жапката ми виси
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
жапката ми виси
Колеги ,жапката на моята е 36-ца е виснала и ме дразни,дали може да се управи по някакав начин,пишете ако и на вас ви се е случило
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
zBoost написа:Ползвай търсачката. Така е серийно
нов е колегата нека му помогнем

ИЦАКА86 добре дошъл
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%E1%EA%E0

- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
пич елементарно е - няколко рапидки са- жабкака не е анблок с борда ами си е отделна -така , че просто си завий болтовете...............има в отворите за парното - страничните- една е отдолу до централната конзола- и една пак отдолу откъм вратата......................наскоро свалях моята за да сменям плафона--------------ако са отчупени ушенцата за рапидите , или си ги оправи сам или отиди при някои от "пистолетите с горещ въздух" да ти ги лепне ................сам можеш да си ги направиш с лепило или поялник - като разтопиш пластмасата- ако има липси вземаш една "свинска опашка" и си ги регенерираш..............абе никакъв не ти е проблема - оправя се - сложи си и по една мека шаибичка да не ти скърца...................а като отвориш жабата виж и на горната рамка май имаше рапиди - не се сещам вече , ама най гадни са тия в решетката на духалката щото са черни и бая се дзверих що не пада жабката - там тъмно мама му и не се скиват от прима виста- аре успех 

- suravia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325tds
kami83 написа:моита от както смених филтера на климатика овисна
тя твоита е супер бе как щее увиснала

па ако те дразни и ти си завиииии няколко видиииии

Облицовки на сгради с ал.композитни панели(etalbond)

за жапката
За много години колеги !!!Безаварийно пътуване през годината на всички!!!Направих интервенцията за която ми казахте по жапката и "увисването" се оправи,даже и лекото скърцане изчезна,само дето сега по трудно се затваря,но това вече ще го преживея(нали не я отварям остоянно) 

8 мнения
• Страница 1 от 1