Спешно помощ за операция на катастрофирал колега !!!
Модератор: Общи модератори
- housebaby
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW E30 M3
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Много кофти ми стана като видях темата и се сетих за клипчето му на летището с E34-ката, колкото пъти съм го гледал и мн ме е радвало
Трябва да се вярва обаче в добрия край на историята

Трябва да се вярва обаче в добрия край на историята

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Спешно помощ за операция на катастрофирал колега !!!
Penchev написа:...
На чие име е сметката? Може да се внасят пари чрез epay, но освен IBAN трябват и имената на титуляра.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
НЕКА ДА НЕ ЗАБРАВИМ И ДА ПОМОГНЕМ НА НАШИЯ ДОБЪР ПРИЯТЕЛ РАДОСЛАВ-"IKONKATA"!!!!!!!
http://vbox7.com/play:7f62e2dc

http://vbox7.com/play:7f62e2dc

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
///MapTo написа:bam-bam написа:...
С риск да получа едноседмична почивка за последен път ще те нахраня,защото просто ми писна от тъпоморалистичните ти мнения...Не разбра ли,че като се опитваш да четеш морал по тъч линията и да иронизираш кой какви реплики говори и какви момченца и момиченца четат форума не си интересен???ЖАЛЪК СИ ЧОВЕК...Въпросния човек - Радо и на години и на умствен багаж е доста далеч от теб...просто не мога да си го обясня как намирате място за такива постове в подобна тема с лок-тар-а...карай си бавния тдс и спри да пускаш подобни мнения,защото не правиш нищо друго освен да дразниш
нема нужда да ти дават почивка плитка ... то ония горе се е отказал от тебе та те ли акъл да ти дават ... и да кофти за случката но някои каза ... с 120 кара ли се в гъста мъгла ??!?!
ХОРА ЗА БЕЗСМЪРТНИ ЛИ СЕ ИМАТЕ КАТО КАРАТЕ БМВ
нема нужда да ми отговаряш ... бегаи да се доказваш като исус спасителя слагай лампата и отлитаи

п.п. и да ще намирам постове ... щот българина е опасно животно не само за себе си но и за околните ... сметни ако с тея 120 беха помлели неколко коли и утрепали 10 човека ко праим в тоя случай умнико

защото има един друг подфорум къде си мерите пишките с тея бързи БМВта ... а после като стане фал .. ОЛЕЛЕ МАЛЕЛЕ .. а замислил ли си се кои е виновен в случая и какво заслужава (дано не се случи член от форума да смаже неколко невини хорица да ви питам тогава от коя страна ше застанете)... да позная ли .. НЕ .. ха познаи защо не си се и какво ти липсва да си се

и не се прая на моралист .. то на некои са им изпуснати първите 7 та сега ли ше им дойде .. едва ли .. но просто няма какво да плачем после като четем такива теми и случки ... хайде весели празници и приятно изкарване довечера стига сме се занимавали с глупости

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
bam-bam написа:///MapTo написа:bam-bam написа:...
С риск да получа едноседмична почивка за последен път ще те нахраня,защото просто ми писна от тъпоморалистичните ти мнения...Не разбра ли,че като се опитваш да четеш морал по тъч линията и да иронизираш кой какви реплики говори и какви момченца и момиченца четат форума не си интересен???ЖАЛЪК СИ ЧОВЕК...Въпросния човек - Радо и на години и на умствен багаж е доста далеч от теб...просто не мога да си го обясня как намирате място за такива постове в подобна тема с лок-тар-а...карай си бавния тдс и спри да пускаш подобни мнения,защото не правиш нищо друго освен да дразниш
нема нужда да ти дават почивка плитка ... то ония горе се е отказал от тебе та те ли акъл да ти дават ... и да кофти за случката но някои каза ... с 120 кара ли се в гъста мъгла ??!?!
нема нужда да ми отговаряш ... бегаи да се доказваш като исус спасителя слагай лампата и отлитаи
п.п. и да ще намирам постове ... щот българина е опасно животно не само за себе си но и за околните ... сметни ако с тея 120 беха помлели неколко коли и утрепали 10 човека ко праим в тоя случай умнико![]()
![]()
защото има един друг подфорум къде си мерите пишките с тея бързи БМВта ... а после като стане фал .. ОЛЕЛЕ МАЛЕЛЕ .. а замислил ли си се кои е виновен в случая и какво заслужава (дано не се случи член от форума да смаже неколко невини хорица да ви питам тогава от коя страна ше застанете)... да позная ли .. НЕ .. ха познаи защо не си се и какво ти липсва да си се![]()
и не се прая на моралист .. то на некои са им изпуснати първите 7 та сега ли ше им дойде .. едва ли .. но просто няма какво да плачем после като четем такива теми и случки ... хайде весели празници и приятно изкарване довечера стига сме се занимавали с глупости
Горд ли си с тва дето си го написал?

А ето аз какво ще ти кажа!
1.Той кара на самолетна писта!
2.Това,че някои стоят по средата на нея там където не им е мястото тогава за какво иде реч?!
3.Това,че глупаци не са я маркирали тази писта чия е вината?!
4.И в крайна сметка той не се блъска в никой а се опитал и е УСПЯЛ ДА НЕ УДАРИ НИКОЙ рискувайки себе си!!!!
Последна промяна POL_Starshi на 31 Дек 2007, 17:03, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
bam-bam написа:///MapTo написа:bam-bam написа:...
п.п. и да ще намирам постове ... щот българина е опасно животно не само за себе си но и за околните ... сметни ако с тея 120 беха помлели неколко коли и утрепали 10 човека ко праим в тоя случай умнико![]()
![]()
защото има един друг подфорум къде си мерите пишките с тея бързи БМВта ... а после като стане фал .. ОЛЕЛЕ МАЛЕЛЕ .. а замислил ли си се кои е виновен в случая и какво заслужава (дано не се случи член от форума да смаже неколко невини хорица да ви питам тогава от коя страна ше застанете)... да позная ли .. НЕ .. ха познаи защо не си се и какво ти липсва да си се![]()
Това като го написа по-хубаво ли ти стана??? Гордееш ли се с себе си???

sorry но ме е срам че има недосени изроди като теб
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
bam-bam написа:...
Велик си бате, няма що...
Нестига, че незнаеш даже ситуацията ами и ръсиш глупости.
Само ще ти кажа, ти не си му никакъв, че да ръсиш морал, запази си го за тебе, гледай ти да си ок пък остави другите. Само вземи се замисли, ако ти беше на мястото на тоя с голфа и човека нарочно се е потрошил за да не ти носи карантиите по пистата, кво щеше да кажеш тогава

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
бамбамчо ебаси и уруда си бате, постави се на мястото на Радо в тоя момент, ти да си с такива травми, някой да пише срещу теб такива неща каквито пишеш ти. Виновни за това което е станало винаги могат да се намерят, но не в това е смисъла,белята е станала вече. Винаги можеш да обвиниш някой, но дали можеш да му помогнеш?
the project is ready....

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги,няма смисъл от нерви напразно ,сега в навечерието на Новата година
Моля ви, недейте да се карате, катастрофи винаги е имало и винаги за съжаление ще има
Тази писта опира на пътия за Ямбол и няма абсолютно никакви знаци както казаха колегите,когато оглеждахме с колегите от управата на клуба пистата за Националния събор,това нещо ме втрещи,наистина няма никакви знаци преди края и респективно включването в пътя ...
Няма смисъл да се караме тука, който не желае да помогне на човека, нека да отмине по-добре темата без коментари,защото има хора ,които са афектирани и те скачат отдругата страна
Който има възможност - финансова и добро сърце нека да се включи в акцията
Весело порещане на новата 2008 година, бъдете живи и здрави, пожелавам на Иконката, да мине благополучно операцията му и да е в готовност за събора
Георги Пенчев

Тази писта опира на пътия за Ямбол и няма абсолютно никакви знаци както казаха колегите,когато оглеждахме с колегите от управата на клуба пистата за Националния събор,това нещо ме втрещи,наистина няма никакви знаци преди края и респективно включването в пътя ...
Няма смисъл да се караме тука, който не желае да помогне на човека, нека да отмине по-добре темата без коментари,защото има хора ,които са афектирани и те скачат отдругата страна

Който има възможност - финансова и добро сърце нека да се включи в акцията

Весело порещане на новата 2008 година, бъдете живи и здрави, пожелавам на Иконката, да мине благополучно операцията му и да е в готовност за събора

Георги Пенчев
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ВИ ПРИКАНВАМ ДА СПРЕТЕ ДА ВСЕ КАРАТЕ,А АКО МОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ
АКО НЕ МОЖЕТЕ ПОДМИНЕТЕ ТЕМАТА
Сигурен съм че ако с вас се случи нещо подобно и видите такова отношение няма да ви е много приятно
Престанете най-накрая
Всички правиме глупости и си патиме от тях просто е въпрос на време
Спрете най-накрая да четете морал и помогнете ако можете защото:
"Ти можеш да станеш безсмъртен като направиш само едно добро дело"

АКО НЕ МОЖЕТЕ ПОДМИНЕТЕ ТЕМАТА

Сигурен съм че ако с вас се случи нещо подобно и видите такова отношение няма да ви е много приятно

Престанете най-накрая

Спрете най-накрая да четете морал и помогнете ако можете защото:
"Ти можеш да станеш безсмъртен като направиш само едно добро дело"

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Re: Спешно помощ за операция на катастрофирал колега !!!
сметката е на Георги Ненков Бозуковbum_bum написа:Penchev написа:...
На чие име е сметката? Може да се внасят пари чрез epay, но освен IBAN трябват и имената на титуляра.

- Новини
-
Я да се поспрете малко...
Това не е форума не безгрешните шофьори, това е форума на БМВ Клуб България. Когато един от нас се нуждае от помощ, ние му я оказваме без значение сам ли си е виновен или не! Магарето в калта не си оставяме. Така е било, така ще бъде!
Няма значение кой как си е карал колата, щото си знаем кирливите ризи, а всички имаме такива зад волана.
Всеки си има глава на раменете и преценява как да я ползва.
Да помогнем на момчето без да правим морални изводи, защото в този форум невинни шофьори няма. Невинните шофьори не карат BMW, не са си чували ограничителя, не са си виждали скоростомера над 120 и нямат мушички по страничното стъкло.
Спрете и с конското към bam-bam, защото той изразява гледна точка и мнение. Има правото да го направи, независимо дали ще ни хареса или не. Свят широк, хора всякакви.
Отсега нататък пишете само по темата, без излишни разсъждения и оффтопик.
Това не е форума не безгрешните шофьори, това е форума на БМВ Клуб България. Когато един от нас се нуждае от помощ, ние му я оказваме без значение сам ли си е виновен или не! Магарето в калта не си оставяме. Така е било, така ще бъде!
Няма значение кой как си е карал колата, щото си знаем кирливите ризи, а всички имаме такива зад волана.
Всеки си има глава на раменете и преценява как да я ползва.
Да помогнем на момчето без да правим морални изводи, защото в този форум невинни шофьори няма. Невинните шофьори не карат BMW, не са си чували ограничителя, не са си виждали скоростомера над 120 и нямат мушички по страничното стъкло.
Спрете и с конското към bam-bam, защото той изразява гледна точка и мнение. Има правото да го направи, независимо дали ще ни хареса или не. Свят широк, хора всякакви.
Отсега нататък пишете само по темата, без излишни разсъждения и оффтопик.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Аз се движих с около 100 км, а той с около 120. Имаше адски гъста мъгла и изведнъж летището свърши
само аз ли не съм пиян още днес ?
или има толко тесногърди хора че да може само да ви е срам от себе си

и към колегата с молбата да подминем темата .. няма как да я подминем като сами си правим белите .. аз просто изразявам мнение .. ако утре се пребия с 200 щот съм искал да видя колко може да ми дигне якото БМВ .. искам да дойдете и да ме пребиете а не да ме съжалявате и да ми правите мили очички щото е станала беля ... лицемери има достатъчно в БГ .. бъдете поне 1 път истински хора и като някои не е прав имаите смелоста да му го кажете в очите пък тои ако е дебил като вас ще направи същото което и вие в момента .. ако е човек ще ви стисне ръката можеби и ще ви каже едно голямо евала

повече няма какво да кажа .. магарето си е от наще и ще си го оправяме .. но дано си земем поука

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
На 2ри Радослав заминава за Пловдив и ще е там около 10 дни, лекарите казаха че операцията ще е минимум 8 часа и е изключително тешка. Колкото до колегата от македония НАДЯВАМ СЕ ДА СЕ СРЕШНЕМ НА НЯКОИ СБОРЧЕ, ВЕСЕЛО ЩЕ СИ ИЗКАРАШ МОЙ