за климатроник
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- yulian4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kola
- Мечтае да кара: Stelt
- Детайли за колата: BMW
за климатроник
едни казват че това е 2 зонов климатроник не че толкова ме интересувая ма така ли е ?http://picvalley.net/show.php?2006/07/23/068e9f67c38e2b5cab207bf7ef2e3dee.jpg
иначе въпроса ми е как да го сваля ( този модел с копчетата) защото не ми свети добре и искам да му сменя светлините и дали става със сжетодиоди ?
иначе въпроса ми е как да го сваля ( този модел с копчетата) защото не ми свети добре и искам да му сменя светлините и дали става със сжетодиоди ?
BMW e kolata
Blondinka e jenata

Blondinka e jenata

- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
абе колко струва един климатроник или климатик на старо - някои знае ли - еи така едно към гьотере да се ориентирам - и къде мога да си го монтирам евентуално - 10х предварително
абе колко струва един климатроник или климатик на старо - някои знае ли - еи така едно към гьотере да се ориентирам - и къде мога да си го монтирам евентуално - 10х предварително

- nsbob
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i
Скоро един приятел си купи на старо за 500 лв климатроник, не знам колко му струваше монтажа но си беше здраво изваждане с всичко му се върза към 1000 лв
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
е благодаря - може ли да го питаш откъде го е взел - за монтажа нямам проблеми - сам ще си го направя .............ако наистина е било 500 лв се ядва - 10х пич
е благодаря - може ли да го питаш откъде го е взел - за монтажа нямам проблеми - сам ще си го направя .............ако наистина е било 500 лв се ядва - 10х пич

6 мнения
• Страница 1 от 1