Малко парзаляне за закриване на годината!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Малко парзаляне за закриване на годината!
Случката се разиграва на 31 вечерта,отиваме на вилата на едно проятелче в с. Мирково(малко преди Пирдоп)за посрещането на новата година!Тръгваме в 18:30 от София три коли Мерцедес 124,Аз с моя комбинизон и един Фиат Браво(Караме в същата последователност).Краме си ние,а аз си мисля как ще дойде момента когато ще почнат завойчетата след с. Горно Камарци
.Дойде желания участък,пътя беше влажен и с доста пясък по него,усетих как на колата и се танцува.Първи-пробен завой на 3-та с 50 пояукване по съединителя колата леко се поднася,следва плавно отнемане на газта колата се изправя моментално(жената вика-ПОЧНА СЕ,свикнала ми е).Следва един ляв завой-връщам 2-ра и газ тръгна по перфектния начин само я припомпвам лекои и я държа в границите окола 3500об.,завоя се оказва продължителен и потръпнах от радост защото колата се държеше точно по правата която мислено си чертаех-щелия завой беше превзет по прекрасен начин.Чакам си аз едни широки S-образни завойчета като през това време не пропусках да се хлъзна на почти всеки завой който ми се вижда с добър градус и има добра видимост.Чудих се защо приятелчето ми не се хлъзга пред мен,защото и той е с такива наклонности,но явно жена му го гледаше на криво и той си караше много примерно. И стигнахме до желаните завойчета първият от които е ляв,пуснах Мергела малко да дръпне на пред и се почна 2-ра и газ колата ми се подчинява безкомпромисно,но в середата на завоя ме изненадват наслоявания от асвалт във формата на бабунки
,колата почна да подскача и трябваше да върна газта прди да съм счупил нещо,много ме хвана яд
,но следваше продължителният десния завой на който също нямаше насрещно движещи се автомобили,пуснах пак 124-ката да се отдалечи на 40 метра напред и почнах с фиестата,Баварката тръпнеше в очакване на десния ми карак-задоволих и ояакванията и,изнесох се леко в насрещното и последва десен и газ гумите почнаха да копаят по пясъка,а купето вървеше на една страна и следваше неотлъчно движенията ми сякаш четеше мислите ми,шпера си вършеше работата по перфектен начин и ми доставяше максимално удоволствие.В край на сметка пристигнахме на мястото без никакви инциденти само с приятни моменти
.
П.С. За пореден път с моята Бима си прекарахме чудесно и се подчинявахме един на друг.[/b]

П.С. За пореден път с моята Бима си прекарахме чудесно и се подчинявахме един на друг.[/b]
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
За много години!!!
Супер сте си изкарали май с това представление
И браво за жената че ти е свикнала,прати й много поздрави между другото,
и внимавай че гледай кви бели стават напоследък 

- ТУРБО
- луд с палатка
-
- ТУРБО
- луд с палатка
-
ivanhow написа:А аз си карам пред теб и ме сърби да 2 не виждам.Ама нали знаеш репликата:НЕ си го и помисляй.Гледам само как фаровете изчезват зад мен.Особено S образния завой го взе много добре.Сърцето ми се напълни.
За много години на всички.
Жената в багажника и газ да не гледа кво става

6 мнения
• Страница 1 от 1