Регистрационен номер
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Възможно ли е да се пререгистрира колата и така да и се сложат новиномера ? Че ми се иска да си сменя номера (пък чак сега хванах и връски за по хубаво номерче
)

Nucl3arDru1D написа:чука му е майката![]()
Сони, моя даже е сцепен и няма проблемация 2-а година. веднъж като ме спряха ме питаха, казах от ПТП е и няма проблемация никакая
Не бре, не ме разбра, значи, не е проблем да си поизчукаш нагънатия номер, проблем става когато те хванат, че си рисувал по него или когато си си направил изцяло друг, примерно загубил си го и си си направил на принтера един номери си си го ламинирал. Навремето имах една жигула, тя беше с ония номера черните, емайлираните, ама горката кола и с подводница и с ядрена бойна глава имаше удар, та двата номера не ставаха за абсолютно нищо. И аз си ги нарисувах, просто беше паднал емйла и аз си взех черна и бяла боя и си ги нарисувах, даже цифрите ги правих с дунапренче, страшна грозотия. Опитваха се да ми правят проблем, че на номерата нямало печат, ама минавах.

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Facheff написа:един приятел си загуби предния номер и му дадоха същия,но нз дали имало глоби...
е нема такъв случай

кой ще седне да прави същия номер, не ми е ясно... пререгистрира се с нов номер

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2