airbag
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Maverick81
- Потребител
-
- Кара: BMW Е46
- Мечтае да кара: BMW E34
airbag
Ч.Н.Г. на всички във форума
Искам да попитам дали airbags в моята Бима 100% ги няма, ако не ми светва лампичката при контакт и как да разбера (без да се налага да се блъскам
) ...сигурен съм, че са се задействали преди да я купя
... тази над жабката със сигурност........интересува ме също колко би струвало 1 евентуално оправяне, ако липсват........ някой налага ли му се досега да се занимава с това? Благодаря ви предварително! 

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Има две лампички в таблото ако първата изгори има резврвна(резвевната не се вади ако не се разглоби таблото до съставни части).
Но ако имаш аир бег на пасажерското место то 100% имаш и на волана а пак ако вече е ваден от волана вземи си друг с аирбег.
Но ако имаш аир бег на пасажерското место то 100% имаш и на волана а пак ако вече е ваден от волана вземи си друг с аирбег.
- Evangeline
- кандидат ентусиаст
-
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!
- Evangeline
- кандидат ентусиаст
-
Знаеш ли след като веднъж колата е удряна е много трудно да се установи има ли ги и дали ако ги има работят. На мен ми светеше лампата за аербеците и след компютърна диагностика установиха, че проблемът е в прекъснат кабел в предпазния колан. Преди два месеца се одарих с невисока скорост, макар да си мисля че съм била с повече от 40, нищо не се отвори

Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!
6 мнения
• Страница 1 от 1