имам проблем с повдигачите.когато е студен двигателя.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
имам проблем с повдигачите.когато е студен двигателя.
когато е студен двигателя, много ми тракат повдигачите.моля ви кажете от какво може да е това.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ми от повдигачи. може да опиташ смяна на масло с КАЧЕСТВЕНО такова, но повдигачите са ти за смяна 99.9%
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
.....
Да не би маторя ти да е тоя който всички обичаме м40 ?
Ако е такъв спокойно ако ти ходят оборотите докрая като е загряла хубаво нямаш грижи. Те всички м40-тки тракат 

ДА
ами аз го имах този проблем в студено време ,беше от маслото AC DELKO смених го тогава с VISKO3000 10w40 и се оправи веднага ,тогава карах м40 и тъка си реших проблема ,дано и при теб е само това .
- robert1975
- младши ентусиаст
-
хм.-моита М 40-ка се разтраква като загрее колата-като е студено времето или е студена колата-добре ама топло време или загряла кола-потраква си..... 

- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i M40
Тай като и аз съм с м40 и моя си трака да попитам има ли ефект ако се сменят само повдигачите ??? кобиличките не трябва ли и те да се семенят и разпределетиелния вал ????? Мойта трака докато не дигне хубаво маслото до повдигачите.... ако е оставя 5 мин да работи на място пак почва но се чуват само един два .... кат дам 2-3 к оборота спира ...Одавна се замислих за по гъстото масло ама се чудя дали е добра идеята ???? вие какво ще кажете ???
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
Ето това правих аз преди няколко месеца...резултат имаше. Ако не ви се занимава с останалото, сменете поне тръбичката за смазването;)
Ето това правих аз преди няколко месеца...резултат имаше. Ако не ви се занимава с останалото, сменете поне тръбичката за смазването;)

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Re: .....
shengi написа:Да не би маторя ти да е тоя който всички обичаме м40 ?Ако е такъв спокойно ако ти ходят оборотите докрая като е загряла хубаво нямаш грижи. Те всички м40-тки тракат
аре бе

какво се сменява виждаш като отвориш... колкото по-рано отвориш , толкова е по-вероятно да смениш повдигачи и кобилици, колкото по-късно: + вал, или направо хед
маслото не решава проблема, може да го отложи за кратко

12 мнения
• Страница 1 от 1