Спешно помощ за операция на катастрофирал колега !!!
Модератор: Общи модератори
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Спешно помощ за операция на катастрофирал колега !!!
Колеги и колежки,
точно днес,когато всички се стягаме за утрешния голям празник един наш колега е пострадал тежко при автомобилна катастрофа
Ника му е ikonkata ,той е част от Сливенската група ...
За неприятната вест ми съобщи удеве по телефона моят уважаван адаш Гошо Бозуков - Bozukov_g.
Това за което се знае,че колегата трябва да бъде подложен спешно на операция, счупен е един а вероятно и два гръбначни прешлена,подобно на Мад Петьо,но за разлика от Пецата ,неговите са в зоната на кръста
Оперативната намеса е спешна и той ще влезе за операцията на 2.01 /сряда/ в гр.Пловдив,като засега няма информация относно това ,колко ще струва операцията.Аз си мисля,че цената ще бъде минимум сходна с тази ,която искаха в София лекарите за Пецата, веднага когато цената бъде оповестена от клиниката ,ще имам информация и на минутата ще намеря начин да напиша тук за колко точно става въпрос.
Сметките за набиране на нужните средства са в OBB Банка
BG80UBBS80024403811913 - EURO
BG91UBBS83814011933514 - ЛЕВА
Искренно се надявам да успеем и сега ,както успяхме с Мад Петьо
Георги Пенчев
точно днес,когато всички се стягаме за утрешния голям празник един наш колега е пострадал тежко при автомобилна катастрофа

За неприятната вест ми съобщи удеве по телефона моят уважаван адаш Гошо Бозуков - Bozukov_g.
Това за което се знае,че колегата трябва да бъде подложен спешно на операция, счупен е един а вероятно и два гръбначни прешлена,подобно на Мад Петьо,но за разлика от Пецата ,неговите са в зоната на кръста

Искренно се надявам да успеем и сега ,както успяхме с Мад Петьо

Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 30 Дек 2007, 22:12, променена общо 1 път
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Последна промяна titto на 30 Дек 2007, 22:20, променена общо 1 път

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Мерси много за корекцията, извинявам се на колегата ,когото неволно вкарах в беда
Моля когато темата бъде видяна от Администратор, супер модератор или модератор на "Извън темата" да бъде качена горе като Важна :!:
Георги Пенчев

Моля когато темата бъде видяна от Администратор, супер модератор или модератор на "Извън темата" да бъде качена горе като Важна :!:
Георги Пенчев
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Много лоша случка днес с нашия приятел и уважен човек в нашата група
Надявам се всичко да бъде наред и да се възстанови бързо 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
много лошо 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- kiro_trabanta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 320 touring
- Мечтае да кара: Е30 touring s V8
колегата който е катастрофирал наистина е от Сливенската група
казава се Радослав пише се в форума ikonkata
аз от други наши колеги от тиима разбрах че има счупен прешлен на кръста и неможе да се свива в кръста иначе си е в съзнание и се чувства добре
за операцията разбрах че трябва да се съберат кам 5000-6000 лв
ако сам объркал нещо моля колегите от тиима които са по запознати да ме поправят
искам да благодаря на всички които ще се отзоват на нашата молба за помощ
защото които е зад волана не е застрахован че и на него няма да се случи същото това е от мен и се ПАЗЕТЕ !!!
казава се Радослав пише се в форума ikonkata
аз от други наши колеги от тиима разбрах че има счупен прешлен на кръста и неможе да се свива в кръста иначе си е в съзнание и се чувства добре
за операцията разбрах че трябва да се съберат кам 5000-6000 лв
ако сам объркал нещо моля колегите от тиима които са по запознати да ме поправят
искам да благодаря на всички които ще се отзоват на нашата молба за помощ
защото които е зад волана не е застрахован че и на него няма да се случи същото това е от мен и се ПАЗЕТЕ !!!
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Утре се съмнявам да работят банките,но в първия работен ден ще отида да даря пари,бил съм с този човек кога бяхме горе на Карандила,и мога да заявя че е много положителна личност.Айде Радо дано се оправяш бате,стискам ти палци.
П.С:Поздрави от Ямбол,и не карайте пили по Нова година
П.С:Поздрави от Ямбол,и не карайте пили по Нова година

- KickingKing
- ентусиаст
-
Е кофти, че е станало така ама ако тръгнем да събираме за всеки катастрофирал...
Дано се оправи бързо и безпроблемно

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
Бързо въстановаване на колегата от сливен преживял катастрофата... Искренно се надявам това благородно начинание да успее... окло коледа стават чудеса... нека им помогнем да се случват по-често... И внимаваите как карате и най-вече не карайте пили..
Последна промяна Mortician на 30 Дек 2007, 23:01, променена общо 1 път
BMW са коли, всички останали са средства за предвижване от точка А до точка В
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Току що се прибирам за малко от болницата. Радото вече нее в реанимация а е в травматология, на 1ви сутринта ще пътуваме за Пловдив а на 2ри ще го оперират поспешност. Снимките показват строшен първи прешлен на грабнака,имаче си мърда пръстите на краката но лекарите се съмняват за слабо уросяване щото краката му са постоянно студени. До колкото разбрах операцията щее същата като на мад петю. Искам да помоля всички които могат да помогнат финансово. Още не се знае цената на опреацията но като отидем В Пловдив ще ни кажат за кво иде реч. Благодаря на всички!

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
KickingKing написа:Е кофти, че е станало така ама ако тръгнем да събираме за всеки катастрофирал...
Постави се на негово място за малко и да трябва да изкараш 5-6000, а ти с някакви си 10-20лв няма да забогатееш нали??? От тези пари зависи как ще продължи един човешки живот затова недей писа глупости ако обичаш, ако не ти се дават прости подмини темата и си спести ненужните коментари, не е задължен никой да помага, всички го правим от човешка гледна точка

Re: Спешно помощ за операция на катастрофирал колега !!!
Penchev написа:Колеги и колежки,
точно днес,когато всички се стягаме за утрешния голям празник един наш колега е пострадал тежко при автомобилна катастрофаНика му е ikonkata ,той е част от Сливенската група ...
Това за което се знае,че колегата трябва да бъде подложен спешно на операция, счупен е един а вероятно и два гръбначни прешлена,подобно на Мад Петьо,но за разлика от Пецата ,неговите са в зоната на кръстаОперативната намеса е спешна и той ще влезе за операцията на 2.01 /сряда/ в гр.Пловдив,като засега няма информация относно това ,колко ще струва операцията.Аз си мисля,че цената ще бъде минимум сходна с тази ,която искаха в София лекарите за Пецата, веднага когато цената бъде оповестена от клиниката ,ще имам информация и на минутата ще намеря начин да напиша тук за колко точно става въпрос.
Искренно се надявам да успеем и сега ,както успяхме с Мад Петьо![]()
Георги Пенчев
Жорка казаха ли дали с е34-ката е станал инцидента или ?
Дано се възстанови бързо
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
KickingKing написа:Е кофти, че е станало така ама ако тръгнем да събираме за всеки катастрофирал...
като те гледам с това мислене се радвам че не те приехме в клуба!

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae