Благодарим на организаторите на събора!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Благодарим на организаторите на събора!

Мнение от Vasilen » 10 Май 2004, 11:23

Искам да БЛАГОДАРЯ на организаторите и на всички които помагаха!!!
Благодаря на Utah, Ф&Ф, Engi, Ati, Сашо дривинггот просто не мога да ги изброя всичките, нека не се чувстват пренебрегнати :wink:
Организацията за средствата с които са разполагали (хора, пари и т.н. ) си беше повече от добра!!!
Настроението беше превъзходно, бирата не свърши, нямаше инциденти, запознах се с толкова много хубави хора че не мога да ги изброя ... не съм вярвал че е възможно толкова много и хубави хора да се съберат на едно място :shock: но се случи и това беше събора!!!
Поздравявам Ви всичките вие направихте за мен това преживяване незабравимо!
Някои твърдят че е имало пропуски ... как да кажа пропуски винаги ще има а и такава група от диви BMW фенове не се подава много на организиране :lol: :lol: :lol: събора е като сватба винаги ще има недоволни!
За голия ентусиазъм който притежават организаторите направиха нещо непосилно!
Позволявам си да благодаря от името на хора като Eva* компанията с нея, Вичо (надявам се да съм те разбрал правилно) от името на моя кум който за съжалиние закъса с Е39-ката в Ст. Загора, но дойде и остана много доволен! Сигурен съм че има още много хора които споделят мнението ми, но ще оставя на тях да го споделят!
May the BMW force be with you!

Назад към Събори/Мероприятия