах поради това че идваха насрещни коли. За мой антикъсмет снегорина прехвърли 2-3 парчета лед в тяхното платно и джипа, който слизаше от Бояна отхвърли едната буца обратно и право в бронята ми. За да не предизвикам ПТП в това зимно време не завих, а оставих колата да мине през буцата. Нищо не усетих.
Чак като стигнах в Киноцентъра един колега ме пита какво е станало с бронята ми понеже знае как се грижа за колата си.
Три години я карам по софийските пътища и нямаше никакви проблеми, единствено я бях закачил в един корен, когато бях на вилата на Чигов чарк. В протокола от застрахователите ми е отбелязана "пукнатина в предната броня" и си мисля, че няма да ми платят нищо и не смятам да се занимава.
Та въпроса ми - кажете място в София където могат да ми оправят бронята - изливане на липсващото парче и боядисване в цвета на колата. Бронята ми е "Zender" но не съм сигурен дали е оригинална или е реплика.
Разпитай за Сиджи (Siggy). Един арабин дето само с такива неща (изграждане на брони, решетки и др.) се занимава, Последно работилницата му беше до обръщалото на автобус 76 между кв. Емил Марков и Манастирски ливади, ама там се застрои много и може да се е преместил. Толкова от мен 

"Простотията е по-страшна от войната!" Конфуций
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Сакън не стъпвай при Сиджи. По добре иди при Вили дизайн. Караш по Цар Борис посока Перник и ще гледаш отдясно преди колелото на трамвая пише Вили дизайн или нещо от сорта.
София
бул. " Цар Борис" 248 Княжево
тел. 0888 808 808
http://www.vilidesign.com/
ето това е сайта
Явно са работили там и е34 защото има снимана 1-на в галерията между БМВ-тата и не изглежда зле.
Един приятел там си прави спойлерите и е много доволен.
София
бул. " Цар Борис" 248 Княжево
тел. 0888 808 808
http://www.vilidesign.com/
ето това е сайта

Един приятел там си прави спойлерите и е много доволен.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Nickson
- Потребител
-
Мерси за споделените мнения.
Някой може ли да даде адрес на Девил?
Между другото, виждал съм на бул. Наум посока Семенарията, от лявата страна един сервиз за оправяне на брони? Някои да е ходил и да има впечатления?
Сони,
Може би ти знаеш нещо, понеже тия са близо до вас?
Някой може ли да даде адрес на Девил?
Между другото, виждал съм на бул. Наум посока Семенарията, от лявата страна един сервиз за оправяне на брони? Някои да е ходил и да има впечатления?
Сони,
Може би ти знаеш нещо, понеже тия са близо до вас?
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Nickson
- Потребител
-
И така, мойта одисея с бронята продължава.
След много проучване най-накрая отидох да си я оправям. По отзиви и видяни изработки, стигнах до извода, че най-качествено работят момчетата на ул. Свети Наум, които от скоро са отворили нов сервиз с камера на Симеоновско шосе преди светофара на Околовръстното. Та отивам днес и още с влизането ме посрещнаха - "я какво е станало с тоя Zender". Веднага познаха модела и според тях е оригинален, а не българска реплика, но.... Оказа се, че работят само с прасмасови брони - мойта ще се стопи при нагряване.
Някои да знае къде може да ми отлеят липсващото парче от СТЪКЛОПЛАСТ? Те ме насочиха към такъв сервиз на Горубляне, зад OMV бензиностанцията.
След много проучване най-накрая отидох да си я оправям. По отзиви и видяни изработки, стигнах до извода, че най-качествено работят момчетата на ул. Свети Наум, които от скоро са отворили нов сервиз с камера на Симеоновско шосе преди светофара на Околовръстното. Та отивам днес и още с влизането ме посрещнаха - "я какво е станало с тоя Zender". Веднага познаха модела и според тях е оригинален, а не българска реплика, но.... Оказа се, че работят само с прасмасови брони - мойта ще се стопи при нагряване.
Някои да знае къде може да ми отлеят липсващото парче от СТЪКЛОПЛАСТ? Те ме насочиха към такъв сервиз на Горубляне, зад OMV бензиностанцията.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега, много те моля обясни къде точно е сервиза ,защото близо до околовръстното е общо понятие
Ако имаш телефон на някого го напиши ,моля те
За това което питаш за съжаление не мога да ти помогна
Георги Пенчев

За това което питаш за съжаление не мога да ти помогна

Георги Пенчев
- Nickson
- Потребител
-
Penchev -
Сервизът се намира на Симеоновско шосе на 10 м преди кръстовището с Околовръстното като се идва от Студенски град и се качваш към Симеоново. Халето е последното преди светофара и не е много удобно ако слизаш от горе към Ст. град - ще направиш задръстване докато те пуснат да прекосиш. Има голяма табела и си пише, а освен това има винаги брони и парчетии отвън в двора.
Ник
Сервизът се намира на Симеоновско шосе на 10 м преди кръстовището с Околовръстното като се идва от Студенски град и се качваш към Симеоново. Халето е последното преди светофара и не е много удобно ако слизаш от горе към Ст. град - ще направиш задръстване докато те пуснат да прекосиш. Има голяма табела и си пише, а освен това има винаги брони и парчетии отвън в двора.
Ник
- DivX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кротко
- Детайли за колата: E34 520 1993
E38 750 1997
F01 740 LI 2009
за мойте брони са правили чудеса фирмата им е Карпласт ЕООД
двама братя са Мирослав Петков 0888660858 и Валери Петков 088705226
двама братя са Мирослав Петков 0888660858 и Валери Петков 088705226
10 мнения