Климатроник...!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
ludia написа:ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ЩЕ МИГАТ !
Не се пуска преди да е преполовила стрелката синюото поле на таблото, защото мотора неможе да достигне работната температура и оттам всичко става по мудно.
ааааа ясно мерси колега мисля че малко хора го знаеха това

- pit55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бос през тръни
- Детайли за колата: 325TDS комбинезон, 728i
При бензиновите незнам как е, но при моята печка няма значение дали съм включил парното или не - загрява си за едно и също време. това го разбрах есента щото имаше дъждове и ми се потяха стъклата и затова тръгвах с вклю4ено парно! Има зна4ение дали карам бързо 50-60км или по-бавно 30-40км, като карам по бавно съответно загрява по-бързо!
Не се пуска преди да е преполовила стрелката синюото поле на таблото, защото мотора неможе да достигне работната температура и оттам всичко става по мудно.
чакай, чакай
кое му е ЕСТЕСТВЕНОТО, че мигат?
а ако съм изгасил двигателя при пуснат климатроник, как да стане това!?
или ако искам да си размразя или изсуша стъклото преди да тръгна какво правя? Чакам да излезе стрелката от синьото и тогава го пускам ли!?
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
Добре де,но като
загрее,сините стрелки
остават ИЗГАСНАЛИ...
И като пусна да обдухва
стьклата НЕ СЕ ВКЛЮЧВА
климатроника...!!!
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
Нещо не ми звучи! ОТ БМВ препоръчват колата да не загрява на място а след запалването да се потегля веднага ( не заради нещо друго ами от еокологични съображения). Да обаче аз като тръгна и като ми се изключи климатроника предното стъкло ми се запотява за 10 сек как да карам по спомени ли? Иначе вярно че проблема го имам само когато стрелката е в синята зона.
SGV
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Tender написа:ludia написа:ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ЩЕ МИГАТ !
Нещо не ми звучи! ОТ БМВ препоръчват колата да не загрява на място а след запалването да се потегля веднага ( не заради нещо друго ами от еокологични съображения). Да обаче аз като тръгна и като ми се изключи климатроника предното стъкло ми се запотява за 10 сек как да карам по спомени ли? Иначе вярно че проблема го имам само когато стрелката е в синята зона.
като има насъбрана влага във въздуховода, просто не пускай да ти духа в стъклото първите 1-2 минути
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Като е пуснат климатроника на мене ми се струва, че по-бавно загрява. Незнам реално така ли е ма ония ден бързах и не го пуснах отаначало и за 4-5км загря, а иначе като е студено и като съм го пуснал ми трябват от 5 до 7-8 някъде. Говоря да стигне сридатъ 

- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
нормално е когато е студена колата и вентилатора е надут да загрее по бавно а климатроника няма нищо общо с топлото, докато не загрее мотора няма от къде да доиде топло освен ако няма пе4ка и ако вси4ко е наред трябва вси4ки коп4еат да функционират без зна4ение външна темп.и т.н.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Аз казвам климатроник, защотото това не е обикновено парно, имаш градуси настроени и той подържа. Иначе знаем, че компресора не топли споко.
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3