Много съм доволен :-)

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 30 Дек 2007, 13:43

Радвам се и аз, защото имам късмета да карам такова чудо. Само дето Пенчев не ми отговори на един въпрос на ЛС :( . Успешно :mhihi: послещане на новата и още много безаварийни километри на всички!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 30 Дек 2007, 14:16

ааа Пенчев, много ти се радвам на темите :) Евала! Евала и за колата!
Иначе аз попаднах на хубави екземпляри в сръбско...че и добро каране си направихме :)
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 30 Дек 2007, 19:04

ktv , не съм получавал л.с. от теб :shock:
Прати ми го наново :idea:

атаман, наистина си уцелил момент,защото вчера из почти цяла Сърбия не видях почти БМВ,пък камо ли в състояние като двете на снимката :roll:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 30 Дек 2007, 19:13

иначе и аз имам добро впечатление от сръбските магистрали , то сигурно защото си е часна де и затва е в бобра кондиция , ма чесно за мене най-отегчителната част е тоя гаден дълъг участък между белград и ниш , мене тва ми е много противно и после още 100км до граница ама аз все по работа та не гледам като на разходка но ако някой ден се надъхам да се разходя наистина не е лоша като страна белград е готин голям уживен има какво да се види ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 30 Дек 2007, 19:26

Кажи обаче като караш с 220 дали разхода не е от рода на 22 на 100 :mhihi: ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: VW Passat TDI,Peugeot 106,BMW 520
Мечтае да кара: E31 850

Мнение от Mitetooo » 30 Дек 2007, 21:36

абе няма кво да говорим повече Е34 рУЛЛЗззззззз ;)
Пътят към славата е осеян с бутала и биели...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 30 Дек 2007, 21:43

Браво Гошка, е ти си ентусиаста бате :D
уреде ме и мен с един дървен интериор :roll:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 30 Дек 2007, 22:21

Pavlinius написа:Кажи обаче като караш с 220 дали разхода не е от рода на 22 на 100 :mhihi: ?

Ако ми даде 22/100 разход то трябва да е само 1 -ва и втора на ограничители :idea:

В Германия съм карал плътно с такава та и по-висока скорост с хора и багаж в колата,но разхода не ми е минавал 11/100 с доливане засечено :!: Миналата есен патувах с баща ми и брат ми до Италия,цялото ни пътуване мина с много газ,както по-горе писах Хърватска, Словения двата аутобана от границата в посока Любляна и от Любляна уникалния такъв към Триест,Италия ,като там сбърках Тревизо с Тервизио и отцепихме на север ,та 60+60 км за да се върнем на същата точка и то не защото няма къде да обърнем на детелина а защото нон-стоп тая кола вървеше с 200+ км/ч и докато се усетим за малко да идем в Австрия :mhihi: Като това пътуване с толкова много поддържане на над 200 км/ч продължително не е било а навсякъде когато дозареждах до капачката по сметки колата се държеше между 10 и 11/100 литра.В Италия тамън на BP бяха пуснали нов 100 октанов бензин ,който меришеше на безподобна задушаваща химия.Беше непоносима и абсолютно различна миризма при зареждане от тази на всякакъв бензин където и да съм зареждал, бензина е най-уникалния с който съм карал някога.Тогава една вечер от Швейцария се прибирахме към Тревизо - 5 души без багаж,та от Милано до тревизо - около 300 км тая кола почти не слезе под 220 км/ч.изобщо откарал съм й се с пределни скорости,но никога не е минавала преко 11/100 :shock: Знайте едно за тези цел няма по-хубаво нещо от дългата трансмисия :!: С този Гетраг 280 за ///М5 ,и с тези 4800 мин-1 на 200 км/ч е просто невероятно :!:

Тошко Андонов от Хасково ми спомена за неговата 525-ца ,че е с много къс диф,просто по този начин нито може човек да почувства авътомобила си,нито да види и малко икономия ...

За Београд :arrow: правя сметка ,че съм посетил общо 14 държави в Европа,но почти не се сещам за такъв град :bowdown:
В старата част центъра е нещо адско - масивни сгради, разни административни сгради все в много красив стил,поддържани отвсякъде, чистота.Крепоста "Калемегдан" ,която е запазена и парка около нея е в уникално състояние, невероятна красота.Гледката оттам към устието на Сава и Дунав,както и гледката към "нови Београд" със страхотните сгради,ЖП моста ,който вечер е осветен с преливащ цвят светлини лелелеле :shock: Обикаляхме с колата в новия Београд - не ми е за пръв път, но пак останах стъписан от огромните отстояния между сградите,зелените площи, адските светлини навсякъде - е с ръка на сърцето мога да кажа,че е уникално и много разнообразно място,където човек просто се чувства супер.тези от вас ,които пътувате ,знаете какво е като се влезе в града от към "Генекс" двете високи сгради,които се сливат горе в едно,има часовник и кула отгоре и се отвори гледката в посока моста над Сава с хилядите светлини,нови сгради,Београдската арена :shock: просто нямам думи :D Когато с брат ми докарахме сегашното му комби ,минахме оттам през ноща ,минахме доста "здраво" до моста с риск за разправии с полицията ако бяха там, но беше празно и със 180 км/ч нямаше такова невероятно чувство :!: Лятото кръчмите покрай двете големи реки - народ,лудница ,музика отвсякъде ,града направо сякаш се събужда нощем :twisted: :twisted: Който може ,когато може нека да отиде ,изобщо няма да съжалява, но най-вече да е лятото,защото вчера ме заболяха чак тъпанчетата от ледения вятър :help:

Венци, нямам повече дървесини ,иначе бих ти подарил и на тебе :bchug:

Георги Пенчев
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 30 Дек 2007, 22:28

metatron написа:за албанския сам за, няма друга такава гадост кат него, наслушал съм му се 3-4 години, макар да бях в Гърция, ако видите албанец кажете само едно киф ше мотр, бютхир и гледай сеир :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: Колега, какво означава това (прилича ми на търкаляща се тенджера по стълбите) :?:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Дек 2007, 22:41

Пенчев, евала ти правя че имаш време и възможност да почиваш!
И много ме кефи как разказваш, за миг усетих какво е било :)
Хубав подарък ми направи за РД-то днес, хубав разказ :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 30 Дек 2007, 23:01

Ми Честит Рожден Ден, Колега тогава :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Дек 2007, 23:04

О мерси, сега се пука тука :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 30 Дек 2007, 23:21

Aми тогава пускам веднага тема в Извън темата :D
Да си жив и здрав и всичко най-хубаво ти желая :have one: :чрд: :drinking: :drink:

http://www.youtube.com/watch?v=aVFrI0rad5s
Това е моят персонален поздрав към теб - ееееййййй много я обичам тая музика,тая Драгана Миркович,направо сърцето си давам за нея :bowdown: :bowdown: Всичко най-хубаво и дано скоро да се съберем някъде голяма бригада от Е34 на маса :twisted:

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 5seriq » 31 Дек 2007, 0:22

е браво Penchev !сега ме накара да ходя да си наточа малко вино,....малее колко сме пиели на тая музика!!!честита нова година на всички!
;)

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 31 Дек 2007, 12:46

Београд къде се намира , извинявам се за тъпия въпрос :mhihi: ? И още нещо да те питам , разходомера ти 11 ли показва като караш с 200 ? Щото аз като съм настъпал до ламарината на 5-та съм на около 6000К оборота с около 215(мерени с GPS), иначе по километраж 220 и то защото са ми големи гумите и ми показва към 22 :uups: . Вярно с по-дълъг диференциал си и си с Ванос, ама пък двойна разлика ? 11 на 100 за 200км/ч ми се струват нереално даже и за нова кола :roll: . С какъв размер гуми караш ? Замервал ли си скоростомера с GPS ?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E34