инфо плс за дистанционно на алармата при Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- turbobanana
- кандидат ентусиаст
-
инфо плс за дистанционно на алармата при Е36
Здравейте, имам следния проблем:
Купих си кола нов внос, Е36 туринг. С него получих 2 ключа - един пластмасов, който според търговеца бил за копие от ключа.
Другия отключва колата и пали. Колата има централно, има и аларма, обаче нямам дистанционно. Търговеца каза, че го е загубил
Искам да запитам къде да отида и какво да направя, за да взема дистанционно. Не искам нова аларма, ако е възможно, само дистанционно за тази!
Това ми трябва за София.
Купих си кола нов внос, Е36 туринг. С него получих 2 ключа - един пластмасов, който според търговеца бил за копие от ключа.
Другия отключва колата и пали. Колата има централно, има и аларма, обаче нямам дистанционно. Търговеца каза, че го е загубил

Искам да запитам къде да отида и какво да направя, за да взема дистанционно. Не искам нова аларма, ако е възможно, само дистанционно за тази!
Това ми трябва за София.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- turbobanana
- кандидат ентусиаст
-
re
Пич, за каското ми трябва аларма с дистанционно!!! Не ми помагаш особено.
Ако кажеш кой алармаджия го прави?
Ако кажеш кой алармаджия го прави?
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
тогава ще разбере за какво иде реч
по добре смяна на алармата с нова и каско лично мнение ако бях на твое място, така аз бих спал по спокойно

по добре смяна на алармата с нова и каско лично мнение ако бях на твое място, така аз бих спал по спокойно

- turbobanana
- кандидат ентусиаст
-
info
Колеги, ценя мненията ви, но не искам да сменям алармата. Искам само ново дистанционно! Някой може ли да ми даде такава информация как и къде /най-вече/ може това да стане факт?
Благодаря за разбирането!
Благодаря за разбирането!
- DA HUSTLA
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci ZHP
- Мечтае да кара: без значение к'во е63
а алармата оригинална ли е,дистанционното на самия ключ ли е или е отделна джаджа... щото ако е оригиналдъ май става само по поръчка от камор или дару,ако не е оригинална предполагам може да ти се намери само дистанционното, но най добре иди при някой който се занимава с аларми
... 'cause pussy is pussy and baby you're pussy for life
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
На мен с колата ми дадаха 2 дистанционни оригинални БМВ ако беше от стз щяхме да пробваме дали ше стане ама си далече 

- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
А и един хубав Mark със скачащ код е около 130 лева при това с монтажа а и може да командва люк(ако имаш) и стъклата.Незнам защо толкова си искаш дистанционното при положение както казват колегите може някоя вечер да мине да си я вземе някой и тогава ще ти се прииска да си прижалил тез 130-тина лева за нова аларма
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Всъщност и в двата случая могат да ти помогнат само фирми за поставяне на аларми на коли. Тръгваш и питаш на място. Колкото и да се инатиш, в интернет няма кой да ти каже каква ти е алармата и откъде да вземеш дистанционно. Там ще стане най - бързо.
Но на твое място и аз бих я сменил. Имам аларма с имобилайзер, датчици там обем - мобем, метално дистанционно, командва джамовете и проверява заключването и цялото удоволствие 150 лева с две години гаранция.
А в случая загубеното вероятно е намерено, някой чужд човек някъде има ключ за колата ти.
Но на твое място и аз бих я сменил. Имам аларма с имобилайзер, датчици там обем - мобем, метално дистанционно, командва джамовете и проверява заключването и цялото удоволствие 150 лева с две години гаранция.
А в случая загубеното вероятно е намерено, някой чужд човек някъде има ключ за колата ти.
- turbobanana
- кандидат ентусиаст
-
ре
както се пее в една песен : Всичко води към теб
утре от рано съм при алармаджия, да видим какво ще стане!
Поздрави на всички взели участие, ще напиша резултата

утре от рано съм при алармаджия, да видим какво ще стане!
Поздрави на всички взели участие, ще напиша резултата

- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
гледай само после да не съжаляваш, че са ти тарашили жабката или са ти направили мизерия в колата
успех!
успех!
- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
Първо трябва да си купиш дистанционни които работят на тази 4естота на която си комуникират оригиналното дистанционно и алармата(алармадйиите имат машинка с която мерят 4естотата на излъчвания сигнал).НО дори и да си купиш мисля 4е НЕ могат оригиналките на БМВ да се програмират,т.е тряя да има един бутон на алармата които при определена комбинация от натискания с разли4на продължителност и натискане на бутоните отклю4ено и заклю4ено на дистанционното трябва алармата да приеме кода на дистанционното и после като излезеш от програмния мод да си търси само новото
За 10 мин работа е, но питаи за всеки случай че не сам сигурен имат или не възможност за препрограмиране

За 10 мин работа е, но питаи за всеки случай че не сам сигурен имат или не възможност за препрограмиране

14 мнения
• Страница 1 от 1