318 тдс-това съм си харесал-какво ще кажете?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
delta2 написа:Виж първо дали пуши отзад като го запалиш и после като го изфорсираш-накарй някой да покара зад теб и да гледа,ако пуши не е читаво,но ако уцелиш на мотор няма да имаш никакви проблеми.
Зависи как пуши

Ако е чипосана ще попушва ма ще върви,запомнете веднъж за виннаги,че когато има черника пуши на богато и съответно върви добре.Ако пушека е друг цвят тогава е кофти

- nikibmwcompact
- Потребител
-
НА НАФТА СИ Е НАИ ДОБРЕ а и 318 ми дава 6 градско а като изляза за бургаз например и я карам 90, 100 ми дажа 4,5 на 100 което е направо супер!!!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
NeoPrint написа:BMW ще купуваш,а за разхода си взел основно да се тревожиш,не те разбирамВземи си БМВ с БМВ-тата яко,мощно и 6 цилиндъра бензиново да те радва! Ако разхода ти е толкова голям дерт бегай при френските малолитражки!
По точно от това....не може да се каже

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
да-да и затова на 90% от реисарите колите ви стоят в гаражите и ги искарвате по празниците и за сватби
нормално е всеки здраво мислещ човек при покупка на каквато и дае била кола да се поинтересува за разхода и подръжката и

нормално е всеки здраво мислещ човек при покупка на каквато и дае била кола да се поинтересува за разхода и подръжката и

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
От всичкото което съм провел и съм видял нагледни.
325 ТД и тдс ми звучи най-приемливо. Дизелчето си гори не малко но пак изван градско нямада го усетиш.
Ако си се спрям на 1.8 тдс незнам ко колко ще си удовлетворен от ускорението и от скороста над 140 ще е малко мъка.
Иначе разхода ще е с 1.5 по-нисък от 6-те цилиндъра.
325 ТД и тдс ми звучи най-приемливо. Дизелчето си гори не малко но пак изван градско нямада го усетиш.
Ако си се спрям на 1.8 тдс незнам ко колко ще си удовлетворен от ускорението и от скороста над 140 ще е малко мъка.
Иначе разхода ще е с 1.5 по-нисък от 6-те цилиндъра.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тоя спор дали е добър 318тдс ще излезе по- актуален и от тоя дали 318ис върви повече от 320и
Някои хора няма как да разберат, че 320 върви повече от 318, както и 320и повече от нечипосано 325тдс и че 318тдс е един много добър и икономичен двигател. Колкото и да му търсите кусури малката печка си е отличен двигател ако е потдържан правилно. Никой не е виновен на тия, които си накупиха такива за по 5- 6000лв и после ореваха света колко са трошливи. Разхода при нормални условия и нормално каране е около 10/100 в София и 6- 7 извън градско със 120- 140км през повечето време. Имам лог на джобния комп. за всички зареждания на такъв автомобил за 3.5 години, като средния разход е точно 7.3 (имам за половин година и за 20- ката, за сега е 10/ 100)
Твърдо седя зад мнението си като собственик на първия 318тдс във форума и човека с най- много навъртяни км зад волана на 318тдс

Някои хора няма как да разберат, че 320 върви повече от 318, както и 320и повече от нечипосано 325тдс и че 318тдс е един много добър и икономичен двигател. Колкото и да му търсите кусури малката печка си е отличен двигател ако е потдържан правилно. Никой не е виновен на тия, които си накупиха такива за по 5- 6000лв и после ореваха света колко са трошливи. Разхода при нормални условия и нормално каране е около 10/100 в София и 6- 7 извън градско със 120- 140км през повечето време. Имам лог на джобния комп. за всички зареждания на такъв автомобил за 3.5 години, като средния разход е точно 7.3 (имам за половин година и за 20- ката, за сега е 10/ 100)
Твърдо седя зад мнението си като собственик на първия 318тдс във форума и човека с най- много навъртяни км зад волана на 318тдс

bum_bum написа:Тоя спор дали е добър 318тдс ще излезе по- актуален и от тоя дали 318ис върви повече от 320и![]()
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3