Какви харесвате?
Модератор: Общи модератори
- тинтири минтири
- Потребител
-
.
Navi_Bmw написа:Преди тва със зърната другото може да го изтриеш!?![]()
надървени ли?

Re: .
Абе ти си кат чума бе и тая тема зарази.тинтири минтири написа:Navi_Bmw написа:Преди тва със зърната другото може да го изтриеш!?![]()
надървени ли?![]()

- тинтири минтири
- Потребител
-
Re: .
bobchosi написа:Абе ти си кат чума бе и тая тема зарази.тинтири минтири написа:Navi_Bmw написа:Преди тва със зърната другото може да го изтриеш!?![]()
надървени ли?![]()

TheBlame написа:sonny написа:Дефакто всяка гърда си има своя чар, стига да е голяма поне колкото шепата ми
подрепям sonnyно най-много харесвам средни на размер и твърди но е хубаво да има и разнообразие
А от каталога на sonny, най-ми харесват Лисичите нослета, Картофелинките, Чайничките и Портокалчетата (Апельсиньi)

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Това е от менЛисичите нослета, Картофелинките, Чайничките и Портокалчетата (Апельсиньi)

Яро написа:Народа е казал:
"Кола без багажник, жена без цици и къща без маза - еб@ ги в г@за"
ноооо, също е казано
"Голямата цица отвлича еб@ча от основната задачааа"

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Яро написа:Малко храна за всички цоцомани

Много държа на чистите обувки

Георги Пенчев
- Andronoff
- триногата
-
Мойта бившата беше с размер D , ама след туй напълня малко и почнаха да не й стават.. Ся си купува палатки от спортния щанд в ЦУМ-а
Ама й бяха мекички.. което всъщност ме кефеше
Една вечер миналия август ходихме до Златните, тя с едно събиращо погледите деколте и силиконови презрамки, от които едната се скъса, че после цяла вечер й държах циците.. Явно гравитацията и големите меки цици не се погаждат
И накрая да добавя това, което всички сте забравили - камион с много гуми и жена с големи цици искат много работа
Ся като заговорих за нея, се сетих, че днес има рожден ден, ама аз вчера си изгубих телефона, а номера й беше записан там..

Ама й бяха мекички.. което всъщност ме кефеше

Една вечер миналия август ходихме до Златните, тя с едно събиращо погледите деколте и силиконови презрамки, от които едната се скъса, че после цяла вечер й държах циците.. Явно гравитацията и големите меки цици не се погаждат

И накрая да добавя това, което всички сте забравили - камион с много гуми и жена с големи цици искат много работа

Ся като заговорих за нея, се сетих, че днес има рожден ден, ама аз вчера си изгубих телефона, а номера й беше записан там..

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
циците не правят жената... жената прави циците
или отива на пластичен хирург
иначе аз се кефя на средно големи
и най-важното - само аз да ги гледам
че съм ревнив 

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Ivan Petrov написа:http://img57.imageshack.us/img57/7954/65656565of3.jpg
Такива цици и нагоре важат

It`s party time !
Тези са си достатъчни
Нагоре дори и за жените са си товар! В буквалния смисъл, тъй като навремето го чух! В изцяло женска компания до мен в дискотеката, едната мадама беше с доста големи цици и се оплакваше на приятелките си, че много й тежат! На въпроса дали й предложих помощта си да ги подържа - НЕ, не беше мой тип!
Отделно след време това тегло си се отразява и ще си мечтаете за по-малки, но стегнати и добре оформени
Така че всяка една жена (изключвам тези с направо липсващи гърди), която ляга под ножа за допълнителни силиконово подплънки, за мен си избива някакви комплекси или е някоя "цветарка" и го прави с цел да й донесе повече клиенти
п.с. Големите са хубави защото развихрят фантазията още при мисълта за тях, но са си само за разнообразие - за една вечер и кой от където е! Поне според мен е така

Нагоре дори и за жените са си товар! В буквалния смисъл, тъй като навремето го чух! В изцяло женска компания до мен в дискотеката, едната мадама беше с доста големи цици и се оплакваше на приятелките си, че много й тежат! На въпроса дали й предложих помощта си да ги подържа - НЕ, не беше мой тип!
Отделно след време това тегло си се отразява и ще си мечтаете за по-малки, но стегнати и добре оформени

Така че всяка една жена (изключвам тези с направо липсващи гърди), която ляга под ножа за допълнителни силиконово подплънки, за мен си избива някакви комплекси или е някоя "цветарка" и го прави с цел да й донесе повече клиенти

п.с. Големите са хубави защото развихрят фантазията още при мисълта за тях, но са си само за разнообразие - за една вечер и кой от където е! Поне според мен е така