Регистрационен номер
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- saphir
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36/ 318iS '94
Регистрационен номер
Здравейте колеги, нали преди време ме удариха
и малко на нищо не ми мяза предния номер, някой ако знае какво се прави сега, печатът ми нов същия или пререгистрирам защото вече чух и двата варианта. Благодаря ви предварително. И весело посрещане на новата година!

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
По-добре отдели 30 минути и си поиграй с чука за да го поизправиш (ако не е тотална щета разбира се) защото нервите и времето които ще изхабиш в КАТ ще са значително повече вярвай ми 

THE ONE & ONLY E30
- saphir
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36/ 318iS '94
абе нямам снимка ама номера е много пострадал не се знае числата какви са нито синята лента, явно ще се ходи до кат да питам.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
По принцип колегите са прави, трябва да ходиш до кат, но пък що не го изправиш и малко да го побългариш с някоя боя, само продажбата ще е малко трудна и незнам кат дали правят проблем т.е. те сигурно правят, ама дали закона им дава правото 

Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
В закон пише, че като представиш повредения номер и протокол, са длъжни в 30 дневен срок да ти направят нов номер. Но това разбира се е само в закона, като отидеш там, ще ти кажат да минаваш през каналите и нов номер. Не си прави само проба да правиш номер на принтер или от картон или нещо. Ще те осъдят като куче за фалшификация на държавен документ. Така, че отивай в кат и се бори по закона, естествено преди това го намери тоя член и алинея, пускай там молби, жалби и т.н. И мен ме чака същото, ама моя не е толкова зле. И докато се боря ще си карам с него 

- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
- KickingKing
- ентусиаст
-
действай с чука не се излагай

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
GVT написа:KickingKing написа:действай с чука не се излагайбаце,ще захапиш бибата.Не можеш да го издокараш да не личи,а кат те гепнат както каза сони ще те надупят ,в най-добрия случай ще миниш със спиране от движение на мпс-то и глоба.
Той има впредвид да си изправи стария номер, ако е поправим да, но ако има скъсано или прекалено смазване забрави. А инак ако само спрат МПС-то от движение добре, води си се дело и си те осъждат като куче и в най-добрия случай отнасяш 500лв глоба с условна и покриване на разноските по делото + адвоката
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
чука му е майката
Сони, моя даже е сцепен и няма проблемация 2-а година. веднъж като ме спряха ме питаха, казах от ПТП е и няма проблемация никакая

Сони, моя даже е сцепен и няма проблемация 2-а година. веднъж като ме спряха ме питаха, казах от ПТП е и няма проблемация никакая

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2