525 TDS - Покупка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Автомобила изглежда добре на външен вид, но наистина трябва да се внимава!
Аз си купих кола преди 20тина дена и минах точно по твоя път.
Колкото и да разбираш от автомобили, няма как да хванеш всичко. Закарайте я в ДАРУ или КАМОР още преди да си я купил. Пълна диагностика на ходова част, двигател и охладителна система ( тва с лакмуса както се изрази някой по нагоре ) беше около 150лв. Всичко това ще ти помогне много в избора. Разбира се че ще излязат някои работи, но зависи какви са и колко ще струват. В крайна сметка си купуваме коли на старо. Ако продавача не се навие да я закарате в сервиз, моя съвет е да се откажеш от тази и да продължиш да търсиш!
Аз така направих - той ми предложи да отидем в КАМОР, а аз в последния момент му казах че имам запазен час в ДАРУ-всичко ми казаха, включително и неща които и продавача незнаеше-излезе добър автомобил на прилични километри.
Успех ти желая!
Още едно последно нещо - качиш ли се един път на BMW, няма да искаш нищо друго вече!
Колкото и да разбираш от автомобили, няма как да хванеш всичко. Закарайте я в ДАРУ или КАМОР още преди да си я купил. Пълна диагностика на ходова част, двигател и охладителна система ( тва с лакмуса както се изрази някой по нагоре ) беше около 150лв. Всичко това ще ти помогне много в избора. Разбира се че ще излязат някои работи, но зависи какви са и колко ще струват. В крайна сметка си купуваме коли на старо. Ако продавача не се навие да я закарате в сервиз, моя съвет е да се откажеш от тази и да продължиш да търсиш!
Аз така направих - той ми предложи да отидем в КАМОР, а аз в последния момент му казах че имам запазен час в ДАРУ-всичко ми казаха, включително и неща които и продавача незнаеше-излезе добър автомобил на прилични километри.
Успех ти желая!
Още едно последно нещо - качиш ли се един път на BMW, няма да искаш нищо друго вече!

JJ написа:Автомобила изглежда добре на външен вид, но наистина трябва да се внимава!
Успех ти желая!
Това, че ще има дребни забележки не ме притеснява, притеснително е ако е карал някой като за последно, ако обръщана или по силно удряна и после да е закрепена за продажба, за това питам за инфо за колата (523-ката) едва ли е останала незабелязана по улиците.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Tabakovi4 написа:bace i az se dvuomih mejd tds i benzin i 6te naklonq kam benzina mai taka mi se struva to dizela e 2.14 ve4e ko i da go prai6 pake kolko benzina
Прави ли ти впечатление, че всички в този форум пишат на друг език?
BMW-E39 написа:ja дизела е УМРЕЛ до 2 хиляди оборота... после става кола, ама за тебе ниските обороти ако са 3-4
2000-3000 са ниски. Ако не се лъжа ТДС-а разполага с максимален въртяш момент от 280 NM още при 2200 оборота, 2-литровия бензин към 3500 оборота развива максимален въртящ момент от 210 NM...
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
пич някои те е навил на дизелово бмв но знаи че много грешиш
дизелово ферари дизелово бмв и дизелово порше са смешни понятия
АМА МНОГО СМЕШНИ
ако ти трябва кола за придвижване а не за удоволствие от карането дизеловото бмв става но проблемите с този мотор са много
и единствения аргумент на подкрепящите дизеловия две и половина литров мотор е въртящия момен при по ниски обороти
Пълна глупост
само човек некачвал се в 525 тдс и 2000 бензин може да говори тия глупости
успех и дано ти е читава колицата но защо не се разрови из форума и десетките нови теми пуснати от дизерляците не ти промиха очите
помощ непали
губи мощност
пуши
тракя и още много и то все за този мотор на които си се спрял не ти се набиха в главата
но каквото ти си направиш друг неможе да ти го направи
аиде стига съм те отчаивал но ме е яд че въпреки прекрасния форум и хилядите мнения и сумати теми и под теми не разбра че 520 бензина е хиляди пъти по здрав и безпроблемен мотор особенно при покурка на стар автомобил
успех да те радва тази дизеларка а по натам да си купиш истинско бмв с голям бензинов мотор и да се наслаждаваш на истинска кола
дизелово ферари дизелово бмв и дизелово порше са смешни понятия
АМА МНОГО СМЕШНИ
ако ти трябва кола за придвижване а не за удоволствие от карането дизеловото бмв става но проблемите с този мотор са много
и единствения аргумент на подкрепящите дизеловия две и половина литров мотор е въртящия момен при по ниски обороти
Пълна глупост
само човек некачвал се в 525 тдс и 2000 бензин може да говори тия глупости
успех и дано ти е читава колицата но защо не се разрови из форума и десетките нови теми пуснати от дизерляците не ти промиха очите
помощ непали
губи мощност
пуши
тракя и още много и то все за този мотор на които си се спрял не ти се набиха в главата
но каквото ти си направиш друг неможе да ти го направи
аиде стига съм те отчаивал но ме е яд че въпреки прекрасния форум и хилядите мнения и сумати теми и под теми не разбра че 520 бензина е хиляди пъти по здрав и безпроблемен мотор особенно при покурка на стар автомобил
успех да те радва тази дизеларка а по натам да си купиш истинско бмв с голям бензинов мотор и да се наслаждаваш на истинска кола
BMW-E39 написа:какво капарира ако не е таина ?
520 525 тдс ? кви екстри ВИД феислифт ? колко камани? км и т.н
TDS, автоматик за 12 500. От Белгия е внесено, директно от белгиеца го купувам което е добре според мен, не е внесено за продажба ами си му е личния автомобил. Подържан е.
Беше го обявил на мноо висока цена ама се разбрахме...
На външен вид си е както е фабрично нищо по-специално, оригиналните джанти, сиво е, сива кожа вътре, много запазена... Ще пусна снимки утре.
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4