Касетофон Blaupunkt

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар

Касетофон Blaupunkt

Мнение от tedoto » 29 Дек 2007, 12:24

Здравейте колеги . Понеже съм сигурен че ще имате някакви идей за това как да го свържа сам ако може да ми помогнете със някоя схема за свързване защото на BMW е малко по-сложно свързването .Конкретно ми трябва за този касетофон.Ще ви бъда много благодарен. 8)

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 30 Дек 2007, 23:36

хубаво е да кажеш къв ти е проблема :) да дадеш снимки и готово :) пък и ако не разбираш - недей се занимава за някой лев ще ти го свържат хора дето си разбират от работата :)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Indiana » 30 Дек 2007, 23:44

В колата си имаш букса БМВ (ако нямаш....разправия), и си купуваш сега преход БМВ -> Blaupunkt и работата е за 5 мин ;) кажи все пак за каква кола става дума

п.п. аз от 2 дена карам само с шофьорска седалка, че съм тръгнал да правя нещо, ма тоя студ... :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tedoto » 01 Яну 2008, 16:02

Indiana написа:В колата си имаш букса БМВ (ако нямаш....разправия), и си купуваш сега преход БМВ -> Blaupunkt и работата е за 5 мин ;) кажи все пак за каква кола става дума

п.п. аз от 2 дена карам само с шофьорска седалка, че съм тръгнал да правя нещо, ма тоя студ... :confused:

Indiana става въпрос за БМВ 520i 90г.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Indiana » 05 Яну 2008, 20:43

Купуваш си тази буксичка от аудио магазините, това е букса, която включваш в буксата на БМВ-то и после запояваш кабелите за кабелите на буксата, която върви с касетофона ти.
http://www.pelicanparts.com/bmw/techarticles/E36-Radio/pic9.jpg

Всеки кабел е надписан къде трябва да отиде, ето ти схема на колата все пак http://www.unofficialbmw.com/all/stereo/all_radio_connector_from_crutchfield.html

Назад към Car аудио и видео