Баси >>Внимавайте на бензиностациите крадът коли!!!, С

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 03 Яну 2008, 21:30

Трябва да си има система за позициониране(не е ефтина кола) ама може пък и да няма ! ;)

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 03 Яну 2008, 21:43

Ок де, нали е бензиностанция? Има камери, всичко се вижда, при желание от полицията веднага могат да го хванат... откраднатата кола неможе да намерат, ама ако някой зареди и тръгне без да си плати 100% до няколко часа ще го хванат...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 03 Яну 2008, 21:57

Hashishev написа:Ок де, нали е бензиностанция? Има камери, всичко се вижда, при желание от полицията веднага могат да го хванат... откраднатата кола неможе да намерат, ама ако някой зареди и тръгне без да си плати 100% до няколко часа ще го хванат...

Е не се знае дали не са го хванали де :)
Аз лично се съмнявам:)

На мене ми гепиха една кола преди време и в полицията писах 3 часа, още 3 чаках да ми обърнат внимание, накрая дойде един и ми каза ето ти визитката ми ако се свържат с тебе ми се обади :) Толкова от полицията.

Аз колата я намерих за няколко часа.

Сигурен съм, че в полицията се знае кой какво и от къде краде, сигурен съм, че ако искаха и мойта кола щяха да намерят за по-малко от 2 часа.

Да очакваш съдействие от полицията за открадната кола за мене е утопия... В повечето случаи де...

ентусиаст
Аватар

Re: Баси >>Внимавайте на бензиностациите крадът коли!!

Мнение от Louis » 03 Яну 2008, 22:28

Burningparis написа:....като грешката му била че оставил колата да работи. Та слиза си той казва на момчето да зареди догоре нафта ...

нали има едни лепенки на колонките да се изкл. двг при зареждане :roll:
см нали не може да се зарежда кола ако е влкючена :confused:
правили са проблем ако колата е била запалена и кажа да зареждат казват изключете я моля дрън дрън дрън и т.н. :roll:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 03 Яну 2008, 22:40

Мой близък има следния случай:
Стои си той в колата и вижда, че двама се въртят около 1 кола, след няколко минути се махнали и след още няколко пак се върнали и за секунди я отворили, но пак се махнали в тоя момент моя човек звъни в полицията и тия се връщат след минутка и тъкмо да влязат и на единия му звъни телефона - той вдига и моя познат чува как той казва на авера си - дай да изчезваме, че куките ще дойдат всеки момент :shock: ....

извода е .... правете си го сами ....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 03 Яну 2008, 22:51

euroto написа:Мой близък има следния случай:
Стои си той в колата и вижда, че двама се въртят около 1 кола, след няколко минути се махнали и след още няколко пак се върнали и за секунди я отворили, но пак се махнали в тоя момент моя човек звъни в полицията и тия се връщат след минутка и тъкмо да влязат и на единия му звъни телефона - той вдига и моя познат чува как той казва на авера си - дай да изчезваме, че куките ще дойдат всеки момент :shock: ....

Точно за това говорех...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 04 Яну 2008, 0:26

:shock:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Слави
Аватар

Мнение от © » 04 Яну 2008, 0:36

ключовете и документите в джоба и тогава нека да я взимат
за какво се плащат тия грешни пари за каско все пак?!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 36/ 318iS '94

Мнение от saphir » 04 Яну 2008, 0:39

Много неприятна случка, за жалост такива в милата ни родина последно врме зачестяха. Жалко и за джипката защото не може по никакъв начин да докаже че е открадната колата така че нито застраховка нито нищо. Такива са законите в цял свят, така че ключа и документите винаги в вас! Лека вечер на всички

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 04 Яну 2008, 0:53

saphir написа:Много неприятна случка, за жалост такива в милата ни родина последно врме зачестяха. Жалко и за джипката защото не може по никакъв начин да докаже че е открадната колата така че нито застраховка нито нищо. Такива са законите в цял свят, така че ключа и документите винаги в вас! Лека вечер на всички

Оки де... закони, ми ако те хванат , пребият и ти вземат парите с документите, ключовете и ти откраднат колата кво правим? Как ще докажем че са ни откраднали колата.... ние в варварска страна ли живеем?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 04 Яну 2008, 1:53

saphir написа:Много неприятна случка, за жалост такива в милата ни родина последно врме зачестяха. Жалко и за джипката защото не може по никакъв начин да докаже че е открадната колата така че нито застраховка нито нищо. Такива са законите в цял свят, така че ключа и документите винаги в вас! Лека вечер на всички

Не закона ами договора между теб и застрахователя е важен. Под каквото си се подписал това ще ти изплатят.

Hashishev написа:Оки де... закони, ми ако те хванат , пребият и ти вземат парите с документите, ключовете и ти откраднат колата кво правим? Как ще докажем че са ни откраднали колата.... ние в варварска страна ли живеем?

Варварска е да, доказателства бол...

Аватар

Мнение от mafia » 04 Яну 2008, 2:09

Sharo написа:застраховката няма да му я признаят 100% щом ключа е бил вътре ...
колата вече си е в румънко пререгистрирана щом и документите са били вътре ...

мноо кофти наистина ... ама хората са казали, че сам каквото си направиш никой неможе да ти го направи

По-скоро заради документите, а не заради ключовете ;)
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

Аватар

Мнение от mafia » 04 Яну 2008, 2:20

Подобен...ама не чак същия случай имаме с братовчед ми :mhihi:
Бяхме на кино в Арена Младост преди няколко месеца с две момиченца. Прожекцията беше късна и филма свършваше към 12 някъде. Слизаме си след тва и се качваме в наща кола, моткаме си се, вътре се лигавиме и мислиме къде ще ходим да ядем. Нещеш ли обаче братовчед ми забелязва два съмнителни субекта как се въртят около една невзрачна Е30. Някви като цигани и гледаме единия само се оглежда а другия чопли дръжката на вратата до шофьор :evil: Момичетата веднага - да се обадиме в полицията, ауу ужас, сега ще ги заключат и т.н. Нио обаче решхме да правиме Вариант Б, дето е по-понашенски :mhihi: Братовчед ми караше а аз се возех до него, без много мислене родихме гениалната стратегия :mhihi: Средно бързо с джипа покрай тоя дето се оглежда, спирачки и аз отворих вратата през краката му....в тоя момент обаче някви момичета се появяват тия се развикват :shock: :?: Шок, кво стана - а то кво се оказва...на тоя шофьорската врата му била преебана и си отключвал от другата, ама имал проблеми...а другия се оглеждал за момичетата дето били с тях, че останали да се изпикаят и ги нямало :shock: :uups: Ебати майтапа...късмет, че не му счупих с вратата нещо на тоя :mhihi:
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 05 Яну 2008, 1:16

mafia написа:

Бяхме на кино в Арена Младост преди няколко месеца с две момиченца. Прожекцията беше късна и филма свършваше към 12 някъде. Слизаме си след тва и се качваме в наща кола, моткаме си се, вътре се лигавиме и мислиме къде ще ходим да ядем. Нещеш ли обаче братовчед ми забелязва два съмнителни субекта как се въртят около една невзрачна Е30. Някви като цигани и гледаме единия само се оглежда а другия чопли дръжката на вратата до шофьор :evil: Момичетата веднага - да се обадиме в полицията, ауу ужас, сега ще ги заключат и т.н. Нио обаче решхме да правиме Вариант Б, дето е по-понашенски :mhihi: Братовчед ми караше а аз се возех до него, без много мислене родихме гениалната стратегия :mhihi: Средно бързо с джипа покрай тоя дето се оглежда, спирачки и аз отворих вратата през краката му....в тоя момент обаче някви момичета се появяват тия се развикват :shock: :?: Шок, кво стана - а то кво се оказва...на тоя шофьорската врата му била преебана и си отключвал от другата, ама имал проблеми...а другия се оглеждал за момичетата дето били с тях, че останали да се изпикаят и ги нямало :shock: :uups: Ебати майтапа...късмет, че не му счупих с вратата нещо на тоя :mhihi:

тфа не е истина нали :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 05 Яну 2008, 2:47

mafia написа:

Между другото ако бях на пича дето си му потрошил краката въпреки всичко щях да те заведа да те почерпя... Много ясно....

Ама направо не е за вярване тая случка... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата