Енджъл айс монтаж за София?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Енджъл айс монтаж за София?
Понеже съм с две леви ръце...можете ли да ме насочите към някой който монтира енджъл айс в София
Имам предвид - да му дам комплекта за слагане, да му дам пари - а той да ми ги свали фаровете, да ги разглоби, да го монтира, да ги обезвъздуши пак да ги сглоби без да ги прецака
Мерси предварително

Мерси предварително

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

Re: Енджъл айс монтаж за София?
mafia написа:Понеже съм с две леви ръце...можете ли да ме насочите към някой който монтира енджъл айс в София![]()
Имам предвид - да му дам комплекта за слагане, да му дам пари - а той да ми ги свали фаровете, да ги разглоби, да го монтира, да ги обезвъздуши пак да ги сглоби без да ги прецака
![]()
Мерси предварително
Lacho от форума .. добре работи
"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Няма никакво обезвъздушаване
Нали като сменяш крушките и пак влиза въздух, важното е уплътненията да са наред и се правят на сухо място, за да не влиза влажен въздух 

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Абе няма обезвъздушаване, на мене фара ми има заводски улеи
Само някой ако може да обясни как точно става свалянето на най-предното стъкло, че то това е единствения проблем 

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
стан написа:Абе няма обезвъздушаване, на мене фара ми има заводски улеиСамо някой ако може да обясни как точно става свалянето на най-предното стъкло, че то това е единствения проблем
И аз това питам , понеже си взех CCFL-ки от civic и още не сам ги сложил мисля ,че не е толкова трудно избутват се онези пластинки и стъклото трябва да се "отлепи" от уплатнението

- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Има 4 метални пластини - 2 отгоре и 2 отдолу - махаш ги тях и после отстрани има пластмасови пластини надигаш и тях и стъклото излиза.
После вътрешните, кръглите стъкла са пак на 2 като щипки, но ако слагаш CCFL много внимавай като ги щракваш обратно стъклата, че аз пукнах единия ринг
После вътрешните, кръглите стъкла са пак на 2 като щипки, но ако слагаш CCFL много внимавай като ги щракваш обратно стъклата, че аз пукнах единия ринг

- ентусиаст
-
nParMaTuK написа:Има 4 метални пластини - 2 отгоре и 2 отдолу - махаш ги тях и после отстрани има пластмасови пластини надигаш и тях и стъклото излиза.
Значи не се залепват а само щракват около кръга на фара така ли ?
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Голямото стъкло се маха от щипките и излиза с пластмасата около него, а малките се махат като махнеш голямото от 2 пластмасови щипчици на всяко стъкло, после залепваш angel eyes-a със силикон и щракваш обратно малкото стъкло откъдето си го извадил и внимаваш много че много крехък тоя CCFL 

- ентусиаст
-
nParMaTuK написа:Голямото стъкло се маха от щипките и излиза с пластмасата около него, а малките се махат като махнеш голямото от 2 пластмасови щипчици на всяко стъкло, после залепваш angel eyes-a със силикон и щракваш обратно малкото стъкло откъдето си го извадил и внимаваш много че много крехък тоя CCFL
А това питах за малкото стъкълце и ццфл-а да го лепя ли мерси много колега сега разбрах и ще го направя тия дни ,че все не ми остава време.
Малко понасрахме темата на колегата но дано е разбрал и да си ги направи сам

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
мале мале мале мале кви глупости сте наговорили, по-добре си намерете някой дето е в час да ви ги монтира.
но ако искате може и да срежете колата на 16 като торта и после да лепите обратно за едните ццфл-ки
но ако искате може и да срежете колата на 16 като торта и после да лепите обратно за едните ццфл-ки
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Има сума ти изписано как се монтират очите... Потърсете темата "и аз за ангелските очички..." има подробно обяснено всичко от до 

39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3