Дебитомер?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Дебитомер?
Колеги, дебитомера е фира и понеже до сега не съм се сблъсквал с този проблем искам да ви питам, от къде може да се купи нов и има ли смисъл да е втора употреба? Колко би струвал? В Дару е 1000 лв, което определено не ме устройва ... Мерси предварително за отговорите
П.С. Моят е Бош ...

П.С. Моят е Бош ...

_!_
euroto написа:П.П. До колкото се сещам имаше газова при теб
Ако ще сменяш дебитомера по-добре първо махни гадната газова, защото скоро ще се наложи пак да го сменяш
Махам, махам! Аз за това питам! Иначе не я ползвам вече, само трябва да намеря кой да я махне

Но искам да разбера от къде и за колко горе - долу мога да си намеря друг и дали има смисъл да взимам втора ръка?

_!_
euroto написа:Ами има смисъл, защо да нямаСтига да не е каран на ГАЗ
![]()
Най добре е чисто новия, но ако си намериш втора употребва от сигурен човек, не виждам какъв е проблема да работи както трябва
Ясно! Това със сигурния човек отпада, значи за нов трябва да се бора

Никой ли няма идея колко пари е нов и втора употреба и къде се продават??
_!_
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Търси втора употреба.Около 200 лв вървят.Пробвай го и после го плати.
Ако не е работил на газ,няма от какво толко да се скапе.
bmwdriver написа:Търси втора употреба.Около 200 лв вървят.Пробвай го и после го плати.
Ясно де, ама не съм много наясно точно с тоя чарк и не знам как изглежда малко работещ и здрав

Череп, не е нужно да се прецака, просто моя даде фира ... Става от гърмене на газовата ...
_!_
- Illusion
- Бургаското явление
-
Колега, ако ти се занимава може да опиташ да го оправиш 

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Гледам, че колата ти е '96 година и ако е с двигател М44 не си с дебитомер (клапа с потенциометър), а си с МАФ (нажежаема жичка). Та МАФ-а е по-устойчив на издевателства по принцип и не е лошо да провериш нещата обстойно дали наистина е дал фира.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
turbo написа:Гледам, че колата ти е '96 година и ако е с двигател М44 не си с дебитомер (клапа с потенциометър), а си с МАФ (нажежаема жичка). Та МАФ-а е по-устойчив на издевателства по принцип и не е лошо да провериш нещата обстойно дали наистина е дал фира.
Не съм с МАФ, колега. Бош ми е дебитомера

_!_
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Абе човек стига си си слагал комбито във всяко мнение

Намали я тая снимка и я сложи в подпис и готово

А по темата смятам че ще намерищ читав втора ръка,и ня смятам че е оправдан разхода за нов

15 мнения
• Страница 1 от 1