?разказвайте, хайде?:)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- divna_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID
?разказвайте, хайде?:)
Много ми се искаше и аз да присъствам на събора , но бях на работа всичките дни
Разказвайте как беше, че и ние малко да усетим атмосферата съпътстваща събора

Разказвайте как беше, че и ние малко да усетим атмосферата съпътстваща събора

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Какво да разказваме - Няма такива думи в българския език. Или ако ги има само
ati ги знае..

Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
Мани мани
Много хора бяха разочаровани!!! Наистина няма такива думи за описване.
Zdraveite fenove,nadiavam se da ima i fenki!
Да!
Много хора бяха разочаровани. Разочаровани от показаното пренебрежение и отношение към хора които не са го заслужили по никакъв начин.
Ще си запазя правото на по-пълни коментари по въпроса за по-нататък.
Много хора бяха разочаровани. Разочаровани от показаното пренебрежение и отношение към хора които не са го заслужили по никакъв начин.

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- Новини
-
Gorby написа:Да!
Съвсем интересно ми стана .....
Чух че .... народа се изнизал по-рано от събора макар че са си платили за до края .... чух че пловдивската група, която си е предплатила местата, кат пристигнали и се оказало, че настанили хора на техните места пък тях ги пратили нинам си къде си и едва ли не някой казал "ми да са дошли първия ден"

Чух, че сте ползвали водещата кола за снимачна и дандания настанала ....чух че някакъв нещастен Мерцедес на магистралата в банкета отишъл зарад хиените .....чух че.... участвалите в журито за конкурсите са участвали и в самия конкурс и някви съмнителни резултати та така ..... Ма не вярвам баш така да е станало ....някак невъзможно ми се вижда тези неща или дори част от тях да са истина ..... всъшност страх ме е да си помисля, че са вярни.
....Ама така и не чух нещо положително ....хайде де не може да е било чак толкоз зле .....

Хайде разказвайте, защо се бавите ......

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
!!Asen_X написа:Чух че .... народа се изнизал по-рано от събора макар че са си платили за до края
Аз за такива хора незнам да е имало ...
За съжаление наистина стана така по необясними и за мен причини, но моля да проявите малко разбиране, защото все пак на този събор 2 хотела не можаха да ни съберат а хората, който се занимаваха с настаняването бяха крайно малко и е нямало как да се предвиди всичко...!!Asen_X написа:чух че пловдивската група, която си е предплатила местата, кат пристигнали и се оказало, че настанили хора на техните места пък тях ги пратили нинам си къде си и едва ли не някой казал "ми да са дошли първия ден"
Вярно е че моята кола беше ползвана за снимачна, но незнам за каква дандания става дума.!!Asen_X написа: Чух, че сте ползвали водещата кола за снимачна и дандания настанала ....
Имаше един Мерцедес за който и аз чух че бил излязъл в банкета, но ня филма се вижда ясно, че никой не го е вадил от пътя, даже напротив беше му направено място да мине...!!Asen_X написа:чух че някакъв нещастен Мерцедес на магистралата в банкета отишъл зарад хиените .....
Е тука имам да кажа няколко по-сериозни неща - 1-во учстниците в конкурсите НЕ са уаствали в журито в смисъл, че където е участвала моята кола не съм бил аз жури или където е участвала на Сашо или Любо колата те не са били жури. Чух приказки от рода на това, че сме се наградили сами и че резултата не е бил вярен и това държа да Ви кажа ме обижда много, защото ние не сме виновни, че сме си направили колите а някой не е и си мисли, че трябва да вземе награда... Ние организаторите сме хора като вас и това, че сме организирали събора (за което не чух едно евала а само нападки) не означава, че ние не сме подготвяли колите си за конкурсите и не сме се старали наравно с вас те да спечелят. Моля ако някой има сериозни доказателства че сме злоупотребили с това да каже, като аз лично поемам ангажимент ако наистина има нещо такова да се извиня публично и да намеря начин организаторите да се реваншираме...!!Asen_X написа:чух че.... участвалите в журито за конкурсите са участвали и в самия конкурс и някви съмнителни резултати та така .....
И аз не вярвах, че може човек да си скъса гъза за едно толкова голямо мероприятие и накрая да го отдумват и обиждат, но явно в България всичко е възможно... Аз моята порция лайна си я изядох, догодина пожелавам успех на организаторите и както каза Ати преди известно време "вече разбирам защо когато някой е учасвал в организацията после не иска и да чуе да участва отново"....!!Asen_X написа: Ма не вярвам баш така да е станало ......

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
За съжеление найстина е така, колкото и усилия да хвърлиш, в едно нешо, никога не е достатъчно.. и винаги ще има някой които да не е доволен.
Не бях на събора поради една главна причина - географското ми положение, но съм сигурен че организаторите са направили всичко по силите си да стане благоприатен престоя на всеки.
така че не им се сърдете ами следващия път дайте една ръка помощ, едва ли ще откажат!

Не бях на събора поради една главна причина - географското ми положение, но съм сигурен че организаторите са направили всичко по силите си да стане благоприатен престоя на всеки.

така че не им се сърдете ами следващия път дайте една ръка помощ, едва ли ще откажат!
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Аз искам да благодаря сърдечно на хората, виновни да се случи този събор. За мен той беше първи и трябва да ви кажа, че надмина очакванията ми отвсякъде. Естествено, съвсем нормално за такива мероприятия имаше и някои минуси, но аз като човек, който и грам не е помогнал за организацията неискам а и нямам право да ги коментирам. А иначе и трите ми дни, прекарани на събора бяха изпълнени само със фън и супер емоции. Успях да се запозная с много от хората в тоя форум наживо и ми беше супер приятно да водя разгови с тях. Блягодаря на Vasilen, Bavareca, Kamikadze, Ati, Engi и още много други (извинявайте приятели, че не споменавам всички) за прекараното време и разговорите с вас. Моя син също беше супер щастлив да бъде сред толкова хора със толкова красиви коли (според него всички бяха красиви). За три дена той научи всички модели и снощи цяла вечер ми говори само за 3-ки, 5-ци, М-ки, бъбреци и т.н. Даже успя да запомни имената и никовете на почти всички, с които се срещнахме - единствено съжелявам, че така и неможах да му обясня, че Брейтън не е Тарзан и не е учствал в никакви филми и той през цялото време продължаваше да го нарича Тарзан.
Още един път искам да ви благодаря за невероятните три дни прекарани със вас. И въпреки, че както се оказа неможем да "завиваме", така както сме тръгнали "направо", мисля че бихме могли да стигнем далеч.
Още един път искам да ви благодаря за невероятните три дни прекарани със вас. И въпреки, че както се оказа неможем да "завиваме", така както сме тръгнали "направо", мисля че бихме могли да стигнем далеч.

Ф&Ф, разбирам те напълно. Мога да получа някаква БЕГЛА представа на какво сте били подложени всички организатори, колко труд нерви и средства сте хвърлили за да се угоди на една голяма група от хора.
Това, че ние пристигнахме със закъснение е вярно, беше планувано по-ранно пристигане, но поради редица проблеми дойдохме в 20.00 ч.
За наградите не претендираме, никой от нас не беше дошъл там за да вземе награда или каквато и да било облага. Аз лично най-много се радвах на дървените плочици с трибагреник за сиджимка, въпреки че не можах да се сдобия с такава.
100% съм сигурен, че всички от вас видяха бялото Е28 съм сигурен, че повечето от вас са го харесали. Но не мислите ли, че беше малко обидно още първата вечер тази кола да бъде пренебрегната и всичкия труд, който беше хвърлен по нея само и само да бъде готова за събора да отиде на вятъра. Някой от вас не помисли ли, че може би хората които дойдоха с тази кола са прекарали "няколко" безсънни нощи за да чуете гласа на тази кола, или пък как се реже обърканата ел. инсталация на М30 и после всички кабели се проследяват и запояват на ново за да има кой да управлява дюзите. Всичко това от 2-ма човека на смени до 3 ч. посред нощ.
Най-накрая това бяло възкръснало ангелче с дяволко сърце остана да си стои в листата отвън и да се радва на хората които я обикаляха и се снимаха с нея, а главния Да, друга такава кола няма в България. Ако греша поправете ме.
Издънката с нощувките не е чак болка за умиране, въпреки всичко намерихме къде да спим благодарение на бате Киро. Той отстъпи неговата стая на Иван и неговата приятелка заедно с Мавренчев, който си свали гипса само и само за да присъства а мутрябваха някакви санитарни възли. Останалите спахме в една голяма стая с 8 легла, от която не мога да се оплача.
Най-интересното за мем дойде на 8-ми вечерта, когато се раздаваха наградите от гонките. Наистина кабелите за свещи, които Иван получи ще са от полза и то голяма защото този двигател едва запали с неговите а при 18л/100км разход може да си представите колко е струвало идването му (без да броим гонките). Как обаче стана така, че в клас над 2,5 първо място взе Жоро с 335, 2-ро Иван с 532 а зад тях останаха всички коли с расови значки ///М.
Каквото и да се е случило обаче ние останахме доволни, починахме си след двете седмици прекарани в сервиза. Видяхме с приятели и прекарахме незабравими мигове и емоции. Според мен недоволни няма!
Respect

Това, че ние пристигнахме със закъснение е вярно, беше планувано по-ранно пристигане, но поради редица проблеми дойдохме в 20.00 ч.
За наградите не претендираме, никой от нас не беше дошъл там за да вземе награда или каквато и да било облага. Аз лично най-много се радвах на дървените плочици с трибагреник за сиджимка, въпреки че не можах да се сдобия с такава.
100% съм сигурен, че всички от вас видяха бялото Е28 съм сигурен, че повечето от вас са го харесали. Но не мислите ли, че беше малко обидно още първата вечер тази кола да бъде пренебрегната и всичкия труд, който беше хвърлен по нея само и само да бъде готова за събора да отиде на вятъра. Някой от вас не помисли ли, че може би хората които дойдоха с тази кола са прекарали "няколко" безсънни нощи за да чуете гласа на тази кола, или пък как се реже обърканата ел. инсталация на М30 и после всички кабели се проследяват и запояват на ново за да има кой да управлява дюзите. Всичко това от 2-ма човека на смени до 3 ч. посред нощ.
Най-накрая това бяло възкръснало ангелче с дяволко сърце остана да си стои в листата отвън и да се радва на хората които я обикаляха и се снимаха с нея, а главния Да, друга такава кола няма в България. Ако греша поправете ме.
Издънката с нощувките не е чак болка за умиране, въпреки всичко намерихме къде да спим благодарение на бате Киро. Той отстъпи неговата стая на Иван и неговата приятелка заедно с Мавренчев, който си свали гипса само и само за да присъства а мутрябваха някакви санитарни възли. Останалите спахме в една голяма стая с 8 легла, от която не мога да се оплача.
Най-интересното за мем дойде на 8-ми вечерта, когато се раздаваха наградите от гонките. Наистина кабелите за свещи, които Иван получи ще са от полза и то голяма защото този двигател едва запали с неговите а при 18л/100км разход може да си представите колко е струвало идването му (без да броим гонките). Как обаче стана така, че в клас над 2,5 първо място взе Жоро с 335, 2-ро Иван с 532 а зад тях останаха всички коли с расови значки ///М.
Каквото и да се е случило обаче ние останахме доволни, починахме си след двете седмици прекарани в сервиза. Видяхме с приятели и прекарахме незабравими мигове и емоции. Според мен недоволни няма!
Respect

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5